Чудя се тия девойки не гледат ли модни списания , фешън канали , как хората по света се носят ??? Не те гледат чалга диви и предпочитат да реализират визия ''к...а'' !Малко фрапантни снимки на български девойки по балове...
Чудя се тия девойки не гледат ли модни списания , фешън канали , как хората по света се носят ??? Не те гледат чалга диви и предпочитат да реализират визия ''к...а'' !
. Пълен игнор на стилни и елегантни рокли. Това шест и осем години преди прома (колкото по-принцеса, толкова по-добре). Надявам с времето да израстнат над стила принцеса, но аз ще помагам, със сигурност. Примерно
Чудя се тия девойки не гледат ли модни списания , фешън канали , как хората по света се носят ??? Не те гледат чалга диви и предпочитат да реализират визия ''к...а'' !
Ще ти отговоря и защо - повечето рокли са дълги и изискват по-висок ток, за да не се настъпват. Пък и в момента - колкото по-висок ток, със скрита/явна платформа, толкова по-добре. Майка ми в някакъв момент в гимназията преглътна манията ми по високите, неудобни обувки с идеята, че след години изобщо няма да ми е до тях, когато ще тичам наляво-надясно по цял ден. И се оказа права.