Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 729
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Гес ни най-малко си мисля,че ще бъда разпъната  на кръст!Напротив!Виждам ,че и др .позват  по-ниш клас и сме го коментирали.Аз се равам,че ви открих и научих много работи.И когато си  говорим с приятелки някои се съгласяват с моето мнение,но някой не.То си е за тях.Човек се учи докато е жив!
Значи си доволна от новото Бинго!Ох дано го мерна из нашите магазинчета!Ще си го  купя.Омекотителя на Бинго също е много хубав-Червения с траен аромат след изпиране!Нежен!
Sunny радвай се ,че ти е по старичка пералнята!Но това е др. тема!

# 301
Може ли да споделиш какъв е този препарат...

# 302
Абе Бонго.. Joy Я иди си почисти пералнята. Или дрехите са ти престояли вътре или скоро не си я мил с препарат. И ние перем с ИЗИ и със сигурност нашите дрехи не миришат. Или поне никой не се е оплакал. Hug
на бат`Бонго пералнята му блести (като зъбчето на аватара)  Joy  гащите миришат само когато се пере с ИЗИ-то. с другите препарати нямам проблем. може и да съм напипал лоша партида от праха , но това е резултата с цветния прах. за бялото още не съм го използвал. 
ако искаш покани ме да изперем моите дрешки с моето ИЗИ в твоята пералня. току виж ситуацията се променила  hahaha

# 303
  • plovdiv
Абе я пуснете една снимка на това ИЗИ- аз ли не го виждам в магазините?

# 304
# 305
  • plovdiv
Не съм го виждала ,в Тракия в Пловдив някъде да се продава?Благодаря ви

# 306

душко , моите кутии са други на вид и нямам гратис.  #Cussing out сега ме караш да се метна през балкона

# 307
  • Бургас
Хм! Моят изи за цветно е друг. Пак е 3+1 дози, шарено, цветно пакетче, но е лъскаво фолио, със сгънки за страничен обем от двете страни, като едновремешното сухо мляко, ако се сещаш, Гес. Но по-тясна опаковка. Взех го от магазина зад Интера. Ми на нищо не мирише, прах с него само веднъж - не е лош, но някак го избягвам, след прочетените коментари, че смесвал цветовете на дрехите.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 21:57 от Pagocт

# 308
Бонго стига майтапи бе душко Joy направо ги ошашави хората тука #CrazyКъси ,дълги -релето изгоря бе Бонго! Joy

# 309
Не знам, милички, това съм намерила, това съм купила. Може да мина през този магазин да видя какво продават.
bongo_2007, ето така изглеждат старите кутии (от миналата година). Тази ми я даде един приятел, който работи във фирмата, а другите две съм ги купувала март месец.

Сега заради вас и вашето Изи съм се нагласила да пера цветно с прах Изи. Чакам нощната тарифа и ги пускам, пък да видим следващите опити до какво ще доведат.

# 310
силно казано аз да ви шашна  Joy
моите кутии са такива. купени са преди седмица от Баумакс

# 311
Ама тези кутии имат „прозорче“, за да се вижда вътре праха. Направо супер! Ах, как ти завиждам! Трябва непременно да се снабдя с такива. Дали в бургаския Баумакс ще ги има. newsm78

# 312
Ама тези кутии имат „прозорче“, за да се вижда вътре праха. Направо супер! Ах, как ти завиждам! Трябва непременно да се снабдя с такива. Дали в бургаския Баумакс ще ги има. newsm78
файда от прозорци.  Joy  да си ги разменим кутиите , а ?  на твоите има българското знаме. може би са българско производство.  на моите го няма- гаражно производство.
и задната страна е интересна. разфасовката на прахта спрямо замърсеността на дрехите и твърдостта на водата е дадена в милилитри.  hahaha   аризвам ти ги и двете кутии   bouquet

# 313
Ами то на всички прахове дозировката е дадена в милилитри. Я ги щракни и отзад.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт