The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 188
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
От къде мога да видя победителите от Teen Choce Awards 2013 .. ? newsm78

Заповядай

http://www.gossipcop.com/teen-choice-awards-winners-2013-list-tc … -tcas-categories/

# 406
# 407
Не съм се записала в тази тема  Peace Нямам търпение за новия сезон. Искам много Делена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 408
  • Варна
Спойлери за Стефан, Сайлъс и Деймън в сезон 5 http://vampirediariesbg.wordpress.com/2013/08/14/%D1%81%D0%BF%D0 … %B2-%D1%81%D0%B5/

# 409
За почитателите на Илайджа  Sunglasses Преди малко попаднах в  Ю Тюб на индийската версия на "Гордост и предразсъдъци" - Bride and Prejudice и се оказа, че там играе ролята на Уикъм  Mr. Green Известно време се мотка по без риза и да ви кажа, добре изглежда момъкът  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 17:47 от Alexa JT

# 410
За почитателите на Илайджа  Sunglasses Преди малко попаднах в  Ю Тюб на индийската версия на "Гордост и предразсъдъци" - Bride and Prejudice и се оказа, че там играе ролята на Уикъм  Mr. Green Известно време се мотка по без риза и да ви кажа, добре изглежда момъкът  Mr. Green

Той пък точно най-отвратителният герой ! ooooh!
 И наистина ли е "Bride" ?

# 411
За почитателите на Илайджа  Sunglasses Преди малко попаднах в  Ю Тюб на индийската версия на "Гордост и предразсъдъци" - Bride and Prejudice и се оказа, че там играе ролята на Уикъм  Mr. Green Известно време се мотка по без риза и да ви кажа, добре изглежда момъкът  Mr. Green

Той пък точно най-отвратителният герой ! ooooh!
 И наистина ли е "Bride" ?

За съжаление е точно Уикъм и изглежда по-мъжествен от Дарси  Mr. Green И наистина е с "В"  Wink

# 412
# 413
  • UK
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Стефан ще си загуби паметта!
Алоуу, вдовицата в бяло стана...

# 414
  • Варна
Делена 5x02

# 415
  • София
На мен на Бонка ми прилича. hahaha

# 416
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Стефан ще си загуби паметта!
Алоуу, вдовицата в бяло стана...
Много разбозиха Simple Smile)

# 417
  • Варна
На мен на Бонка ми прилича. hahaha
Качеството на снимката не е много добро и на мен отначало на нея ми заприлича, но пише, че са Нина и Иън от пети сезон. Режисьора ги хвали, че когато са заедно в една стая става магия Heart Eyes

# 418
  • София
е как няма да става магия! той е поотслабнал гледам напоследък и очите му още по-лесно изхвърчат!

# 419
  Като споменахте магия се сетих, че сега Бони е призрак и ще изкача от всякъде. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт