Каква раница за първокласник?

• 317 538
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 095
На тази раница лесно ли се откопчава копчето?

# 1 096
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, чета че коментирате доста раниците херлитц. Аз също съм се спряла на тях, но не прочетох коментар за серията motion. Някой ако я има моля мнение, че на мен много ми допада, а на живо не съм я виждала.
На малката ми дъщеря е такава раницата, но реално тази година не я ползва.
Eто този модел е -

Само чантата за спорт и несесера е ползвала. За разлика от другите този не е кутия, само гърбът и основата са твърди, а предната част е като мека раница и не стои точно какот е на снимките. Отвътре има една твърда папка с отвор отгоре, но няма разделения.
Не успявам да открия снимките, ако имаш въпроси пиши, мога и да я изровя от вкъщи и да я покажа. Бях я снимала заедно с другите раници на каките за сравнение.

Аз реално търся раница за третокласник, че нашата Габол се прокъса и няма да я бъде да я ползваме трета година и за това съм се спряла на тази, сякаш ми изглежда за по-големи. А вие поради каква причина не я ползвате? Не е удобна ли или защото не е като кутия и угъва някои учебници?

# 1 097
  • София
Аз тази година за третокласничка взех пак на Херлитц:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … f49b63b18ff9644b5

Тази не била вече бебешка каза дъщеря ми, побира също блок А4 и доста неща, доста съм доволна, да видим колко ще изкара, предната чанта на Херлитц Миди плщс изкара 3 години почти.

# 1 098
Записвам се да следя за мнения ,тази година дъщеря ми ще е първи клас , засега сме метнали око на Габол.

# 1 099
Идвам да съобщя нещо смешно, за да се посмеем заедно, че не е редно човек сам да се забавлява, когато има защо! Simple Smile
Един от вносителите на Herlitz (заслужава и името да му напиша, за да знаят всички родители в България, но за сега няма да го оповестя) днес ми звънна по телефона, за да ми говори на висок тон  и заяви, че било , цитирам: "НЕМОРАЛНО да се организираме група от родители във форума, да си закупим раниците на дистрибуторски цени"!
Пак повтарям: "НЕМОРАЛНО е!" - да се знае!  hahaha  Joy
И понеже и той чете тук: моля да му обясним, какво значи думата "неморално" - който има мнение по въпроса, моля да го изкаже.  bouquet

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 17:40 от zk_avram

# 1 100
Напълно те разбирам, аз например преди да поръчам нашата раница се заинтересувах тук в БГ какво се предлага, а и цена естествено, и бях неприятно изненадана от това,че комплекта тук не включва пълен Несесер,навсякъде се предлага без него,а цената с него ставаше към 300лв.Еми купих си я за 200лв от Германия и е комплект от 5 части.При положение, че може да се спестят не малко пари,не виждам смисъл да не се направи,както е и вашият случай предполагам.Незнам за какви цени сте се договорили, но приятелка последно поръча Херлитц Миди комплект за 55 Евро от Ибей Германия.

# 1 101
  • при моите любими
Аз предлагам, на господина, да ни пусне оферта с по-добри цени, за да бъде достоен конкурент. Вместо да хули нас, как търсим по-добри цени за раници.

# 1 102
  • Sofia
Неморално?!?! Напиши му името, да се знае кой е!

# 1 103
  • Някъде на път....
Идвам да съобщя нещо смешно, за да се посмеем заедно, че не е редно човек сам да се забавлява, когато има защо! Simple Smile
Един от вносителите на Herlitz (заслужава и името да му напиша, за да знаят всички родители в България, но за сега няма да го оповестя) днес ми звънна по телефона, за да ми говори на висок тон  и заяви, че било , цитирам: "НЕМОРАЛНО да се организираме група от родители във форума, да си закупим раниците на дистрибуторски цени"!
Пак повтарям: "НЕМОРАЛНО е!" - да се знае!  hahaha  Joy
И понеже и той чете тук: моля да му обясним, какво значи думата "неморално" - който има мнение по въпроса, моля да го изкаже.  bouquet
Неизгодно е за него, иначе си е морално щом фирмената политика на Herlitz го позволява.
Лично мнение!  Peace

# 1 104
  • София
Неморални са надценките, които слагат. Сякаш ние не ползваме интернет и не виждаме какви са цените в другите държави. Не мога да разбера защо всички търговци в тая държава ми мислят за идиоти!
/Ефектирана съм от политиката и на други фирми/сайтове с едни условия за "белите " държави и други за нас!/

# 1 105
А този господин защо не направи оферта на майките във форума?!
На това пък аз му казвам недалновиден.

# 1 106
Каквато и оферта да направи, цената няма да е по-ниска или равна на тази, която ще платим при директна поръчка от чужбина. Все ще намери ниша от не толкова запознати, на които да продава, извън нашия кръг. Wink

# 1 107
Здравейте, гледам,че и тук го коментирате- покупка на раници от чужди сайтове. Очевидно е,че излиза по- евтино.
Случайно да знаете дали има чуждестранни сайтове, които да предлагат Арс Уна.
Те са полски ли, унгарски ли, и аз, лично, не съм ги срещала никъде освен в 2-3 бг сайта.

# 1 108
В Амазон съм ги срещала. Сега погледнах в един сайт, че пише "made in China".

# 1 109
Унгарски са, сега се разрових и им намерих фирмения сайт, но е на унгарски и нищо не мога да разбера.
Затова питах дали има нещо на по- достъпен език.

Общи условия

Активация на акаунт