Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 305
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Пак да се върна на моя любим Трут на Келвин Клайн. Днес ходих в Бюти зон, откъдето ми казаха, че парфюмът не се внася от пролетта и там съответно не го продават. Всички онлайн магазини обаче го имат. В enzo даже пише, че имат повече от 20 броя в склада. Как става този номер чудя се???

Beauty Zone не са най-големия дилър и дистрибутор на маркови парфюми в България. Все пак, от както сме в Европейския съюз всеки може да си го купи от официален дистрибутор или търговец в Европа. Не съди само по Beauty Zone какво се предлага в България, понеже и те имат ограничен асортимент от стока и поддържат предимно по-новите и популярни серии.

# 196
Пак да се върна на моя любим Трут на Келвин Клайн. Днес ходих в Бюти зон, откъдето ми казаха, че парфюмът не се внася от пролетта и там съответно не го продават. Всички онлайн магазини обаче го имат. В enzo даже пише, че имат повече от 20 броя в склада. Как става този номер чудя се???

Beauty Zone не са най-големия дилър и дистрибутор на маркови парфюми в България. Все пак, от както сме в Европейския съюз всеки може да си го купи от официален дистрибутор или търговец в Европа. Не съди само по Beauty Zone какво се предлага в България, понеже и те имат ограничен асортимент от стока и поддържат предимно по-новите и популярни серии.

Така е, ама вчера гледах и в английски сайтове за парфюми. Трут отново липсваше.

# 197
складът на енцо не е в България

# 198
Здравейте момичета, не знам дали тук му е мястото, но искам да попитам дали знаете действително ли е спрян парфюма на Calvin Klein Euphoria Spring Temptation. Преди време бях питала в Бюти зон и в магазина в ЦУМ (мисля, че казва Импулс), но ми казаха, че е спрян от производство. Мои познати ми казаха, че не е спрян, а просто не се внася. По bg-сайтовете за парфюми обаче не го намирам.

# 199
# 200
Кехлибаровка, много ти благодаря, много ме зарадва, това е любимият ми аромат! newsm44

ПП. Само да попитам може ли да се има доверие на този сайт monami

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 17:01 от rodopi

# 201
# 202
# 203
  • София
Да ви споделя днес получих поръчано Бърбари Боди парфюм от fragrancedirect.co.uk и вътре макар целуфана да беше абсолютно здрав, хартиената кутийка има леко скъсване на едно място, макар че и кашончето беше леко отваряне,та може и по пощите да се е получило,но страната от която го изпращат е Словения. Whistling

# 204
Здравейте, дами!
Изчетох доста от това, което сте написали. Ориентирал съм се да направя поръчка от 1001-bg.net, но не знам кой парфюм да избера?!
Ориентирал съм се към 1 Million Intense, Bvlgari Aqua и Midnight in Paris (Van Cleef & Arpels). Като цяло харесвам по-нежните аромати, приближаващи се до женските. Какво бихте ми предложили, Вие?

# 205
  • Sofia
Здравейте, дами!
Изчетох доста от това, което сте написали. Ориентирал съм се да направя поръчка от 1001-bg.net, но не знам кой парфюм да избера?!
Ориентирал съм се към 1 Million Intense, Bvlgari Aqua и Midnight in Paris (Van Cleef & Arpels). Като цяло харесвам по-нежните аромати, приближаващи се до женските. Какво бихте ми предложили, Вие?

Питай тук по-добре: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=728250.0;topicseen. Ще те консултират подробно.  Peace

# 206
Направих поръчка от  http://www.parfumi-shop.net/,много съм доволна и от цена и качество. Peace

# 207
Момичета, дълго се двоумях и поръчах Van Cleef Midnight in Paris(след ревюта в youtube и т.н.), ароматът беше точно такъв, какъвто исках.
Поръчах EDT версията, като знаех, че няма да е толкова дълготраен и силен, колкото EDP. И така, днес впръснах 5 пъти най-малко, за да го тествам - еми за 2-3 часа се усещаше и след това нищо, ама нищичко! Поръчах от 1001-bg.com. Да не би да съм попаднал на имитация, или??? #2gunfire

# 208
оригиналността на един парфюм не е гаранция за трайност

# 209
Здравейте момичта току що се регистрирах и съм манячка на парфюми, обожавам ги. Да ви питам, досега не съм си купувала по интернет и не съм се интересувала, но днес ми попадна една оферта от vsi4kioferti.bg. Става въпрос за този сайт http://bgtesteri.com/authentication.php?back=history.php, купували ли сте си нещо и дали са хубави парфюмите, защото офертите са наполовина. Поръчах си, но кажете, ако трябва да го откажа, да не е менте.

Общи условия

Активация на акаунт