Звездни компромати - 172 част

• 47 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
От РД на Златка, с Тоци и мъжО

Златка е докарала стайлинга на Николетка. hahaha

# 271
Защото, Фани, тя е модна икона Mr. Green

Хм, гледай ти каква била работата  Laughing.

# 272
# 273
Е момичета извинявайте, сега пак ще ме нахулите, че оплювам Алисия, ама тия торбища под очите и са все едно им по една черта черен молив отдолу. Окей, на всеки може да се случи, ама сама да си я публикува в профила...може би с надеждата, че никой няма да забележи...

# 274
  • Бургас
Това е много увеличено.Снимката на Алисия имам предвид.

Много се смях на костюмчето на Златка.Сутиен и къси гащи!Те май всички тръгнаха така по събития. newsm78

# 275
При Ася най - много ме учудва тази вечна чупка на устата все едно духа нещо ...

# 276
И от близо и от далеч торбите са и такива, а устата имам чувството, че не може да я затвори от корекциите...

# 277
Ей голяма съм шматка, любимата ми ема е вече с 19 страници, а аз съм я изпуснала. ooooh!

# 278
  • Sofia
Попадна ми тази снимка и реших да я споделя - как изглеждаха супермоделите преди близо 20 години... Ехххх....  Flutter  Heart Eyes
Скрит текст:

# 279

Някой знае ли кое е момичето вляво, с шапката? Много ми харесва и като физика, и как се е облякла - без значение адекватно или не.

Аделина Цветкова се казва - модел и участничка в Плеймейт преди няколко години.

Доста се е ошлайфала, изглежда много по-добре, от колкото на по-старите й снимки. Благодаря   bouquet

# 280
Попадна ми тази снимка и реших да я споделя - как изглеждаха супермоделите преди близо 20 години... Ехххх....  Flutter  Heart Eyes
Скрит текст:

Тази снимка я имам Simple Smile От БТА Паралели.
Кога мина времето...

# 281
Венета Райкова по едно време имаше в предаването си сбор на някакви гадателки номероложки и тем подобни.Търся го това предаване но не се сещам нито кога го гледах ,нито как се казваше...Някой може ли да ми помогне,Благодаря

# 282
Още от Златка и костюмче  Laughing Mr. Green Mr. Green :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151426958760843&se … ype=1&theater - цял албум е

# 283

Ауу,Евгени Минчев изкърти де що има мивки със стила си smile3544

# 284
  • София
Имаше една Цветкова, държанка на единия от братята Диневи, плеймейтка.
С нея какво се случва?

Общи условия

Активация на акаунт