Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 123
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Crystal Noir EDT е много траен!ЕДП не съм ползвала,но ЕДТ е с много сериозна трайност и шлейф при мен.

# 526
Да, и при мен е така. Имам една отливка от 20мл и понеже ужасно ми харесва искам да си го взема, но от кой бг сайт Thinking

# 527
Crystal Noir EDT е много траен!ЕДП не съм ползвала,но ЕДТ е с много сериозна трайност и шлейф при мен.
И ЕДП е много траен, но трудно се намира. Спрян е от производство.

# 528

Аз искам да поръчам Eclat d"Arpege Lanvin,има ли някой който го е поръчвал от Parfum-bg.com? И той е много ментосван и затова много се чудя,въпреки че имам 3 успешни поръчки от сайта и парфюмите си бяха наред.   Thinking

да побутна малко Blush

# 529
  • София

Аз искам да поръчам Eclat d"Arpege Lanvin,има ли някой който го е поръчвал от Parfum-bg.com? И той е много ментосван и затова много се чудя,въпреки че имам 3 успешни поръчки от сайта и парфюмите си бяха наред.   Thinking

да побутна малко Blush
Да, вземала съм си тестер от там. Ок беше.

# 530
Благодаря ти,Атти  Hug Днес ще мина да го взема(аз ходя до офиса,защото ми е в квартала) и ще споделя как е  Flutter

Парфюма си е наред,всичко му е както си трябва,и трайност има(7-8 часа,нормално за Eclat d'Arpege),бих повторила поръчка от този сайт  Peace

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 19:17 от Майско Цвете <3

# 531
Моята колежка ходи по моловете,пръска се с тестери,после каквото си хареса си го поръчва от  сайт-drops.bg,аз обаче наскоро бях в DM и пръснах твърде много пари,затова няма как да помисля за парфюми към момента. Cry

# 532
Здравейте. Искам да поръчам Davidoff good life за рождения ден на съпруга ми, но не го намирам в нито един от посочените тук надеждни сайтове. Някой да помогне ако го е срещал някъде, и сайта е проверен. Praynig

# 533
  • София
Искам да поръчам Мервето на Ерме, някой ще ми помогне ли с предложение от кой сайт да рискувам?

# 534
Само да вметна набързо, гледах, че пишете за ензо - наскоро поръчвах парфюм оттам и нямаше проблеми. Като мирис и трайност е абсолютно същото, което съм пробвала в Beauty zone. Проверявах в баркода в гугъл, излиза ми точния продукт, даже точната разфасовка. Peace

# 535
Мисля, че ако уточняваме конкретния продукт, ще е макс. полезно. 
.... поне при по-спорните сайтове, където е лото "Ментак сървайвър" Whistling

# 536
Моят беше Tresor in love 50ml.

# 537
Някой купувал ли е точно този
http://www.enzo.bg/thierry-mugler/alien-parfjumna-voda-za-zheni/
защото ми се струва прекалено ниска цената и се чудя дали да рискувам

# 538
Мисля, че ако уточняваме конкретния продукт, ще е макс. полезно. 
.... поне при по-спорните сайтове, където е лото "Ментак сървайвър" Whistling
Моя е Beauty 100 мл. на Calvin Klein, закупен от  Enzo.bg. Взех го уж от разпродажба, но ето, че още 50 мл. са с  23 лв. по-скъпи от 100 мл.....доста съмнително. Предполагам, че малките им разфасовки са оригинални, понеже ментета съм виждала само по 100 мл. и вероятно печелят точно от големите парфюми.

# 539
  • под течащия покрив
Парфюмите, които са обявени "без опаковка",  тестери ли са или просто имат нарушена опаковка и заради това ги продават без нея?

Общи условия

Активация на акаунт