Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 355
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Най-после и аз да успея да се запиша в прекрасната ни тема преди да сте я изписали.
Ренка,
благодаря, че се грижиш за нашия комфорт, въпреки огромните ти семейни ангажименти.
Скрит текст:

Снежи, Hug  bouquet Heart Eyes Ирка, Hug Heart Eyes  bouquet Габи, Hug  Heart Eyes bouquet Жана, Hug Heart Eyes  bouquet
Продължавайте да творите невиждани красоти.

Звезде, Hug Вери, Hug Рилаксче, Hug

# 46
  • Още у мъглата ...
Добро утро/ден Hug  Hug Hug

Ихааа, този път сте в по-минорен състав и ще мога да ви прегърна всичките индивидуално newsm44

Ирка Hug, слънце, добре си опазила темата, правила си й компания да не скучае и си сътворила отново такива грозотии, чак да не може да ги погледне човек Heart Eyes Особено черно-бялата с изповедта Hug newsm51
То аз вече се чудя ти слънце ли си или месечинка Laughing Heart Eyes

Вери Hug Не се притеснявай за китайските очи, тамън така с притворени очи няма да те виждат накъде хвърляш погледи Heart Eyes Laughing
Лека тръстика ти желая Hug

Снежи Hug, миличка, както винаги си с добре поддържаните вкусни и грозни запаси Heart Eyes

Релаксче  Hug, брех, ква е била таз калинка мутант, да не е нещо от бръмбаргейт Laughing

Анито Hug Прекрасно музикално начало на неделния ден Heart Eyes

Илде Hug, емоциите са ти още в главата, не го мисли детето, то вече е порастнало и иска да лети, ние не бяхме ли такива Grinning Heart Eyes

Петрова Hug Отново цветна Heart Eyes

Олеле, чакай докато не е станало обед да ви почерпя с по едно усмихнато

Скрит текст:

за послаждане
Скрит текст:
ако не стигнат, ето резерви

И не на последно място, а като заверка и печат

# 47
Габи!Петрова!  bye bye
Как сте,милички?!Хубаво е да "видиш"усмихнати и позитивни дружки!   bouquet
Вижте какава  txtloves ,пресъздадена само и единствено от ФЕмир  Two Hearts Two Hearts Two Heartshttps://www.facebook.com/photo.php?v=143743245801973

# 48
Здравейте, момичета.  wavey
Благодаря за всички ФЕмирски красоти.  Heart Eyes  bouquet
Нова снимка на Джейда и гаджето й. Сладки са, особено тя.  Heart Eyes

В Етилер с новата й кола.

# 49
здравейте  wavey

как сте в последната неделя на празничния месец Май - един от най-хубавите месеци в годината, преизпълнен с хубави емоции покрай абитуриентите, хубавото време и всички именни и празнични дни, събрани в този месец.  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

благодаря за новата тема, за всички колажи, клипчета и снимки, които поствате и създавате невероятно приятна атмосфера в темата   bouquet   bouquet   bouquet

прекрасни ФЕмир, които ни събраха в тази прекрасна тема  newsm03

Ирка, не мога да спра да се удивлявам на твоя режим на сън и будуване, ти май си някакво чудо на природата  smile3521 

до по-късно  Stop

# 50
  • Още у мъглата ...
Габи!Петрова!  bye bye
Как сте,милички?!Хубаво е да "видиш"усмихнати и позитивни дружки!   bouquet
Вижте какава  txtloves ,пресъздадена само и единствено от ФЕмир  Two Hearts Two Hearts Two Heartshttps://www.facebook.com/photo.php?v=143743245801973

Скрит текст:

Скрит текст:

Ох, очите й казват:  Толкова много те обичам и толкова много се страхувам да не те загубя Heart Eyes

# 51
мале вчера едвам си легнах да спя влязла няква калинка и скачаше по тавана  Mr. Green щях да се гътна от ужас ,ама ей ся я убих  Mr. Green

Ех, бе Релаксче,  Hug те калинките не се убиват. Влязла е милата, за да ти покаже накъде (в коя посока) ще се омъжиш Joy. А ти си й видяла сметката.

wavey Привет на всички ранобуднички в темата  wavey

biboni76  Hug darida65  Hug janitkata  Hug littlexsecrets

MrsPetrova  Hug petgab  Hug tatarova  Hug

И за всички покрити  Hug Hug Hug

Ирка творила, творила, та се забравила   bouquet Работна невеста, няма две приказки по въпроса.

Айде и едни обичащи се и мразещи се ФЕмир за разкош

# 52
  • In a surreal moment!
Günaydın, kızlar!
Çok teşekkür ederim за новата тема!
Надуфка, момичета преВодачки и редящи субовете - БЛАГОДАРЯ ВИ!  Heart Eyes Hug  bouquet

Неви- не пиша някакви послания, само поздрав от БГ и  пожелание за успешен ден. На турски, английски, съвсем елементарно. Пробвах го с нещо фенско ,но не клъвна. Важното е ,че поне на поздрави отговаря. ДРугите и толкова усилие не си дават.

relax - Душко ,ти ли изрази съмнение ,че туитърът на Юсуф не е негов?  newsm78
Този който следвам аз е негов! Сигурна съм! Знам го! Не влизам в спорове!  Heart Eyes Peace

Ренка - сладко момченце, бе, ярешко та дрънка!  Mr. Green Като мама ли е сладур или като тате? Flutter Laughing

Ох, дълъг ден вчера ,много ядене ,пиене, майчини сълзи, дълги рокли, джуфки ,букли, тежък грим, суетня... Оцеляхме  Grinning   Хабитуриентите дупе да им е яко - изпити, вузове, бачкане...добре дошли в реала!

# 53
  • в подножието на планината
Релаксче, Hug Снежи, Hug Габи,  Hug отпочинах си, но сега предстои пътуването до Мармарис и  доста ми е притеснено...ЦЯЛА седмица... Sad

Петрова, Hug Рая, Hug

И за да съм по темата, че... Mr. Green

# 54
  • Още у мъглата ...
Рая Hug Дими Hug Манка Hug Икси Hug

# 55
  • В света на мечтите... ❤
Добро утро на всички  Hug
Според Туитър Чаги е бил на рожденния ден,казват че на тази снимка отзад малката част,която се вижда е той

# 56
Тази снимка също я публикуват за нова,но дали е така  Rolling Eyes

# 57
Мераба банда Stop Stop :stop Да се запиша и аз за днес Hug

Скрит текст:
по-късно ще намина,че приготвям синчето за зелено учулище

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 58
И малко да загрозя хубавата тема  Mr. Green

# 59
Здравейте и от мен  Hug Охх искам да попитам момичетата които имат туитър от снощи нещо ми заключиха туита незнам без нищо да съм направила много е гадно викам дано днеска се оправи ама йок някой има ли си на идея как да го оправя пращам едни известия да ми го отключат ама няма ефект.... май ще трябва да си правя нов  Weary smile3515

Общи условия

Активация на акаунт