Негримираната жена

• 60 745
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 105
Винаги ми е било забавно как жените, които не умеят определени неща, ги превръщат в достойнства. Гримирането и готвенето са най-популярни.

Ако редовно си мия лицето, ексфолирам и поставят маски на лицето, но не си оформям веждите и не отстранявам мустаците си, мръсна ли съм?

Ако всяка сутрин приглаждаш и завиваш мустаците, не.

# 106
Винаги ми е било забавно как жените, които не умеят определени неща, ги превръщат в достойнства. Гримирането и готвенето са най-популярни.

Има го и мързелът.  Peace

# 107
Ходя без грим.
Дори нямам вкъщи. Имам едни много стари сенки. Спиралата я изхвърлих. Гланц ми се иска да имам, но нямам.
Веждите си не скубя.
Смятам, че това че ходя без грим, не означава, че съм неподдържана.
Така се усещам.
Някой ден може да ми е кеф да си оскубя веждите, да си боядисам косата, да сложа спирала и гланц.
Държа на ноктите си. Иска ми се да отида на маникюр, но за сега ги поддържам сама и смятам че се справям добре, въпреки че и лак не ползвам.
Единствената козметика, която имам е крем за ръце, сапун, шампоан и паста за зъби.

Не е така. Това че не се гримирам, например, не значи че не го мога добре.

# 108
Грим - обезкосмяване - хигиена не са в пряка връзка.

Прекрасно гримирано лице и обезкосмено тяло, но некъпани от 1 седмица... нЕма нужда.
Но ако не си си оскубал веждите (защото така се харесваш или нямаш време), но се къпеш редовно и не смърдиш на пор - нЕма проблем.

п.с. мъжете, които не се гримират, с ниска хигиена ли са?  Laughing

# 109
Единствената козметика, която имам е крем за ръце, сапун, шампоан и паста за зъби.

Дезодорант поне?

# 110

п.с. мъжете, които не се гримират, с ниска хигиена ли са?  Laughing
Е разбрахме че не са. Хигиената е къпане, санитарен минимум. Всичко останало са екстри.  Peace

# 111

Дезодорант поне?

Рядко ползвам.
Това не ме прави мърла, нали?  Mr. Green

# 112
Добре де, как така нямате никаква декоративна козметика? Празници, вечерни излизания, сватби и т.н.- наистина ли никога не се гримирате?
Защото и аз не готвя често, но имам пълен набор от тигани и касероли, ако реша да се разготвя, сучайно Simple Smile
Да сложиш вечерна рокля, примерно, или каквато и да било по-джиджана дреха и да си като момиче от Калотинци в лицето  Thinking

# 113
Добре де, как така нямате никаква декоративна козметика? Празници, вечерни излизания, сватби и т.н.- наистина ли никога не се гримирате?
Защото и аз не готвя често, но имам пълен набор от тигани и касероли, ако реша да се разготвя, сучайно Simple Smile
Да сложиш вечерна рокля, примерно, или каквато и да било по-джиджана дреха и да си като момичето от Калотинци в лицето  Thinking

На какви празници? На детски рожден ден не ми е нужно да съм гримирана.
На вечерни излизания не ходя, освен на бира с приятели и то може би два пъти в годината.
На сватба съм ходила само на сестра ми преди две години, ползвах гримовете на майка ми.
Вечерна рокля нямам.

# 114
Важно е да се харесвате! Това че на мен ми се струвате измити като тепсии и замузени /ах, любимо мое прилагателно!/, не значи, че сте такива в действителност. Вашите огледала и моите очи се различават драстично. Важи и същото с обратен знак.

После, моля, не мрънкайте на съпрузите, които квалифицират половинките си като цитирам: "тотални щети".

Това не ме прави мърла, нали?  Mr. Green

Честно ли?

И на мен не ми се сърдете, че ми миришете сутрин в метрото.  Grinning Осъзнавам, че рядко успяваме да усетим собствените си телесни миризми, но някои поне се опитваме да им даваме големи възможности да се изявят.

# 115

Mr. Green

Или за какво ти е цял апартамент, като се прибираш вкъщи само да спиш - и едно легло вътре до входа на кооперацията става  Laughing

# 116
  • София

Дезодорант поне?

Не се дръж като приманода - вземи Сникърс!  Wink

# 117
Важно е да се харесвате! Това че на мен ми се струвате измити като тепсии и замузени /ах, любимо мое прилагателно!/, не значи, че сте такива в действителност. Вашите огледала и моите очи се различават драстично. Важи и същото с обратен знак.

После, моля, не мрънкайте на съпрузите, които квалифицират половинките си като цитирам: "тотални щети".

Това не ме прави мърла, нали?  Mr. Green

Честно ли?

И на мен не ми се сърдете, че ми миришете сутрин в метрото.  Grinning Осъзнавам, че рядко успяваме да усетим собствените си телесни миризми, но някои поне се опитваме да им даваме да се изявят.
Честно. Да.
Да ти кажа, че сутрин в метрото мириша на чисто, а не на дезодорирана мърла, некъпала се поне 48 часа.
Тъй че това дали ползвам дезодорант, не е критерий.

# 118
Да сложиш вечерна рокля, примерно, или каквато и да било по-джиджана дреха и да си като момиче от Калотинци в лицето  Thinking
Кое е това момиче? В лицето съм си като Жавето от Софето. Как трябва да се гримирам, за да го докарам до Жавето от Калотинци?  Joy

# 119
Развоят на темата определено ми вдига самочувствието.  Sunglasses Sunglasses Клоня към Мисис България вече. Щом хората и с мустак са хубави...

Има и дезодоранти без аромат. Идеята на дезодоранта не е да се напарфюмираш.

Общи условия

Активация на акаунт