Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 557
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Някакви отзиви за Диксана който ще е на промоция в Карфур

# 526
Някакви отзиви за Диксана който ще е на промоция в Карфур

За бяло е, аз го имам от миналата промоция - на мен ми пере много добре, макар и да нямам много зацапано бяло, но белите чорапи след футбол на мъжа ми щом излизат бели, след като ги е върнал черни... добре е значи  Peace Mr. Green

# 527
  • София
Това Коколино от къде се купува, че ми стана интересно? Някой от София да сподели Simple Smile Party
В "Карфур" го има!Ароматът наистина е летен и разкошен!!!

Благодаря ти много!  Peace

# 528
Kaква е цената на Коколиното с бергамот ? Само в Карфур ли го има ?
Благодаря ви предварително.

# 529
7.45 лв. за 2 литра в Карфур (малки бутилки от този аромат няма). Има го и в Билла, но там е по-скъпо почти с лев.

# 530

днес си го купих от магазина за вносни препарати на Пиротска - за 5.30лв. Peace

# 531
  • plovdiv
 И в Метро го има.Около 7,50 за 2 литра.

# 532
Момичета,днес видях в Лидъл прах за пране-Персил Експерт за 24 пранета за 9,90лв от най-новият вид за който писа Guess Who и ще чакам отзиви за прахта,дали си заслужава цената.Имаше и от 2та вида.

# 533

В Карфур литър Коколино е 3.89 лв., макар че има само 3-4 аромата.

Момичета,днес видях в Лидъл прах за пране-Персил Експерт за 24 пранета за 9,90лв от най-новият вид за който писа Guess Who и ще чакам отзиви за прахта,дали си заслужава цената.Имаше и от 2та вида.
Този в Лидл, който е 24 пранета, е полски (а не сръбски), но май не е от най-новия. Поне в нашите Лидъли е от предните партиди. Ето такъв, но с 4 пранета подарък. Хубав е, аз го харесвам. 9.90 лв. е добре, като се има предвид, че редовната цена е към 11 лева.

Новият Персил (в новите опаковки) е и с нова формула, която е активна още от 20°, т.е. започва да действа още преди пералнята да е затоплила водата. Същото нещо рекламират сега и в Германия. Днес си купих и Persil Expert Pure & Natural. Просто не мога да се спра, когато пуснат нещо ново, а и този ми е сред любимите. Мирише много хубаво.

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 22:48 от Guess Who

# 534
  • Варна
И аз търся това Коколино отдавна, но никъде във Варна го няма. Стенли, ти откъде го взе?
Малко късно се включвам, но и аз да кажа, че от Карфур го взех. Че и улучих някаква промоция и нямаше 5 лв., даже нещо към 4 ми се върти. Това преди месец.
Оттогава не съм поглеждала, дали го има постоянно, и ако пак го намалят ще се надявам да споделите.

За Ариела в ЛИДЛ нищо не казахте - дали пък не си внушавам  newsm78, че е толкова зле?

# 535

И аз го искам

# 536
  • В море от любов
Това Коколино го ползвам в момента само, че в английския му вариант (Comfort), много ми харесва, напомня ми на парфюма на Dolce & Gabbana Light Blue . А го получих съвсем случайно, бях поръчала друг, но го нямаха в наличност и ми донесоха този, вече ще поръчвам от него.

# 537
  • ...на безопасно
Привет, възможно ли е Савекс да пере по-добре от Карфурски Ариел?  newsm78

# 538
Какъв карфурски Ариел? От гръцкия в кутиите, който наскоро пуснаха ли? Не ми се вярва Савекс да е по-добър.

# 539
Аз повече Савекс няма да купя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт