КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 317
  • 666
  •   1
Отговори
# 510
Не знам дали сте коментирали,но на мен Жана ми става все по-неприятна с всяко предаване. Tired
Много ме дразни,дори Николета със сигурност би се справяла по-добре от нея,непрекъснато прекъсва гостите,налага си мнението. ooooh!

# 511
Велислава защо беше с мартеница?
Кога е снимано това...

# 512
  • София
Чака да види щъркел.  Laughing

# 513
Когато Любо изпитваше Велислава по счетоводство, и си сипваше вино, Рут взе бутилката и си сипа и на нея Simple Smile. Значи вече е ясно, направила е аборт 100%.

# 514
Чакала да види щъркел... Joy А казаха ли какво й се е случило на Велислава?

# 515
Тоя Любо е егати тъпото к*пеле и ако правилата на форума не забраняваха определени епитети, бих го нахранила жестоко! Rage #Sniper Hands Fist

# 516
Чудя се защо наистина много малко хора подозират Любо,  включително и аз. Почти никой от участниците вътре, малко от зрителите и от хората, които коментират тук. А като се замисля той има може би най-много качества от хората вътре да бъде къртицата. Много е хладнокръвен и премерен, дава вид на човек, който сякаш няма грешен ход. Ако бях сред хората, които избират човека за къртица, би бил сред фаворитите ми. Неговата игра сякаш е на човек, който изключително нахъсано търси къртицата, ама не може ли пък това точно да е негоава стратегия - Крадецът вика - дръжте крадеца. Той е и единствения, който е "загаджоса" вътре и сякаш беше решен да е на всяка цена, като не стана с Марина, с Рут, а това го спасява почти сигурно от зрителския вот. МОже и да е случайно, може и да е стратегия на обикновен играч, но това, че е вън от всякакви съмнения е съмнително:) Дори и  последните му две падания, играчите дори не ги коментираха или продукцията не ни пусна нищо за това.

# 517
  • UK
на мен ми е противен Любо

# 518
И мен Любо ме дразни. Ако Рут не беше известна, изобщо нямаше да й обърне внимание.

# 519
Ми малко чудно, че чак сега им писна от глупостите на Велислава.
Тва да се търпи 2 месеца си е цяло чудо.
То бива филми, ама нейното е мега дразнещо. И, ако си мисли, че всички трябва да се съобразяват с нея и да я ''пазят'', защото е много чувствителна, ами супер се лъже. Да не е влизала, щом не може да издържа. Аман от такива хора. Много ме дразнят. Да се вземе малко в ръце, всички сме имали и имаме труден живот : )))
Много дразнещ индивид, може да изнерви и най-търпеливия човек.

# 520
Досега съжалявах Велислава, ама много тъпа бе, чак ме дразни вече.

# 521

А снощния епизод ме накара направо да забравя за присъствието на Донков,не знам за вас. Все едно го няма там.  Peace

Снощи си помислих същото,даже се почудих дали присъства в лайфа.Рут е направила аборт според мен,пие вино,пуши цигари...100%.
А на Велислава какво и се е случило толкова?

# 522
Чакала да види щъркел... Joy А казаха ли какво й се е случило на Велислава?

Имало опит за блудство от страна на вуйчо ѝ. Това става когато отива да учи във Варна. И тя след това избягала от дома му. Във визитката това казаха.

# 523
Любака направо я срина със земята. Ама така трябва иначе никога няма да се освести. Тва нейното два месеца да ти пили на главата с нейните глупости хич не е за подценяване. Отстрани е лесно да кажеш Любо е грубиян или не знам си какъв ама тая ако ви е у къщата и така действа при всяка критика била тя добронамерена или не друго щяхте да пеете. Как другите жени не правят такива драми дори и Марина, а все тя е неоправданата и неразбраната? Любо много правилно я прецени и му свалям шапка на човека много добър поглед има върху хората.   Hands Thumbsup

# 524
Последно съм за Икебаната за къртичок. Нямам време да пиша защо.

Общи условия

Активация на акаунт