САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 577
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Корицата на "Момчешки живот", за която неотдавна стана дума:

http://iztok-zapad.eu/books/book/1082

Книга-събитие. Нетърпението ме тресе зверски!

newsm74

# 541
Започнах тази и досега ( първите 50 страници) са обещаващи ..
http://evilparrotbookclub.wordpress.com/2013/04/19/full-dark-no- … -by-stephen-king/

# 542
Аз започнах "Капан за сънища".
Залипсва ми Кинг.

# 543
Започнах тази и досега ( първите 50 страници) са обещаващи ..
http://evilparrotbookclub.wordpress.com/2013/04/19/full-dark-no- … -by-stephen-king/
"Full Dark, No Stars' е книгата. Почти я привършвам ,не мога да се откъсна от нея. Кинг е майстор на краткия разказ ,а на мен това ми е любимият жанр Wink

# 544
Тези са даже длъжки.  Grinning Но са много хубави. Майсторът си е майстор, вярно.

# 545
Аз останах много доволна от разказите в сборника "Всичко е съдбовно". А сега съм в началото на "Град Отчаяние", много силно започна. Направо ей така се опулих при първото убийство  Shocked , изобщо не го очаквах.

# 546
Аз останах много доволна от разказите в сборника "Всичко е съдбовно". А сега съм в началото на "Град Отчаяние", много силно започна. Направо ей така се опулих при първото убийство  Shocked , изобщо не го очаквах.

Ау, обичам я тази книга Simple Smile

Дано ти хареса, приятно четене  Hug

# 547
  • София
Страхотна, великолепна, уникална и прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!!
"Под купола"

Ще се самоцитирам от GR, където 5-те звездички са й малко, за да определя колко много ми хареса този роман:

"Поредният великолепен роман на Краля!!!
Също като "22/11/63" и тази книга е подходяща за хора, които искат да се запознаят с автора, но без да се страхуват от евентуални ужаси.
И не на последно място - според мен това е задължителна книга за деца над 13-14 години! Прекрасно произведение, макар и жестоко на моменти, с ОГРОМНА поука, почерпена от реалния живот. "

Попаднах на коментари, че тази книга е най-доброто, което Кинг е написал от "Сблъсък".
Аз да си кажа - не, не и пак не, не, не, не и НЕ!!!
Нямат нищо, ама хич нищо общо  Naughty Crossing Arms !!!

# 548
  • София
Оххх,ами аз уж чета Мизъри  , ама някак много трудно ми върви.. на 110-та стр. съм,ама още не ме е грабнала. Чудя се да продължавам ли или да я оставя..

# 549
Kally May  Peace, нали! Аз имам още малко до края, но и аз така  Hug
Направо ми иде да се гръмна, че съм имала толкова погрешно мнение за Краля. Все пак по-добре късно  Laughing
Относно "Момчешки живот" направо ме хвана яд, че я изтървах само за ден-два, но пък и в багажа нямаше място. Живот и здраве догодина, корицата много ми харесва  Peace

# 550
Страхотна, великолепна, уникална и прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!!
"Под купола"
Нали! Нали! Нали! Разкош е!

Ау, обичам я тази книга Simple Smile

Дано ти хареса, приятно четене  Hug
Самсара, невероятна е книгата! И аз се влюбих в нея. Същински, класически Кинг, хваща те за гърлото и не те пуска и за секунда. Вече я преполових и всеки път като се налага да я оставя страдам, гледам лошо всеки, който посмее да ме прекъсне. А хората в автобуса сигурно мислят, че имам бълхи като ме гледат как непрекъснато подмръдвам нервно на седелката.  hahaha

# 551
А освен това ти сигурно наистина имаш бълхи, нали те обичат.  hahaha

Това последното за Град Отчаяние ли, Злате?

# 552
Е а стига де!  Laughing В конкретния случай нямах.

Да.

# 553
 Mr. Green Добре, ще имам предвид като стигна пак до читанката.

# 554
Писмо, което Кинг написва до издателя на Клайв Баркър, след като прочита първото издание на сборника "Кървави книги":

Общи условия

Активация на акаунт