КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 326
  • 666
  •   1
Отговори
# 315
На мен ми се струва, че за нас като българи, като нация, е много по-добре да започнем да подкрепяме хора като Икебаната (не говоря за творчество, а за човешки качества), отколкото такива като Жени, които според Андрей са "титани", а други им се възхищават, че са искрени..., а поведението им показва единствено и само комплекси (къде съм аз, къде сте вие...) и простотия (да си позволиш да обиждаш по подобен начин хора, защото са ти пили от виното и говорят различно). Пред обидите и пиянските изблици на Жени, предопочитам да слушам монолозите на Икебаната, дори и според някои да са поза и театър. Харесвам го, защото живее според простичкото правило да не прекрачва границите, да зачита достойнството и личното пространство на другия.  Такива хора са дефицит в България и форматът много добре го показва.

# 316
Нямам нищо против Любо,свястно момче е,но това с критиките към Икебаната ми дойде в повече-просташки били?! Не съм много на "Ти" с чалгата,но ако се разровя там сигурно ще изкопая 300 000 по-просташки песни от тези на Икебаната. Като изключим и това,Икебаната има невероятен глас,има и изключително смислени песни ,освен тези веселяшките(за мен са веселяшки,а не просташки),освен това той е изключителен и уникален човек според мен,изключително умен и цветен,различен,абе просто уникален,не само характера му,дори самото му лице,самите му черти са уникални,вероятно ,където и да се яви той оставя трайни спомени и няма как да остане незабелязан.  Peace Просто му се възхищавам как едновременно е умен и толкова уникално различен,а в същото време е страшно добър,на моменти дори наивен и доверчив към хората.  Heart Eyes
И без значение какви са сексуалните му наклонности-все едно!   bouquet

Чакаме тази вечер да изгонят Величка най-после или Марина.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 317
Сега се очертават интересни номинации и да видим кое ще надделее търсенето на къртицата или разчистването на дразнителите?  Mr. Green Според мен ще е второто най вече заради въпросните лагери за които се говореше толкова много в последните дни. Останаха 9 играча като най вероятното разпределение би трябвало да е в посока Гибона и Марина по различните причини, които споменах. Все пак желанието ми къртицата да падне преди финала надделя над неприязънта ми към жоситата и моситата така, че чакам Гиби vs Тони! Няма да се изненадам ако сондират и Величка-тъпото и я пратят на тест, но е малко вероятно за съжаление.  Twisted Evil Тея новите жокери пак забиха пирон в ковчега на бившият футболяга и с тая футболна врата и топка и другите спортни принадлежности вече стана много грубо...но все пак имам леко предчувствие, че може и да не е той и все още си държа на Икебаната като основен заподозрян, но задължително Гибона трябва да го прекарат през теста! Доста неща зависят от Донков накъде ще наклони той все следва тълпата с някакви хаотични номинации и на пръв поглед изглежда необременен от тези съюзи в базата, но вече останаха малко хора и едва ли гласът му ще отиде ей така..

# 318
Сега се очертават интересни номинации и да видим кое ще надделее търсенето на къртицата или разчистването на дразнителите?  Mr. Green Според мен ще е второто най вече заради въпросните лагери за които се говореше толкова много в последните дни. Останаха 9 играча като най вероятното разпределение би трябвало да е в посока Гибона и Марина по различните причини, които споменах. Все пак желанието ми къртицата да падне преди финала надделя над неприязънта ми към жоситата и моситата така, че чакам Гиби vs Тони! Няма да се изненадам ако сондират и Величка-тъпото и я пратят на тест, но е малко вероятно за съжаление.  Twisted Evil Тея новите жокери пак забиха пирон в ковчега на бившият футболяга и с тая футболна врата и топка и другите спортни принадлежности вече стана много грубо...но все пак имам леко предчувствие, че може и да не е той и все още си държа на Икебаната като основен заподозрян, но задължително Гибона трябва да го прекарат през теста! Доста неща зависят от Донков накъде ще наклони той все следва тълпата с някакви хаотични номинации и на пръв поглед изглежда необременен от тези съюзи в базата, но вече останаха малко хора и едва ли гласът му ще отиде ей така..

Това,което предложи Ирина Тенчева беше много добро,но май няма за кога да го въвеждат вече-да си пишат номинициите на листче предварително,а не да се номинират на момента,защото така някой е намислил да номинира един и в последствие номинира друг,защото към него клони везната. Малко е тъпо така,ама то не остана за кога да въвеждат такива нови правила. Трябваше предварително да го измислят.

# 319
Май Тони ще си замине тая вечер...

# 320
Това,което предложи Ирина Тенчева беше много добро,но май няма за кога да го въвеждат вече-да си пишат номинициите на листче предварително,а не да се номинират на момента,защото така някой е намислил да номинира един и в последствие номинира друг,защото към него клони везната. Малко е тъпо така,ама то не остана за кога да въвеждат такива нови правила. Трябваше предварително да го измислят.
Хич не е тъпо даже беше наистина препоръчително да го направят така още в началото. Wink Не знам дали си гледала последният биг брадър там пишеха на картончета предварително и на номинациите ги показваха и обясняваха защо и точка! Тя Ирина всъщност май точно това визираше и с право..те тея виждат кое им е най изгодно и така опорочават тези номинации. Примерно гаранция Жени нямаше да забие копието си пред Любо ако знаеше, че така ще се развият нещата и не беше първа, а да речем от последните. Реда на обяваване от водещите да е от значение само по себе си е некоректно и както казах опорочават нещата.

# 321
  • Стара Загора
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9 … 393_i.292736.html

Десислава дали е в приятелски отношения с Икебаната и сега влиза за да го подкрепи?

# 322
Май Тони ще си замине тая вечер...

Дано грешиш.  Peace Ще ми се да е Жоси или Моси,тяхното присъствие и държание е противно. Не знам кой нормален човек би мислел обратното. Дори и държанието на Величка да е фарс,то представи си колко негативи ще обере след това,колко приятели ще изгуби,например Икебаната,който й каза,че е "Много добро дете". Но аз мисля,че тя си е наистина такава,просто няма никакво логично мислене.
Сега гледах Къртицата на светло от днес,онази Николета ""бъдещето"",която каза,че Тони бил комплексар само като му видяла снимката- Айде бе!!!!  Crossing Arms

# 323
.... А в същото време се обяснява как няма пари. За мен ова не е правилно изобщо. Човек, ако няма пари, ще се съгласи и на по - малко.
Той каза, че се е съгласявал, но така му пада цената. Затова човек първо трябва да си знае цената. Като откаже, ще предложат повече, ако държат да е в предаването им или в заведението.
Да, малко преиграва, но то е свързано с цената, опитва се да я вдигне с добрина и сълзи.
Е добре де,как би могъл да си вдигне цената  Wink ако приемем,че той е продукт-то това е продукт,който не се продава скъпо и няма как да му се вдигне цената с тези абсурдни песни  Peace според мен го канят по разни предавания,защото го мислят за някаква изкукала бивша звезда и че ще им вдига рейтинга с разни изцепки  Peace Той се радва колко гледания има в v-box,но отам пари не падат,а просто искрено се съмнявам,че има участия някъде  Peace
А за това,че чалга певиците пеят простотии и им е простено-не мисля,че им е простено,просто при тях "секса продава"  Laughing Затова всичките са едни тунинговани и разчитат на визия,а не на глас  Wink

# 324
"След лайфа във вторник в Базата се появиха и нови знаци – тенис на маса, баскетболен кош и топка, футболна врата с футболна топка. "

E,тука вече прекалиха, тия жокери към нищо конкретно не водят,само объркват. Да бяха вкарали и Билярдна маса,Ролери и Велосипед! Джаги,топки,фитнес уред....все свързано всичко със спорт.

# 325
  • Ямбол
Нямам нищо против Любо,свястно момче е,но това с критиките към Икебаната ми дойде в повече-просташки били?! Не съм много на "Ти" с чалгата,но ако се разровя там сигурно ще изкопая 300 000 по-просташки песни от тези на Икебаната. ...
Това, че имало по-просташки, не означава, че не са просташки. Изобщо кой твърди, че чалгата не е простотия?

....
Това не е ББ, че да са тайни номинациите. Те могат да си ги обсъждат по всяко време и пак да разберат кой е нароченият. Няма смисъл от листчета. Така е по-интересно.
На мен пък ми е тъпо гостите да участват в игрите и да номинират.

# 326
Новите знаци твърде явно водят към Гибона, както и анаграмата с името на Тони, което ме кара да се съмнявам, че някой от тях двамата е къртицата.

Относно Икебаната - на мен ми стана тъжно, че така го нападнаха и едва ли не му даваха наклон в живота и кариерата, все едно не е един 50-годишен зрял мъж, а някакъв пубертет. Ами тъпо беше за мен, а тонът им беше крайно неподходящ. Това ме подразни и не се считам за изманипулирана от Икебаната. Mr. Green

# 327
  • при Дядо Коледа
А Любо не беше ли тренирал нещо?Не знам защо съм останала с впечатлението,че е тренирал баскетбол или се бъркам? Тенис на маса не знам към кой може да води  newsm78

# 328
  • España
Да,Любо е баскетболист.

Между другото,"Батко,Татко и Стаматко " ужасно нагнетяват атмосферата и дразнят! Sick

# 329
Песента на Икебаната май беше за водещата.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт