Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 541
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
И сега поредното вьпросче кьм нея: предстои ми почивка и ми трябва просто нещо средно ниво за из пьт. В тази врьзка, между Тема Колор, Rex Color или Formil, отново за цветно, какво би ми препорьчала? И между другото да те питам, според теб, като си им разглеждала сьстава, сравнявайки онзи полския E и Изи, кой е по-добьр от двата?
Бинго за цветно в малка кутия. Grinning Без майтап.
Изи е по-добър от Е.

# 586
  • Ланкър, планините Овнерог
Като говорите за пералните, да питам (по-скоро Гес може да знае  Laughing ) - новата ни пералня, като я вкл. първо завърта, после изпомпва и на края пълни вода  newsm78 Какъв е смисълът? Особено пък, като сложа течен директно в барабана, все го мисля, дали не го е дръпнала, преди да напълни. Иначе и аз най-вече ползвам 2 програми, на които си избирам градуси, обороти на центрофуга и доп. плакнене, ако искам. Най-вече пробирам по това колко кг горе - долу е прането, хич и не деля по материи.

# 587
И моята, и всички нови, които съм виждала в действие, правят така - първо помпят и завъртат барабана, а после започват да пълнят. За това обаче нямам обяснение. И аз се притеснявах за течния препарат в началото, но после видях, че няма проблем.

# 588
Това според мене е направено за да се изхвърли останалата вода от помпата, понеже в помпата остава винаги по малко вода и ако се застои няколко дни тя се умирисва.

# 589
точно така. изхвърля стеклата се след прането вода от барабана , маркучите .... това е добре особено ако предишното пране е било с пускащи цветове материи.

# 590
  • до най-прекрасния мъж
И моята да не остане по-назад прави така, само че не завърта барабана, а само помпи.
Здравейте! Може ли да ми кажете, тези дето са купували прахове от Германия в кои вериги магазини са най евтини?  В момента съм в Германия , видях на няколко места но ми се струва че са скъпички.  И какви разфасовки има че до сега най голямата разфасовка която видях беше за 44 пранета на Персил прах за цветно пране.
От Германия преди месец мъжът ми ми донесе на два пъти прахове - Персил за цветно - 75 и 100 пранета. Каза, че ги е купил от Пени и още един магазин с М беше, но забравих кой. Като цени - 100 пранета 17,77 евро, 75 пранета 12,99 евро. За мен това е евтино за този клас прахове.

# 591
 blue.angel, благодаря!

# 592
Здравейте,
Кое от изброените според вас е най-добро за бяло пране:
Омо, таблетки Персил или таблетки Ариел?

# 593
От таблетките Ариел http://www.artista13.com/294-393-thickbox/ariel-actilift-tablets … lour-1-848-kg.jpg съм адски доволна - цветовете са наситени, бялото е искрящо бяло и когато пера всичко в една пералня нямам нищо забоядисано Heart Eyes Heart Eyes .

# 594
И сега поредното вьпросче кьм нея: предстои ми почивка и ми трябва просто нещо средно ниво за из пьт. В тази врьзка, между Тема Колор, Rex Color или Formil, отново за цветно, какво би ми препорьчала? И между другото да те питам, според теб, като си им разглеждала сьстава, сравнявайки онзи полския E и Изи, кой е по-добьр от двата?
Изи е по-добър от Е.

Аrgent, аз бих препоръчала тубичка Burti. Много е практична Hug

# 595
  • гр.София
Изи е по-добър от Е.

Аrgent, аз бих препоръчала тубичка Burti. Много е практична Hug
За пътуване горещо препоръчвам това
Скрит текст:

# 596
Здравейте, търся си препарат за цветни дрехи, бях се спряла на Ariel Basico (течен), но прочетох темата, че не сте доволни от това, че цветовете избледняват. Бях се спряла на него, понеже ми харесва много аромата на течните Ариел, но не ми се иска да избледнява.

Какво мислите за другите течни Ариел за цветни дрехи?

# 597
Аз използвам Ариел Ексел гел за цветно/color/ и съм изключително доволна от него. Не само, че не избледняват, но и се насищат цветовете. Стават по-ярки

# 598
Благодаря за бързия отговор  Hug във всеки хипермаркет ли се намира или го взимаш от такъв за паралелен внос/специализиран магазин?

# 599
Помагайте!!! Ще прекарам дълга почивка във Варна, а там водата е меко казано ужасна... да не ми се обиждат варненки Та да Ви питам:
1. Има ли такова животно като шампоан за твърда вода? Joy
2. Каква точно е твърдостта на водата? Предполагам ще трябва да купувам нещо за омекотяване от сорта на Калгон... Изнамерих някаква таблица, но не мога да се ориентирам за твърдостта... На праховете е отбелязана с "dH", а в таблицата не виждам "dH"... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт