КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 458
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Люска много, много силно се моля всичко да премине.Да те стабилизират в болницата.Обичам те миличка  Hug

Уф не знам да пиша ли, да не пиша ли  Banghead
От четвъртък вечер съм с остър гастрит.В петък даже не отидох на работа.Не можех да стана от леглото-болки и температура.Сега уж съм малко по-добре.
Другата седмица в петък ще оперират Анита от трета сливица и ще й слагат едни тръбички в ушичките.Под пълна упойка ще е. И няма да ви казвам как ми се е свило.Знам,  че е лека и бърза операция ама на, майчина глава-мисли само най-лошото.Та да стиснете и за нас по едни палци.

Тая година така тръгна мамка й.Ай да свърва вече, че ще се гръмна.

Обичам ви милички.Извинете ме, че не пиша и не ви споменавам, ама ми е криво и нямам грам време.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 286
Добър вечер и привет на всички  wavey

Няма да крия, че тия дни ме вълнува единствено Люска и когато мога влизам да видя дали се е обадила. Люска, миличка, всички ти го казват и сигурно ти е писнало, но дръж се, с теб сме и си постоянно в мислите ни. Силно те прегръщам и се надявам в понеделник да те подсилят, успокоят, намалят болката, за да продължиш напред в борбата  Hug Hug Hug  Пиши когато можеш или, както и Фейчето е казала помоли някое от децата да драсва по няколко думи  Peace  Hug

Мари, аз не те познавам, в смисъл до сега не съм те засичала и не знаех, че и ти имаш такъв проблем. Силна прегръдка и на теб мила, сили и кураж  Hug Hug Hug Hug

Моля се за вас момичета с цялото си сърце и душа, не се предавайте, трябва и ще успеете  Peace  Praynig Praynig Praynig  Hug

Лека и спокойна вечер на всички  Hug

ПП  Елито е писала, Ели  Hug  Стискам палци и за теб и Анитка  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover 

Ох, какво е това чудо, дано вече отшумят нещата и изгрее слънце за всички в нашата прекрасна темичка  Praynig Peace Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 287
Добър вечер!Днес беше един от най-кошмарните дни досега в живота ми.Такива болки....и от нищо не ми минаваше...в един момент се молех да умра,за да свърши кошмара-на никого,ама на никого не пожелавам това...Съседката ми,която е неотлъчно до мен докато се върне мъжо от работа,сигурно се е видяла в чудо.Чак на спешна звъняла,а от там и отказали да дойдат,защото моите болкоуспокояващи са по-силни от това,което те могат да ми бият.Други не могат да ми изпишат,само химиотерапевтката.Вечерта обаче като се върна от работа мъжо и каза-Така няма да стане!Стягай багажа,отиваме в болницата, или да те приемат отсега,или да ти сложат нещо.Става въпрос за онкоболницата.Тръгнах,незнаейки къде съм.Пристигнахме и...оказа се,че дежурен лекар няма,има само сестра  Shocked ,която на практика нишо не може да направи.Прибрахме се и по необясними причини по пътя някъде се прекърши всичко.Не че сега не ме боли,не че мога да заспя,но е по-поносимо.
Оффф,уморих се...Обичам ви ви желая спокойна нощ!

# 288
  • Талант на 2012,2013 г.
Гадната, мръсна система скалъпена за онкоболните!!! Съжалявам, че така започвам вместо да поздравя с Добро утро...
Винаги нещо е недообмислено в тази държавица нашата. Може ли да няма дежурен лекар в такова звено като онкологията където всеки момент е нужен на някого? Ами може... ето тук в България...Сестрата като не може да направи обезболяващо без него, все едно нищо...
Ядосах се, много! И се чувствам още по-безсилна... И това е всеки път, когато опрем до тях..................

Люси, когато можеш пак пиши ако ли не както беше предложило едно от момичетата нека някое от дечицата да ни пише с два реда как си...

Имаме Таргин от 20 мг, който много трудно взехме от онкологията и сега го няма... Ако ти върши работа веднага ти пращам един блистер... Rolling EyesТолкова ни остана. Сега мъжът ми не го пие, слагам му пластири...

Излях си го...

Добро утро, момичета... Hug

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 07:33 от Марѝ

# 289
МИла Люси, ужасно съжалявам за всичките лоши неща, които ти се случват! Аз преди 3 г се оперирах в Онкото в Пловдив, заради конкретен лекар и видях каква лудница и безпардонност е в такова заведение, точно при хората, които имат най-много нужда! Все пак вярвам в доброто и съм сигурна, че ще имаш късмет! Кураж, миличка!!!  Praynig
 Мари, на теб също ти праща много положителна енергия , добре дошла при нас!   Hug

# 290
Миличка Люси, много ми е мъчно за теб. Прегръщам те, мила, просто не знам как да ти помогна... Все пак продължавам да вярвам, че ще успееш да спечелиш борбата, въпреки че ще бъде с цената на много болка.... Обичам те, Маги, кураж, мила! Не се чувствай задължена да пишеш, щом не ти е добре. Помоли Ники или Яничка да ни държат в течение, когато им е удобно. Ние сме с теб, мислим те и се молим за успешен финал. Утре си на химио, нали? Стискаме палци.  Hug Praynig

Марѝ, дори не ми се коментира системата за онкоболните. Това е такава подигравка с човешкия живот, че все се чудя как не ги е ударил гръм! .....
Много се надявам вие да успеете - мъжът ти, Люси, всички други, които сега се борят... Боли ме, че съм безсилна и не мога нищо да направя, срамувам се, че не мога да помогна с много....
Мисля ви, момичета, моля се за вас....  Praynig

Хубав ден, момичета.
Hug

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 09:37 от Пролетната Фея

# 291
  • Пловдив
Миличка Люси, много ми е мъчно за теб. Прегръщам те, мила, просто не знам как да ти помогна... Все пак продължавам да вярвам, че ще успееш да спечелиш борбата, въпреки че ще бъде с цената на много болка.... Обичам те, Маги, кураж, мила! Не се чувствай задължена да пишеш, щом не ти е добре. Помоли Ники или Яничка да ни държат в течение, когато им е удобно. Ние сме с теб, мислим те и се молим за успешен финал. Утре си на химио, нали? Стискаме палци.  Hug Praynig

МЕРИ  много се надявам вие да успеете - мъжът ти, Люси, всички други, които сега се борят... Боли ме, че съм безсилна и не мога нищо да направя, срамувам се, че не мога да помогна с много....

Мисля ви, момичета, моля се за вас....  Praynig

Hug

Няма да се повтарям ,Фейчето отново е написала това което мисля и аз но разликата ,че само тя може така да го напише.

ЕЛИ И ЗА ТЕБ И АНИТКА стискам силно палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Всичко ще е наред със операцията . Peace

Стискам и за всички които имат нужда явно сме много в темичката но ще се преборим заедно момичета и НЯМА ДА СЕ ДАВАМЕ!!!

МНОГО ВИ ОБИЧАМ ДА ЗНАЕТЕ !!!

# 292
.....И от мен кураж на всички,които имат нужда ....Прегръдки на всички ви!

# 293

А това е поздрав към всички ви! Този поздрав изказва всичко дето ми е в душата в момента....

# 294
Добро утро и от мен  wavey

Мастерче  Hug, хубаво кафе с хубаво пожелание, дано дано дано  Praynig Praynig Praynig

Спорна, хубава и лека седмица на всички  Hug

# 295
Добро утро, момичета.
Днес Люската трябва да е на химиотерапия и евентуално да я вземат в болницата за по-активно лечение. Успех, Люска. Искрено се надявам всичко да се оправи.  Praynig Hug

Ели, не знам с какво лекуваш гастрита, ама аз след много мъки, стигнах до цикорията (викат му и синя жлъчка) - едно такова тревисто, с дебели и жилави стъбла и сини цветчета, цъфти навсякъде, поне в България.  Изглежда така:

Чай от това нещо, но без захар! (много е горчив) помага много при гастритни кризи. То е една от съставките на Бусколизина. Може да го има при вас някъде по дрогериите като билка. Опитай, няма да ти навреди. Аз има проблеми с гастрита от детските си години, но откакто една лекарка на морето ме заведе в градината и ми каза "Ето ти лекарството", наистина намерих облекчение. Дано мине бързо.
А за Аничка не се безпокой прекалено - да, майката винаги се притеснява, но това е нещо рутинно и лекарите ще се справят добре. Стискам палци и на вас.  Hug

Мастерче,  Heart Eyes

Пожелавам ви хубав ден, който да даде началото на една добре и успешна седмица за всички ни!
  Hug

# 296
Здравейте, мили приятелки!  Hug

Искам първо да дам кураж на милата Люска и се моля за нейното подобрение от сърце!  Praynig

Сега нека ви почерпя, защото днес навършвам 45 години. Надявам се, че пожеланията за здраве към всяка една от вас изпратени от мен на празничният ми ден ще имат още по-голяма сила!

# 297
Паце, жива и здрава да си! Много късмет, любов и успехи, много поводи за усмивка, да те радват и обичат близките и да бъдеш все така чаровна и лъчезарна.

Бай дъ уей, набори сме с тебе, да знаеш.  Heart Eyes

# 298
ПАЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ И МНОГО УСПЕХИ!

Ели стискам палци всичко с Анита да мине безпроблемно.
А за Люската няма да крия, че не ми излиза от главата и силно стискам палци да се оправи.

Лека седмица!

# 299
Еха, Паце, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много обичана, много уважавана, много щастлива! Пожелавам ти прекрасни мигове с близките ти и незабравими красиви спомени!

Общи условия

Активация на акаунт