Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Гюнайдън  wavey

Ох какъв кеф
Скрит текст:
днес съм отпуска и после следват 3 почивни дни. Вчера нашето филмче ме успа - гледах до средата и повече не можах - пренесох се в чудния свят на сънищата. Обаче сега съм си направила едно тооопличко капучино и с кеф ще си догледам серията. Хайде и за вас по едно

А аз отивам в чудния сват на ФЕмир Simple Smile

# 481
# 482
meli_mel,  Hug браво за колажа. Ето ни ги главните актьори.  Heart Eyes А Чаги и Бу си приличат, така че добре биха паснали на ролите на двамата братя Кенан и Демир.  Peace

# 483
Наде,наистина би било хубаво да пише музиката той,дано да е така.

Момичета,е вече с тези снимки и роли ви изпуснах  newsm78  Laughing

# 484
  • Варненска клюкарка
Огнена зодия си, да не си Лъвица!?

От първия огън съм-Овен  Grinning

Попрочетох назад и реших и аз да се произнеса за снощния епизод по бтв. На мен ми е сред любимите. Не знам защо не ви харесва играта им и по-специално че не се била разплакала, но според мен точно това беше търсеният ефект- изумлението, заради факта, че той иска да се ожени за нея, ...до степен, че я остави безмълвна, без сълзи та чак краката и се подкосиха.... ми тя остана като гръмната в онзи момент, какви сълзи?А как хубаво стояха един до друг, когато ги показваха от високо- той силен и голям като гардероб и срещу него нейните нежни и крехки бели раменца  Heart Eyes И този контраст- черното и бялото и акцентите с червената шапка и червената кутийка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes... а да и розовата панделка на кръста, нещо като намек за червена такава и значението и колко е чиста, въпреки че натвори един куп лъжи:love:
А момента в стаята и как търсеха устните си и как се целунаха ми е сред най любимите- как я придърпа нежно и как изписка тя, как потъна в тази толкова нежна прегръдка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова истински беше този момент...сякаш не играеха, а си беше самата истина Heart Eyes
Само се чудя, кой изкукумякал сценарист и сложи онези думи в устата, че била далеч от тези неща- ми с толкова други думи можеше да го спре да не продължи по-нататък, и със сигурност нямаше да прозвучи толкова тъпо. Та нали всяка крачка, дума и целувка приближава влюбените към същността на нещата  Embarassed Embarassed Embarassed а сценаристите тук направо се изложиха....а как ми се искаше да кривнат малко от клишето и Фери да сЪ даде без подпис, ама не би  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 18:21 от Беллора

# 485
  • Още у мъглата ...
Ехооо, привет, момичета Hug Hug Hug

Днес е прекрасен ден, преди 3 дневната почивка newsm44

ФЕмир вече са на разходка Heart Eyes

За aşk настроение

Скрит текст:
Е, няма да забравя и допинга

Скрит текст:

Желая ви розов и слънчев ден, най-вече в душите и сърцата Two Hearts

# 486
A това момиче вчера в епизода по БТВ (онова в къщата, където чистеше Зехра, сестрата на болната) ми се стори познато.  newsm78
Не е ли тази, Eда Едже?

Участва в Pis Yedili с Кадир Дооулу (Али от "Малки Тайни").

# 487

А идеална е , верно забравих я Неджля Mr. Green Тя в реала е с Йозджан Дениз ...като видях песента от Млечния път и се сетих
Иначе Бу и Ча си приличат наистина ..пък и карат еднакви коли то Пежото и черното БМВ

Романтичка измислила съм сериал  Laughing Mr. Green върни се назад и ще прочетеш

# 488
  • на вълнолома
Хилоууууу Hug smile3525 smile3525 smile3525  mrstraetz
Ко си прайтиии джанъмки, аз довечера шЪ гледам епизода, стига да го изтегля
Влазгам набържи, да ви споделя новините от последния час Crazy
Сополвил Mr. Green Mr. Green Mr. Green, качил 30 на АФК, САМО ЧЕ, в ДАТА имаше 30, 31 епизод на някой фен, който беше превеждал субса с чичко гугъл, ПРЕВОДА- СМИСЪЛ ХИЧ ГО НЯМА, ВРЕМЕТРАЕНЕ- СЪЩО, та така не е нашата серия, ЗАЩОТО СИ ИМА ЛОГО Twisted Evil
И какво стана с новините newsm78, даваха ли ни Mr. Green, че ази бях заета памперси да сменям и ги изтървах Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И понеже съм на тази вълна от вчера,с любимата песен на кака Гюлфидан, ама  то тананикане , то пеене Mr. Green

# 489
ЕвиTа не знам дали мога да се намеся, но мисля че би било хубаво ако измислиш роля за още някоя девойка, която например да е тайно влюбена в единия от братята и в същото време той пък да я счита за най-добрата си приятелка. Тя пък от своя страна да може да вкарва интрига между този, в който е влюбена и лекарката.

# 490
О и аз харесвам Тойгар  Heart Eyes щ=без да се замисля той ще напише песента към филма

# 491
Привет момичета!

Още малко и щях да изпусна и тази тема!
Рени Hug и всички които красите темите: страхотни сте!

За всички, които ми дават възможност да се нарадвам изцяло на Фемир: Благодаря ви!
Скрит текст:
Айде и днес ми отиде енерг. ефективност по дяволите с клиповете които качвате.....кога ли ще изям боя от някой доволен от предписната от мен изолация и разни там неща.. newsm78 newsm78

# 492
ЕвиTа не знам дали мога да се намеся, но мисля че би било хубаво ако измислиш роля за още някоя девойка, която например да е тайно влюбена в единия от братята и в същото време той пък да я счита за най-добрата си приятелка. Тя пък от своя страна да може да вкарва интрига между този, в който е влюбена и лекарката.

О ша има интрига разбира се...ама аз захвана ли се серионо да го мисля...ко ще го правя после Laughing иначе докато учех бях писала един роман , който четяха съученичките ми...то аз историята съм си я измислила всичко друго се наслагва после.примерно Бу(Кенан )ще има доведена сестра , която ще обичам брат му , той я има като истинска сестра и това още повече го дразни , че хем жената която обича харесва Демир хем сестра му...сестра му може да лъже , той може да накара сестра си да излъже , че е бременна от Демир за да може той да остави Гюлшен...

# 493
  • В света на мечтите... ❤
Гюнай дън момичета
Хайде да загрозя още малко темата  Mr. Green

# 494
  • В света на мечтите... ❤

Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт