Августовски мами 2013 -10

• 30 544
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Pival,честито ти съкровище и от мен!Вярвам,че всичко ще бъде наред,имаш подкрепата ми и сте в молитвите ми! Praynig
Стискам палци и на всички останали,които имат нужда!

# 421
Здравейте ,моля запишете ме и мен 29,08,13 термин първа бременност 23 години момиченце.Благодаря

# 422
shenel, телефона, накойто трябва да звъннеш в Токуда е 02/403 4000. Изчакай свързване с оператор и така се запиши

# 423
Pival, изпращаме ви само положителна енегрия  Praynig  и вярваме, че всичко ще е ОК.Да ви е жива и здрава малката принцеса и скоро да си се гушкате.   bouquet Много се развълнувах на събитието.

А да попитам дали имате идея какви са тези вестителки, които си имат мамите в юнската и юлската тема, че ми стана интересно?  Grinning

# 424
Вестителките са 2-3 момичета, чиито телефонен номер имат всички от групата и когато някоя роди, информира вестителката, която от своя страна информира групата Laughing

# 425
Мамчета от Пловдив, ние с elinka редовно си посещаваме разни лекции, последната в неделя, в МОЛ Галерия беше много хубава и цели 4 часа, но мнооого обстойна и полезна за всичко. Аз много искам да посетя тази в МБАЛ Пловдив, че мисля и там да раждам, нали става въпрос за хирургиите на Пещерско? За МОЛ-а не знам дали ще мога, а в Галерията следващата ще е на 15.06. Като наближат датите ще си пишем, дано се организираме да се видим Simple Smile

# 426
Pival, честито и от мен!! Много се разчувствах, надявам се всичко да се нареди накрая, да сте живи и здрави, много щастливи и да можете по-скоро да се гушнете и да се радвате цялото семейство!! Много позитивни мисли и от мен, и аз ще се моля за малка Катеринка, нашето скъпо талисманче  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 427
  • Варна
Пивал, моля се за вас  Praynig
Ти как си? Дават ли ти всеки ден да я видиш?

# 428
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
И аз се моля да са ни здрави децата
Малко мрънкат, но ние ходим всеки ден. Не ни пускат заедно и се редуваме. Понякога ни дават само за няколко секунди, едва успявам да й кажа, че  съм там.

# 429
  smile3518 Добре де,какво им пречи да сте там.... Тея хора сърца нямат ли?!  #2gunfire

# 430
Вестителките са 2-3 момичета, чиито телефонен номер имат всички от групата и когато някоя роди, информира вестителката, която от своя страна информира групата Laughing

О, сега разбрах.Мерси Сънчи - Пънчи.  Grinning

# 431
Pival, честито малко момиченце! Надявам се да е много борбена и бързо да трупа грамчета и да расте едно здраво бебче:) Всичко ще бъде наред, няма как да е иначе, при всичките положителни мисли и стиснати палчета на момичетата тук:) Пиши ни от време на време как е бебешонката, всички го мислим малкото ни талисманче!:)

# 432

Аз пък  си нямам вестителка значи  newsm78, защото не знам кого сме назначили за вестоносец Simple Smile

# 433
Няма назначени още. Който иска да бъде вестител да си казва.

# 434
Пивал, честито и от мен  newsm51, дано всичко е наред и по -скоро да сте заедно. В коя седмица се случи. Много здраве ви пожелавам.
Скорпи аз не смятам, че пропускам нещо при матроната, на мен си ми водят нормални консултации само дето е при гинеколок в болницата. Между другото още не са ми мерили корема, дали щото постоянно съм на ехографа. Всъщност аз натрупах бая ехографии, имайки предвид че тук имат основни 3-4 ,случвало ми се е само за една седмица да имам 3.
Лека че така ми се спииии  Tired

Общи условия

Активация на акаунт