Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 021
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Не знам за вас,но аз издухах 500 $ вече се признавам за пристрастена...направо болестно състояние Joy Joy да видим поне да дойдат до края на месеца,ще давам отзиви

# 316
# 317
И аз да се цопна в тази тема Simple Smile Отскоро открих този сайт благодарение на страхотната ви тема и вече се плаша от себе си Simple Smile Още не съм поръчвала, така че може би ще имам нужда от съвети, мнения и наставления, за които предварително благодаря   bouquet

Търся отзиви за това нещо -
http://www.aliexpress.com/item/New-Magic-Mesh-Hands-Free-Screen- … ox/895652702.html
 така като гледам това е някакъв вид комарник, който се отваря и затваря с нещо като магнити... нещо не мога да схвана къде са закача... но имаме голяма нужда от комарници, така че ако някой има отзиви за това нещо, много ще съм му благодарна

Също тези реплики на часовници ми грабнаха окото
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Wholesale-Valentine … es/881375229.html
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Europe-United-State … ch/816159449.html
Някой купувал ли си е часовници от там? И ако са реплики - има ли шанс за проблем тук в БГ - да ти ги вземат на митница или де да знам и аз, изобщо има ли проблем с репликите? ( едни приятели, които пътуваха до Китай и бяха накупили на връщане разни реплики на техника за подаръци, им ги иззеха на летището на влизане в Европа и затова да питам  newsm78)

Благодаря за отговорите предварително  Hug

# 318
  • Ямбол
VIVIQN1980капсулите само за аромат и са или и поисстват,не става ли ужас в казанчето,където ги пускаш,от тукашните,бях взела някакви,ставаше ужас от стичсането им в гърнето.
А тезиобувки"кога и за какво ги ползваш  Rolling Eyes
Ако поръчш сандалите,сподели после.

Alicia_KМито и ДДС,са твърде различни като суми такси.
Дори и плащането ти да е 1,от всеки продавач си идват отделно,със собствен номер за проследяване.Можеш и за всеки отделен продавач да правиш отделно плащане.
fifinaki доста козметики и маски са минали през мен,доволна съм.
Имай предвид,че са за еднократна употреба.

radinna
пиша гумени обувки/сандали,силиконови

abrikotin13опитай,нищо не губиш Simple Smile
online да,отваряла съм диспут,ако желаеш да го върнеш отвори диспута,отбележи ,че си получиа продукта,после отметка,чежелаеш да го върнеш и т.н.само не потвърждавай получена поръчка,че край вече.
despereta обявите му са затрити.
rivalka в твоята поръчка,коят вече си платила,как са отбелязани?Диспут не можеш да пуснеш,мреди да ги е пратил,а единствено -кансел ордер бутонаи ако се съгласи ще отмени поръчката и до 10 дни ще ти се върнат парите,ако ги прати,изчакай да получиш,тогава ако се наложи пусни диспут.
Камиче първата мисля,че някоя я бе поръчваа и писа,че е хубава,тя ми изглежда по ежедневна и не знам дали не би се цапала лесно,а другата ми е по-красива,но и доста официална,ти си знаеш каква ти трябва
Nina_88 екипа в БГ за 100 лв може да вземеш http://prodavalnik.com/ks-antsung-pink-by-victorias-secret-i23592191 ха-ха,тънкана,
а ето и в Алито къси: http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Wholesale- … 07_813721454.html
и дъги : http://www.aliexpress.com/store/product/Patchwork-Track-Suit-for … 07_705556048.html
pavleta_kolova зависи каква доставка е,ако е безплатна с китайски пощи и не подлежи на ДДС,ще поуиш известие за пратка за близкия пощ.клон до теб.
Leda в тази тема,някой бе споменал,е от др.сайт го е купил и не било нещо добро,може да попиташ отново и ти за отзив,да не се ровиш в предишната тема.
Всички поръчваме реплики,споко,няма да имаш никакви ядове.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722551.0

# 319
Днес си взех поредната пратка http://www.aliexpress.com/snapshot/230696237.html много съм доволна, якето е точно като в описанието и размера също отговаря. Оставих му положителна оценка и коментар.
От днешните намаления се възползвах с една блуза на 50%, ама ще поръчам още до края на промоцията.  Laughing

Стаси има ли вариант да качиш снимка на якето, че предното, което взех хич не ми хареса, а сега се чудя и за това  bouquet

# 320
Здравейте,
Отскоро се запознах с този сайт, мисля и другитр да ги разгледам. Но с едно ревящо бебе засега този ми се вижда най- бърз.

Моля да ми разясните един въпрос. Изчетох май всичко за сайта иот самият сайт, четох много, но ми е малко каша вече , че и другите сайтове разглеждам в крачка.Значи там са написали че те подсигуряват, като не освобождават  плащането до търговеца, докато не натиснеш бутона потвърждавам поръчката. Обаче на няколко места срещнах че ако не потвърдиш до '' известно време '' автоматично пускат плащането към търговеца. Логично, защото хората могат да забряват , а пук търговеца трябва да си получи парите.
Caution: If you do not click ‘Confirm Order Received’ in MyAliExpress within your given confirmation timeframe, AliExpress will automatically consider the order to be satisfactory and will finalize the order process.

Някой знае ли колко е това време , този конфирмейшън таймфрайм. Май го срещнах някъде в сайта, но сега пак се опитвам да го намеря и не можах. Да не забравя като получа първите поръчки.

Благодаря

# 321
60 дни.
Времето за получаване може да се удължава и над тези 60 дни, т.е. не е задължително да се отваря диспут, ако наближи изтичането им.

# 322
Никид, благодаря за отговора  Hug Точно се чудех какъв адрес да давам, определено от пощата е по-удобно отколкото да се чудя дали точно в момента на доставката няма да има никой в офиса.

# 323
60 дни.
Времето за получаване може да се удължава и над тези 60 дни, т.е. не е задължително да се отваря диспут, ако наближи изтичането им.

Това е времето за получаване на стоката, нали? Мен ме интересуваше времето , което имам да НЕ потвърдя поръчката " confirm order received" преди от сайта автоматично да са го направили ( вместо мен) и да платят на търговеца. В смисъл получавам стоката , взимам я, Минава известно време, не съм натискала бутона за потеърждение на поръчката. Разглеждан нещата, решавам че нещо не ми харесва и искам да отворя диспут. Да , но ако през това време от алито са платили на търговеца и без да потвърждавам поръчката ( аз така го разбирам това : *Caution: If you do not click ‘Confirm Order Received’ in MyAliExpress within your given confirmation timeframe, AliExpress will automatically consider the order to be satisfactory and will finalize the order process., финализиране = плащан, в случая ? ) ще ми е много по трудно да диспутирам  Laughing с търговеца, който си е получил парите. Та искам да знам колко време ( confirmation timeframe по техни думи ) имам преди автоматично от сайта да са финализирали сделката ? Не че може би има някакво значение, най вероятно е достатъчно дълъг този период да можеш да отреагираш, но ми се щеше да знам колко точно е този период ?

# 324
Здравейте,
Отскоро се запознах с този сайт, мисля и другитр да ги разгледам. Но с едно ревящо бебе засега този ми се вижда най- бърз.

Моля да ми разясните един въпрос. Изчетох май всичко за сайта иот самият сайт, четох много, но ми е малко каша вече , че и другите сайтове разглеждам в крачка.Значи там са написали че те подсигуряват, като не освобождават  плащането до търговеца, докато не натиснеш бутона потвърждавам поръчката. Обаче на няколко места срещнах че ако не потвърдиш до '' известно време '' автоматично пускат плащането към търговеца. Логично, защото хората могат да забряват , а пук търговеца трябва да си получи парите.
Caution: If you do not click ‘Confirm Order Received’ in MyAliExpress within your given confirmation timeframe, AliExpress will automatically consider the order to be satisfactory and will finalize the order process.

Някой знае ли колко е това време , този конфирмейшън таймфрайм. Май го срещнах някъде в сайта, но сега пак се опитвам да го намеря и не можах. Да не забравя като получа първите поръчки.

Благодаря

Сайта автоматично ще приеме, че си получила нещата и ще прати парите на търговеца ако ти не потвърдиш, защото всеки може да забрави, но само в случай, че не повдигнеш дипут за проблем.
Ако повдигнеш диспут няма да му даде нищо, докато клейма ти не бъде затворен!

# 325
60 дни, ще се потретя.
Ако срокът изтече без продължение и потвърждение, сайтът закрива поръчката.

# 326
Поръчах си тоси бански http://www.aliexpress.com/snapshot/238400488.html
Сега се чудя дали не сгреших като поръчах М размер. По принцип всички дрехи са ми S размер, но нали китайчетата са минита реших да не рискувам. Имате ли впечатления от рамерите... имам още малко време за реакция.

# 327
Камиче извиняй , така е 60 дни. Сега го намерих
Payment will only be released to the supplier after buyer has confirmed delivery. However, if the buyer does not confirm delivery within shipment time, payment will be automatically released to the supplier.

Благодаря на всички, че много се притеснявам да не пропусна някой срок.често се случва  newsm51

# 328
  • Пловдив
Момичета, някой да е мяркал визитници?

# 329
  • Stara Zagora, Bulgaria
Здравейте,извинявам се ако някъде е писано ,но да попитам има ли ограничени в поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт