Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Влъх тоз твоя нема ли да го облечеш вече че ще се опече на това слънце  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 22:15 от very89

# 481
  • Под Сините камъни
Пепи като гледам много добре се справяш  Simple Smile  Wink
Тъй ли? Е браво на мен тогава
Момичета от мен лека нощ.Малкия иска да го гушкам вече,а сега нали не е добре и е глезунчо голям.Утре за кафето съм тук  Hug

# 482
Булка,
Скрит текст:
почна ли сериала  Mr. Green

# 483
Привет!

Ирка,  Hug с тази липса на пикантериики и информация около Ча, реших малко да ви създам материал за проучване.  Twisted Evil Laughing Mr. Green

Е: Значи има и друга Ф, която не познавам. Нека, тогава тя знае, че обиам всичките и лица.  Heart Eyes

# 484
  • Още у мъглата ...
Пепи, ти ли си pepa, че преди малко видях, че ме е фолунъла Laughing

Леле колко съм боса в тоз туитър, ама мерак да туитвам за нашите Laughing

Романтиче, как се гледа туитването на другите?
Сори, ако ви писва от въпросите ми, кажете ми newsm17

# 485
Давайте дами!!!Туитвайте!!!  love001
Ренка, кекс ли ядеш при Хулиганите...промъцай,де  Praynig Китка ти носим  hahaha hahaha hahaha

# 486
Привет!

Ирка,  Hug с тази липса на пикантериики и информация около Ча, реших малко да ви създам материал за проучване.  Twisted Evil Laughing Mr. Green

Е: Значи има и друга Ф, която не познавам. Нека, тогава тя знае, че обиам всичките и лица.  Heart Eyes

еее Киарче щял да участва във филм драма  Naughty и музиката към сериала му със Серенайката ще е на Тойгар  Flutter

# 487
Влъх,кой да обличаме  newsm78

# 488
еее Киарче щял да участва във филм драма  Naughty и музиката към сериала му със Серенайката ще е на Тойгар  Flutter

Драма!?!?!? Шокирана съм, той е толкова добър комедиант, чак не го виждам в драматична роля.  Joy
Виж, това за Тойгар е друго нещо, ще има наслада не само за окото, но и за слуха.  Peace А, Надето сигурно е на седмото небе.  Simple Smile

# 489
Габи доколкото знам трябва да си го последвал в туитър,за да виждаш какво публикува(тоест туитването му).Но и аз не съм много напред в този туитър Simple Smile

Киара  Hug

# 490
Нова снимка,пардон...колаж/ от РД на Исмаил ...

Явно е излъчена 1 серия на новия проект на Юсуф,щото има коментари,че очаквали всеки момент от някъде да се появят Ханде,Емко и Фери  hahaha hahaha hahaha

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гришката  бе,че доста време седи голо момчето Mr. Green

# 492
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нова снимка,пардон...колаж/ от РД на Исмаил ...

Явно е излъчена 1 серия на новия проект на Юсуф,щото има коментари,че очаквали всеки момент от някъде да се появят Ханде,Емко и Фери  hahaha hahaha hahaha

то хубаво,ама аз не я виждам снимката  Mr. Green И аз искам да изскочи вечната 4-ка  Mr. Green

# 493
Емко тенисиста откога е гол голеничък и още не си го облекла  hahaha

# 494
Гришката  бе,че доста време седи голо момчето Mr. Green
а виж го къв ми е убаф така  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт