Звездни компромати - 172 част

• 47 197
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Според мен е съвсем нормално като за сценично облекло  Peace

Подкрепям, нищо не може да впечатли след безумията от древни времена на Елвис, Майкъл Джексън или Елтън Джон

# 406
  • София
Това за Антония пускали ли сте? http://www.red-carpet.bg/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1 … html#.UZtKMrVM8S1

113 см ми се струва пълна лъжа, не е толкова несъразмерна, според мен.

# 407
Според мен е съвсем нормално като за сценично облекло  Peace

Подкрепям, нищо не може да впечатли след безумията от древни времена на Елвис, Майкъл Джексън или Елтън Джон
и Шер Simple Smile

# 408
Това за Антония пускали ли сте? http://www.red-carpet.bg/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1 … html#.UZtKMrVM8S1

Пускано е, да! И на мен ми се чини, че при 180 см височина толкова дълъг крак и то от вътрешната страна то тя трябва да е почти без торс, само крак, ханш и глава? Rolling Eyes

# 409
  • София

Пускано е, да! И на мен ми се чини, че при 180 см височина толкова дълъг крак и то от вътрешната страна то тя трябва да е почти без торс, само крак, ханш и глава? Rolling Eyes
Аз съм 178 и определено нямам къси крака, затова и ми се струва абсурдно 113 см. Съжалявам, че повдигам сигурно вече дъвкана тема, просто се запитах възможно ли е.

# 410
Ако е толкова по-щастлив, хич не му личи по външния вид- изглежда сдъвкан и изплют. И е все така, откак се хвана с героинята на десетилетието Tired.

Точно, на мен изобщо не ми прилича на много щастлив като го гледам на папарашки снимки в ежедневието, а с Дженката беше свеж, усмихнат и тогава вече изглеждаше прекрасно.
На фотосесия може да бъде такъв какъвто му кажат да изглежда.

# 411
  • Бургас
Ако е толкова по-щастлив, хич не му личи по външния вид- изглежда сдъвкан и изплют. И е все така, откак се хвана с героинята на десетилетието Tired.

Точно, на мен изобщо не ми прилича на много щастлив като го гледам на папарашки снимки в ежедневието, а с Дженката беше свеж, усмихнат и тогава вече изглеждаше прекрасно. На фотосесия може да бъде такъв какъвто му кажат да изглежда.

Ако цялата история с Анджелина се окаже истинска, а не ПР, как се предполага, че трябва да изглежда - щастлив!? В Холивуд нямат нашите притеснения да се разделят и събират, когато им се накриви шапката, така че не мисля, че ако беше нещастен, щеше да стои с Джолито. Но това е мое мнение и предположение. Хипотези всякакви, истината е една.

# 412
Антония 1 2 3 4

Колин Егълсфийлд за Bello 1  2 3 4 5

LeAnn Rimes

Брад и Анджелина винаги са ми харесвали като двойка. Heart Eyes

# 413
И на мен ми харесваше повече по времето, когато беше с Дженифър. Анджелина е много красива жена, но не знам защо излъчването й е едно... вампирско, поне за мен  newsm43

# 414
  • София
И на мен ми харесваше повече по времето, когато беше с Дженифър. Анджелина е много красива жена, но не знам защо излъчването й е едно... вампирско, поне за мен  newsm43
На мен пък Анистън ми прилича на Селин Дион, никога не ми е изглеждала като логична половинка на Брад. Пък и са си били щастливи, вероятно и тогава, а и сега в тази конфигурация, а и да са си щастливи хората, както и да ни изглеждат на нас.

# 415
Когато Брад Пит беше с Дженифър беше на 37 и вятър го вееше на бял кон

Сега е на 50, с 6 деца  Laughing

# 416
# 417
  • София
На мен пък ми е много нелепо да се коментира кой с кого си отива като двойка и кой - не. Какво значи да си отиват? Някакви приети критерии ли има?!
(Единствено съм неблагосклонна към голямата разлика във възрастта!)

Как да изглежда Брад Пит? На мен просто ми изглежда стар, като за възрастта си.  Peace

# 418
И на мен Брад ми изглежда като изпит, откак е с Анджелина, изключвайки донякъде периодите около раждането на децата. miss july, аз имам малко негативно мнение за А. Джоли - откачалка ми иде тая жена и може човека да го е страх да си остави децата сами с нея. Ето ти причина за оставане примерно. Втора примерна причина - ПР, не че поотделно не са звезди, но като Бранджелина е друго.
Абе, теоретизираме си ние тука, а на тях им пука на ... милионите. Laughing
Пък и Джен толкова да не го е преживяла за тия години, малко пресилено ми се струва.

# 419
На мен Брад Пит не ми изглежда зле, дори и сега. Като ще сравнявате  визията му сега и по време на връзката му с Дженифър, забравяте да отчетете фактора време. Само Том Круз е пил от извора на младостта, всички други остаряват. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт