ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, финал / (тема 15)

• 22 895
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • MJF
 Coffee дането, за  2009 Soraya Arnelas - La Noche Es Para Mi ли гласуваш? Питам за да не е грешка с години  Laughing.

# 571
  • DE
Шоши, аз вече си изпих кафето. Да за Soraya Arnelas - La Noche Es Para Mi гласувам. Може и да не е най-брилянтното изпълнение, но да пееш и танцуваш си е доста трудна задача. И си падам по денс ритми  Crazy  та затова  Peace

Макар че се влияя от представянето на конкурса има значение и самата песен

# 572
  • Norge
Исис, аз с миналогодишната песен не заради самото извънземно пеене на Пастора Солер. Харесва ми песента ѝ, поне така, както тя я представя. И поне в този контекст; вън от Евровизия не е нещо, което бих слушала.

Песента на Даниел обаче е нещо, от което чисто и просто искам да избягам, действа ми ужасно. Blush Включително неловко (ме кара да се чувствам). Опитвам се да разбера коя е причината, защото по правило ме привлича музика с лаконичен израз. Прегледах някои от твоите линкове, нарочно видях и част от офоциалното видео.
Опитах се да “чуя“ песента на английски, но не е само езикът смущаващ (за мен). Не ми се получава да я харесам. Blush
Нищо, нали казват, че хубавото било в това, че сме различни. smile3506
Ама че трактат написах рано сутринта.  Rolling Eyes

# 573
  • MJF
 дането cheers тогава.
За мен е загадка как пеят на живо и звучат екстра като изпълняват такава хореография. Чудя се, особено когато съм сигурна че пеят на живо  Crazy.

# 574
Момичета в крайна сметка Йохана се наложи в оспорваното гласуване. Победител Исландия 2009.

В гласуването на Испания лек превес за Даниел Дигес. Но Италия ще я пусна чак утре. Там ще имаме да гласуваме 3 песни. Къв е тоя интерес към темата ни ми е малко странно, но снощи по едно време имаше 5 гости.  Simple Smile

# 575
Морфи, Израел е също с "и" - само напомням     bouquet

Любимата ми песен от националния финал на Испания 2012 Pastora Soler ~ Tu Vida Es Tu Vida

# 576
Израел ли?Въобще не е нужно,дава ме каквото даваме на Арел и готово. hahaha

# 577
Морфи, Израел е също с "и" - само напомням   bouquet
Божее, ти не можа ли по-рано да напомниш! Joy Смятах, смятах, докарах ги до 4 държави с "И". А Израел, /като една типична европейска държава Laughing/ не съм го отбелязала дори.  Аз много си харесвам Израел.  Heart Eyes

# 578
Туон, не се съмнявай, че ще гласувам за него  Hug

# 579
Исис,то и за това казвам,че е безмислено да се гласува за Израел Mr. Green
За кой друг да се гласува newsm78 Laughing

# 580
  • Norge
Исис, “него“ ме настръхна!   bouquet

# 581
Я още малко от "него" Mr. Green

# 582
Аз такова, може ли все пак да вмъкна, че освен "него" миналата година харесвах и Изабо, въпреки, че от тях не настръхвам. Embarassed  Wink

# 583
Морхи,можеш,ама като не настръхваш hahaha
Аз Изабо си харесвам и Моран.

# 584
  • Norge
Туон, “него“ ти спечели една  Hug
Много особен начин на “вадене“ на гласа, това в положителен смисъл.

Морфи, това с настръхването...как да кажа, че да прозвучи максимално приятелски Hug... Мисля си, че има неща, които харесваме тъкмо заради него (настръхването, което ни носят), а има други, които ни доставят много голямо удоволствие, но по един (да го кажем) по-усмихнат начин. В момента не мога да се сетя за конкретен пример, но сигурно има случаи, когато бих избрала да гласувам за втория вариан. Макар една селекция да предлага и първата опция.
Ето, понякога тук ми се гласува за нещо по-лекичко, нещо запеваемо, нещо по-закачливо, макар някоя песен от друга година да е “правилната“ с богата структура, няколко октави и модулации и много драма плюс добро поднасяне.

Колкото до Израел, мисля, че ако трябва да избера една тяхна песен от цялата история, то това ще е Алелуя (колкото и да съм на Ви с църковното  Confused).

Днес какво ми става? То голямо писане, голямо обясняване...... ooooh! Blush

Общи условия

Активация на акаунт