КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 269
  • 666
  •   1
Отговори
# 540
Извинявай, ама Любо от висотата на каква инстанция определя кой какъв трябва да бъде и как да се държи.
От висотата на човек, който живее с нея по принуда и трябва да се съобразява и да я търпи всеки ден в продължение на 3 мноого дълги месеца главно благодарение на нейните постоянни драми.  Laughing

Това обаче не оправдава грубостта му. Любо е точен в преценките си, но му липсва човечност и мярка. И когато им говори за недостатъците, го прави не за да им помогне, а да ги обиди. Така беше и с Икебаната. В случая с Велислава той си е втъплпил, че тя играе и умишлено иска да я изкара от кожата и. На мен безпардонността му към чувствата на хората ми идва в повече...
+1

# 541
Това обаче не оправдава грубостта му. Любо е точен в преценките си, но му липсва човечност и мярка. И когато им говори за недостатъците, го прави не за да им помогне, а да ги обиди. Така беше и с Икебаната. В случая с Велислава той си е втъплпил, че тя играе и умишлено иска да я изкара от кожата и. На мен безпардонността му към чувствата на хората ми идва в повече...
Колко пъти според теб се е водил спор на тази тема между Любо и Величка? Това им е 4-ти или 5-ти само от излъчените неща и днес е първият път в който той й повиши тон, за което сам вчера спомена, че не е било правилно. Човешкото търпение си има граници, а конкретно за нея освен ако не си като Икебанката и се правиш, че всичко и всички са ОК и нерви от стомана да имаш ще се огънат просто такъв дразнител е тя. Мене ме избиват нервите само като я гледам, а си представям на Любо, Гибона, Киро, Тошко и останалите какво им е дето всеки ден им е пред очите и си разиграва драмите. Не е нормално нейното поведение в никакъв случай. Тя е човек, който открито търси съжалението на другите затова и е споменала за личната си драма при кастинга. Това не ти ли се струва странно за един човек, който го раздава плах и раним да изважда на показ едно толкова лично и неудобно преживяване? Такива неща се превъзмогват и забравят доколкото е възможно не се вадят на показ. Казал съм го и пак ще го кажа - около Велислава витаят много противоречия и въпросителни и определено за такива като нея е измислена оная приказка "тихите води са най дълбоки".

# 542
Направо не мога да повярвам, че има хора, които оправдават действията на "журналиста, предприемача и баскетболиста" Любо и смятат, че за да промениш човек, трябва да го мачкаш! Какъв е той, че да казва кой да бъде жертва и кой не? Thinking Ако за него опит за изнасилване не значи нищо, за някои хора, това е състояние да срине психиката им. Не мога да вляза в положението на Велислава, но се опитвам да я оправдая донякъде и мисля, че консултация с психолог, заради въпросната случка няма да навреди. Според мен е стеснително момиче, от там идват всичките й проблеми. Смятам, че е достатъчно интелигентна да върже 2 изречения и го прави, но когато е с Марина и Икебаната, пред повече хора се притеснява, а и знае, че каквото й да каже ще бъде прието с подигравка и укор. Кажете ми, как в такъв случай, да отговори какво е физическо и юридическо лице?! Като мълчи - тъпа е, като отговори - пак е тъпа! Stop На нея и гласът й е тих, дори повишаването на тон идва неестествено, затова изглежда, че преиграва. Пък и какъв е Любо, че да я пита?! Той нали е прокопсал - работил при "великия" Сашо Диков, дето хънка и мънка на всяка дума.... между другото и на Любо не му върви никак гладко мисълта, добре че си води записки момчето. Laughing Въобще, от цялото предаване само Мишо ми беше симпатичен, всички останали са кой от кой по-голЕм! Батенцето, колкото и да се натиска на Кирчо, ще потъне в забрава на втория ден от излизането си.

# 543
  • София
Велислава спечели 16 000 лева, обаче не гледах въпросите дали бяха трудни като на Любо.

А чух, че нещо избъзикаха бг-мамма, какво точно казаха?  Laughing

# 544
  • Русе/София
Направо не мога да повярвам, че има хора, които оправдават действията на "журналиста, предприемача и баскетболиста" Любо и смятат, че за да промениш човек, трябва да го мачкаш! Какъв е той, че да казва кой да бъде жертва и кой не? Thinking Ако за него опит за изнасилване не значи нищо, за някои хора, това е състояние да срине психиката им. Не мога да вляза в положението на Велислава, но се опитвам да я оправдая донякъде и мисля, че консултация с психолог, заради въпросната случка няма да навреди. Според мен е стеснително момиче, от там идват всичките й проблеми. Смятам, че е достатъчно интелигентна да върже 2 изречения и го прави, но когато е с Марина и Икебаната, пред повече хора се притеснява, а и знае, че каквото й да каже ще бъде прието с подигравка и укор. Кажете ми, как в такъв случай, да отговори какво е физическо и юридическо лице?! Като мълчи - тъпа е, като отговори - пак е тъпа! Stop На нея и гласът й е тих, дори повишаването на тон идва неестествено, затова изглежда, че преиграва. Пък и какъв е Любо, че да я пита?! Той нали е прокопсал - работил при "великия" Сашо Диков, дето хънка и мънка на всяка дума.... между другото и на Любо не му върви никак гладко мисълта, добре че си води записки момчето. Laughing Въобще, от цялото предаване само Мишо ми беше симпатичен, всички останали са кой от кой по-голЕм! Батенцето, колкото и да се натиска на Кирчо, ще потъне в забрава на втория ден от излизането си.
подкрепям думите ти.Смятам ги за обективни.Той  е на принципа атакувай първи пък каквото ще да става.Направо ми опротивя с тези си действия.

# 545
Не разбирам само защо трябва да си уж '' някой '', че да кажеш на някой какво мислиш за него и че те дразни?!
 И въобще какъв '' някой '' трябва да си, че да имаш такава привилегия? newsm78

Или тя е ''някоя'', че всички да й понасят драмите и да се пазят да не я засегнат, щото видиш ли била Велислава. Ми едва ли.

# 546
Колко пъти според теб се е водил спор на тази тема между Любо и Величка? Това им е 4-ти или 5-ти само от излъчените неща и днес е първият път в който той й повиши тон, за което сам вчера спомена, че не е било правилно. Човешкото търпение си има граници, а конкретно за нея освен ако не си като Икебанката и се правиш, че всичко и всички са ОК и нерви от стомана да имаш ще се огънат просто такъв дразнител е тя. Мене ме избиват нервите само като я гледам, а си представям на Любо, Гибона, Киро, Тошко и останалите какво им е дето всеки ден им е пред очите и си разиграва драмите. Не е нормално нейното поведение в никакъв случай. Тя е човек, който открито търси съжалението на другите затова и е споменала за личната си драма при кастинга. Това не ти ли се струва странно за един човек, който го раздава плах и раним да изважда на показ едно толкова лично и неудобно преживяване? Такива неща се превъзмогват и забравят доколкото е възможно не се вадят на показ. Казал съм го и пак ще го кажа - около Велислава витаят много противоречия и въпросителни и определено за такива като нея е измислена оная приказка "тихите води са най дълбоки".

Аз съм съгласна и добре разбирам, че тя го дразни, но това за мен не е оправдание за неговото поведение, защото наистина я мачка прекалено грубо. А това, че тя иска да бъде жертва и хората да я съжаляват, сигурно е вярно, и да странно е, че е разкрила тази подробност от миналото си и явно прави всичко, за да е възприемана като жертва, само дето не мисля, че е толкова съзнателно, колкото смята Любо. Аз бях смаяна от защитата, която и направи майка и, тогава си казах, че Велислава е такава, защото е расла по този начин и пак добре, че от време на време се озъбва на някой, предвид възпитанието, което е получила. От друга страна, не знам защо се възприема като най-дразнещият човек в базата. Жени и симпатизираше повече, отколкото на Марина, Емануела каза, че е много смешна и забавна, много хора говорят за хумористичните и заложби. Това с голямото дразнене започна наскоро от Тошко и Любо. А Икебаната с какво толкова подразни Любо, че да го обиди по този начин. Любо просто е такъв - липсва му човечност и е безпардонен. Жалко, защото в началото много му симпатизирах.

# 547
  • Ямбол
Любо ѝ показа, че не си е намерила работа, не защото няма късмет, а защото дипломата ѝ е без покритие, няма елементарни знания.
Всъщност той искаше да покаже, че Велислава винаги има някакво оправдание или някой друг ѝ е виновен за несполуките ѝ.
Не съм съгласна, че я напада, той ѝ обяснява и дори е със завидно спокойствие. Тя не се вслушва в думите, а продължава да си мели нейната развалена плоча - "Това съм аз, такава съм аз, така съм почувствала, така съм се представила".

# 548
Велислава спечели 16 000 лева, обаче не гледах въпросите дали бяха трудни като на Любо.

А чух, че нещо избъзикаха бг-мамма, какво точно казаха?  Laughing
Водещия зададе въпрос за публиката. После каза, ако не знаели отговора, да проверят тук Mr. Green
Не слушах много внимателно, но май беше нещо за черноморските курорти.

# 549
Любо ѝ показа, че не си е намерила работа, не защото няма късмет, а защото дипломата ѝ е без покритие, няма елементарни знания.
Всъщност той искаше да покаже, че Велислава винаги има някакво оправдание или някой друг ѝ е виновен за несполуките ѝ.
Не съм съгласна, че я напада, той ѝ обяснява и дори е със завидно спокойствие. Тя не се вслушва в думите, а продължава да си мели нейната развалена плоча - "Това съм аз, такава съм аз, така съм почувствала, така съм се представила".
Споделям това мнение.На Велислава просто така и е най-удобно!

# 550
Споделям това мнение.На Велислава просто така и е най-удобно!
В интерес на истината я чух да казва, че може и в нея да е вината, че не може да си намери работа.

# 551
На всички мъже(без Икебаната) отношението към Велислава е ужасно. От друга страна обаче много ми прилича на историята от Биг Брадър с Къци. Както беше жертва и всички го нападаха..изведнъж след няколко дадени кадъра се разбра, че наистина е много дразнещ. Не казвам, че реакцията, на тези, които я нападат е правилна, напротив.
Другото, което е, днес гледах на Велислава представянето. Какво училище е завършила не се каза. Какво е станало след опита за блудство също. Имаше една част, където се казва, че се е пробвала за зъботехник. Как така? все едно аз с моята начална педагогика утре да отида и да се пробвам за лекар...И тоя склад дето я дадоха и как някаква леличка я наблюдава..няма такива неща. Пък и тя как обяснява, че няма работа, че не я искат никъде другаде освен там...Ама тя е на 24...тя би трябвало супер скоро да е завършила. А и как така не знае толкова елементарни неща?
Провокативните снимки също се забравиха много бързо. А не можеха да не ги покажат, защото вече избухнаха нещата и щеше да изглежда още по-подозрително ако ги криеха.
Мисля си, че къртицата е Киро(заради знаците, заради участията му в мисиите), обаче Велислава изведнъж много подозрителна ми стана. "Горкото дете, изстрадало, дошло да се види колко е силна, жертва на известните, от простолюдието...пък и с ужасно минало. " За миналото й съм много раздвоена, защото от една страна, кой ще напада и ще тормози и ще се съмнява в този "чист и толкова изплашен и объркан човек", на когото са му се случили такива неща(демек че ни лъжат за това нещо). От друга страна обаче си мисля, способни ли са да излъжат за такова нещо?  newsm78
Не знам, почнах много да се обърквам.

# 552
А какви са тези снимки на Велислава?Май съм ги изпуснала Thinking

# 553
Лиляна, а не е ли права като казва, че това е тя, че тя е такава и т.н.? Ами, ако тръгне да угажда на всички къде отива нейната идентичност?  А и повечето от нас знаят, че за да си намериш работа е нужна и немалка доза късмет. Не оправдавам Велислава, ако наистина не го знае, но мисля, че Любо много я спича, ако друг й беше задала въпроса щеше да отговори.  PeaceНа мнение съм, че Велислава съвсем не е толкова задръстена, че да посвещават цяло предаване на нея, още повече, че и други участници са казвали, че е готин човек. По-скоро са извадени няколко случки, навързани с кой знае каква последователност и интригата е готова. Да не говорим, че се отвлича вниманието от къртицата. Wink Та, по тоя повод се замислете колко пъти са излъчвали кадри с Кирето, дали ще се върже и едно цяло предаване?! Laughing

Nestle93, не мисля, че трябва да си "някой", за да казваш на друг какво мислиш за него, но не мисля, че който и да е (освен най-близките) има право да ти казва какво трябва да променяш в себе си. Sunglasses

# 554
А какви са тези снимки на Велислава?Май съм ги изпуснала Thinking

Ами като търся сега, това е единствената останала, която мога да намеря. Някой в страницата на Къртицата профила й във фейсбук беше пуснал, а там имаше няколко подобни и малко даже по-така. Профилът много бързо се изтри. Тя го обясни с това, че всеки минава през периоди, ама малко така звучи...измислено.
http://mister.bg/wp-content/uploads/2013/04/velislava00.jpg

Общи условия

Активация на акаунт