Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 163
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
m@msy много е хубав суичъра. А размера как го посочи? Виждам, че горе няма размери, които да отбележиш.

http://www.aliexpress.com/store/product/Retail-Good-Quality-PINK … 95_768093274.html

Има графа с размери по-надолу,пишеш на китаеца кой номер искаш и готово  Peace

Благодаря ти!  Hug

# 526
  • на морето
Момичета, получих една тениска, която не отговаря съвсем на описанието. Трябва потвърждавайки да кажа на продавача, че не съм доволна, като коментар ли да го оставя, или да му пише с проследяващия номер, че не е снимал всяка подробност на тениската. Като отворя поръчката никъде не ми дава бутон да се свържа с продавача, преди да съм потвърдила, че съм я получила.

Моля ви,давайте линк на тези неща от които не сте доволни.Нали за това е темата да се споделя от какво сме доволни и от какво не. Peace

# 527
Момичета някой да е поръчвал гащеризон.Харесах си този:
http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Retail-Hot-Sale-Free-sh … WG/564351613.html

# 528
  • Бургас
http://www.aliexpress.com/store/827873
 Този продавач приема ли Paypal? Не мога да разбера нещо?
Редактирам се прочетох, а как да ползвам купон от този продавач има някакъв за 10  долара?
Тук не се плаща с Paypal

# 529
  • Sofia
Момичета, китаеца ми иска Пейпал акаунта за да ми върне сумата, че вместо 5 бройки ми е изпратил само 1. Явно, се притеснява от диспут. Има ли някаква опастност? И кое точно трябва да му дам, за да ми изпрати парите, че аз само купувам по принцип с него? Май е имейла с които съм регистрирана newsm78

# 530
  • София
Момичета, китаеца ми иска Пейпал акаунта за да ми върне сумата, че вместо 5 бройки ми е изпратил само 1. Явно, се притеснява от диспут. Има ли някаква опастност? И кое точно трябва да му дам, за да ми изпрати парите, че аз само купувам по принцип с него? Май е имейла с които съм регистрирана newsm78

Мейла е, да. По принцип има и някаква такса за това, не е много, но все пак. Ако има вариант при изпращането на парите, той да я поеме, защото все пак ти не си виновна, че той не ти е пратил точната бройка, че да плащаш ти таксата.  Peace

# 531
А има ли значени е с коя поща пускам поръчките? Има ли значение, имам избор между сингапурска, хонк конг, като едната е аир маил?

# 532
Момичета,здравейте отново Simple Smile Някоя от вас дали е поръчвала батерия за лаптоп  и ако да от кой продавач и как е като качество ?Цените ми се виждат добри Simple Smile а пък и като погледна моята с надпис "произведено в Китай", направо са си супер Laughing

# 533
Момичета,здравейте отново Simple Smile Някоя от вас дали е поръчвала батерия за лаптоп  и ако да от кой продавач и как е като качество ?Цените ми се виждат добри Simple Smile а пък и като погледна моята с надпис "произведено в Китай", направо са си супер Laughing

Аналози за Тошиба има в сайта Miniinthebox

# 534
Някой може ли да ми даде инфо за две пратки
RB617705938CN
RB374115349CN
Вие в кой сайт проверявате? Дайте линк на някой достоверен-в повечето ми пише няма информация.

# 535
  • София
Аз пък имам този номер RB322897676CN. Уж е пратено на 4.06., но никъде не го открива. Имам тракинг за неща, изпратени след тази дата, които вече излизат. Тоя дали не ме мята по върбите и дали ще получа нещо  newsm78 Ще изчакам още няколко дни и ще го запитам, първоначално, какъв е случая Simple Smile

# 536
  • Бургас
Аз пък имам този номер RB322897676CN. Уж е пратено на 4.06., но никъде не го открива. Имам тракинг за неща, изпратени след тази дата, които вече излизат. Тоя дали не ме мята по върбите и дали ще получа нещо  newsm78 Ще изчакам още няколко дни и ще го запитам, първоначално, какъв е случая Simple Smile
На мен един трагинкг ми излезе след 15 дни  Shocked, на всичкото отгоре пише дестинация Белгия. Тук дамите от форума ме успокоиха, че това се случва....така че логика никаква няма според мен що се отнася до братята китайци  Laughing

# 537
  • Sofia
Давам отзиви:

http://www.aliexpress.com/item/Women-Sport-Wear-Green-white-Oran … LQ/832431320.html - прилично е, поръчах синьото, цветът не е толкова светъл, като на снимката, а малко по-тъмен, но ми харесва. Размер М поръчах, аз съм размер 34 и ми е точно. Малко ме притеснява дали ластиците са достатъчно качествени, но като цяло съм доволна.

http://www.aliexpress.com/item/2012-new-Black-Brown-women-GENUIN … ng/645065300.html - много добро качество, изглежда точно като на снимката, доволна съм. Продавачът беше супер бърз в комуникацията, направи ми отстъпка 10% и я изпрати много бързо.

# 538
  • Ямбол
gangnam style не му потвърждавай,ами отвори диспут тогава,потвърдиш ли кел файда вече,най много да ти остави отрицателна оценка,ако не му хареса коментара ти.
На стр.на самия артикул пише "контакт селер"
remi_rem не знам,ако имаш търпение изчакай седмица,ако не отваряй диспута.

Mravchica и около седмица-10 дни може да минат,докато е виден номера.
силиева след месец ,при съмнения,може да се отвори диспут,но ако и номера не показва нищо проследяване.
lveto никой в Алито не работи с Пейпал,а ако ти кажат,че ДА,то е измама,бягай,но и нещо като цяо продавача ми е съмнителен с тези ниски цени.Регистриран е преди 4 дни в сайта,цените са му много ниски,а срока му на доставка е 10-15 дни,дано греша.Че и "КУПОНА" му- 10$ отстъпка,при поръчка от 10,1$ хаха,пазаруваш за 10$ и пащащ само 0,01$-ОТПИШЕТЕ ГО.
rivalka не се връзвай на подобни думи,ИЗМАМА,ти си му отвори диспут,пък нека го е страх  Grinning

lveto зависи за кой сайт,принципно продавача пише цени с видовете пощи-сингапурските пощи са по-бързи,за около 7 дни,но и поскъпи.
Мама на Илия Simple Smile аз съм поръчвала но зависи какъв модел ти трябва,взимала съм от ибей и таобао и съм много доволна.
Alicia_K на 1 стр са сайтовете. от кога са пратени,минала ли е седмица за първата,втората вчера е пратена.
abrikotin13 след известно време пак провери.

от банските ВС търся пак такъв модел с етикет,по евтин да сте поръчвали(но само с етикет,не от евтинджоските)мерси  http://www.aliexpress.com/item/Tankini-swimwear-bikini-for-women … -m/700116068.html

# 539

rivalka не се връзвай на подобни думи,ИЗМАМА,ти си му отвори диспут,пък нека го е страх  Grinning

никид, в никой случай не искам да се конфронтирам, но както вече няколко пъти казвам в тази и предишната тема, много продавачи ИМАТ пейпал и е напълно реално да предложат връщане на пари по пейпал. Което НЕ Е измама, а хитър ход от тяхна страна.
Продавачът не може да върне пари на клиента през системата на али - трябва да се отвори диспут за целта, а диспутите са кофти за рейтингите. Така че продавачът предпочита да върне парите по пейпал и да получи "чист" рейтинг и висока оценка. Нищо странно няма, на мен ми се е случвало два пъти.
Така че ако се получи договорка за връщане на пари по пейпал - няма проблем, стига да не се потвърждава получаването на стоката / закриването на диспута докато парите не постъпят в пейпала с изрично указание, че са рефънд за поръчка еди коя си в алиекспрес.
Ще се потретя, че не искам да се конфронтирам; разбирам нежеланието ти да ползваш предоставяната от мен информация в твоя тема (съдя за това и по това, че не си я включила на първа страница), но все пак това е възможен и редовен начин човек да си получи парите и не виждам защо се дърпаш и от него.
Извинявам се много за нахалството и, ако смяташ, че преча на развитието на темата, нямам нищо против да не се обаждам повече.

Общи условия

Активация на акаунт