Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 15 961
  • 699
  •   1
Отговори
# 570
Плами, първо, че Софи (мисля) ще играе с Памук кале, та да не се дублираме.  Peace
А пък и нямам време да ровя и бях се отказала да участвам, но пък се сетих, че имам нещо в тон с играта, та реших да се преоблека.
Сосче, не съм ходила  в Турция и няма как да имам личен архив.  Sunglasses

# 571
Е, значи на връщане от Абхазия ще се натопим и разхладим там HugНадявам се си съгласна Wink
Понеже посочих темата,моля да добавя следното услови за участие в играта-може да се участва със сходни идеи или емблематични обекти,но не с еднакви картинки Embarassed
Става ли така newsm78

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 12:52 от Sause baus!

# 572
Момичета, обожавам Турция, но не съм вкъщи и няма как да участвам! Умирам от яд! Иначе мислех да използвам вече използвана премяна, от друга игра,ако нямате против и до довечера имам достъп до компютър.

# 573
 silveto_ споко,само участвай Hug

# 574
Нямаш грижи, Сосче. И на връщане и на отиване, когато кажеш - само да отидем до там (Абхазия)  Wink.
А, иначе, само, ако Софи няма нищо против бих участвала (ама не се натискам, да знаеш  Grinning)

# 575
Е,така те искам Маш Hug
Софи ,като прочете да пише Praynig

# 576
  • София
Момичета, бях си подготвила комбинации с Босфора, Кападокия и Памуккале, а то всичко заето. Ама так е като се бавя... Всички сте много хубави. Аз ви се представям с традиционното турско синьо око против уроки.  Hug
Скрит текст:
Сосче, Машонка, детето няма оплаквания засега. Изпи едно хапче против паразити, след две седмици пак. Сутрин на гладно яде сурови тиквени семки. В момента е на село и дивее.

# 577
Браво на детето-да дивее и расте Hug, сега му се е паднало.

# 578
Бела, това ми беше другата идея за комбинация!Много те харесвам!
Машонка, страхотни снимки си подбрала на Памуккале...Ще участваш ли?
sise_to и ти си много красива!
silveto_  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам коне!
Сосче, искаш снимки на кучето ли?Тук ли да кача?
Въобще, Турция ми е такава слабост и всички са толкова интересни, че не знам как ще гласувам!

# 579
Ми,в едно спойлерче ако речеш едно кутре да покажеш Hug
Дами,търся помощ от знаещ за общия пост Hug
Започвам да ги събирам облеклата Wink

# 580
  • España (Плевен)
Машонка, Сисе, бях си харесала картинки като вашите, но реших друго..  Mr. Green

# 581
  • София
Маши, нямам нищо против да участваш така.  Hug

# 582
Ей,Сосче,страшна си!  Hug Ще търся по никое време розмарин! Mr. Green
Момичета стиснете по едно палче утре за мойто момиченце-да се справи добре на изпита по БЕЛ. Praynig

# 583
  • в огледалото на живота
Нези,успех на девойката  Hug
Вяра в себе си и желая!
Ще се справи  Peace
Миналата година и ние със Сосчето се пекохме на тая ''фурна'' Laughing

# 584
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
nezito, аз ще съм квестор, но ще стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed на момичето ти, а и на всички 7-класници и на моите 12-класници ... В четвъртък от 60 парчета 23 са на изпит по философия Simple Smile Само да ме изложат ще им дърпам ушите  Joy Да са здрави всички и да имат много късмет  Flowers Four Leaf Clover

Хей, хей ... Деви и аз, и аз се "пекох" ... Ама готино беше с таткото "хакер", който след мизериите на МОМН изпрати резултатите по номера Simple Smile Още си пазя в специална папка всички файлове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт