КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 03.06-09.06

• 29 608
  • 624
  •   1
Отговори
# 450
  • UK
доста им е плосък сценария  Laughing
а тази Рут много нервно говори бе, все едно ще набие някой  Rolling Eyes

# 451
Най-логично беше Рут да не влиза в тунела, а да остави двете дружки да си играят на "камък-ножица-хартия". Или да влязат и двете в тунелчето - просто да се подкрепят...

# 452
  • До морето :)
Оф, как ме дразни тази Рут. Велислава и Марина толкова ли не могат да се защитят? Рут като не е искала да влиза, да е казала, а не да играе на игрички. Тогава Велислава щеше да влезе и да има мир и спокойствие. И като е бременна все едно е болна. Как можело бременна жена да оставят да играе и да влезе. То и аз се възмущавам какво въобще прав2и вътре бременна жена. То бива, бива алчност, но нейното вече на нищо не прилича.

# 453
Ох, как не са по-устати Марина и Велислава, че да си ги кажат нещата както са си. ooooh! И защо са поканили само гости, които да защитават Рут, как пък един не е на различно мнение? Повръща ми се! Sick
Абе и аз това се чудя вече. Колко пъти в студиото, гостите са на едно мнение.  А аз все съм на друго  Laughing И се дразня

# 454
Аз пък не мога да проумея хем сме една шепа народ, а как може участващите в студиото и водещите всичките до един българи да мислят различно на 360 градуса от коментиращите по форумите, също българи. Има нещо шизофренично и ми се струва, че има, не пропаст, а цяла бездна между тези, които се показват по телевизията и тези, които ги гледат и коментират. При положение, че дистанцията не е чак толкова голяма и да попаднеш в телевизия не е чак толкова трудно при хилядите предавания и интервюта с обикновени хора.  newsm78 Дори ми се струва, че оттук произтича и интернет хейта в България. Просто тези, които гледат смятат, че тези които ги дават не го заслужават. Всеки си мисли,че той е най-заслужил да е богат и успял, но навсякъде в света си има телевизионни лица, елит и тн...

# 455
Много ме дразнят тези от продукцията вече. Нарочно слагат Велислава и Марина в един отбор и само ги чакат да се издънят и ги разкъсват направо. Все те виновни за нещо.
Чак яд ме хваща ,че не могат да се защитят подобаващо.
А тази Рут да вземе да се маха вече,че ми писна от драмите й. Пък ако реши все пак да махне бебето- наглостта й ще е още по-голяма. Сякаш се опитва да трупа дивиденти на гърба на нероденото си бебе.
Много ми падна в очите.

# 456
А не виждам Рут да обвинява някого, по-скоро така върви сценарият.
Обвинителите са други.

# 457
Много ме дразнят тия двете какви са охлюви и  не могат да се защитят....и наистина как така няма някой в защита на Марина и Велислава....цяла семица предаването е против Марина и Велислава,ще си ходят скоро.

# 458
Хора, честно ви казвам не мога да разбера защо ги нападат момичетата. Рут сама си е избрала да стои вътре, още повече, че вчера я гледах как си пуши цигарите и обръщаше една двулитровка бира. И аз ако бях и аз нямаше да се съобразявам с нея. Тя не си пази бебето, аз ли да и го пазя?! Ама горките момичета вътре нищо не могат да кажат, защото веднъж казаха нещо за бременността на Рут и ги нападнаха всички. Рут да си тръгва, че не мога да я гледам повече! Била звезда?! В софийските среди може и да я познават, но като творчество няма една песен хит. Да си ходи!

# 459
Вие не сте добре с извинение!  Laughing Сега разбирам, че се дразните от това, че Рут е бременна и продължава да играе тази игра понеже е в ранен стадий. Обаче да викате, че тея не трябвало да се чувстват гузно при положение, че можеха да направят жест към нея и някоя да я замести в тунела и едва ли не това е шум за нищо не знам как да го нарека..Има нещо наречено човечност и явно както при Марина и Величка липсва така и при вас. Не виждам нищо лошо в това да я пратят да бута камъни, а друга да се "жертва" в тунела след като очевидно състоянието й е деликатно. Рут ще играе играта така или иначе и ще е полезна не е задължително да изнася трудната част, а беше принудена от малодушието и безхарактерността на селските пръчки.

# 460
Ох, как не са по-устати Марина и Велислава, че да си ги кажат нещата както са си. ooooh! И защо са поканили само гости, които да защитават Рут, как пък един не е на различно мнение? Повръща ми се! Sick
Е как...Нали Рут се води известна, трябва да й се мазнят...пък и всички са състрадателни и леле какви жертви биха направили те....и направо нямаме право да ги обсъждаме  Laughing
Аз имам чувството, че понякога на гостите им плащат да ги говорят тия глупости и да имат мнение каквото И и А им кажат. Особено заради миналия лайф с ромите... Просто не мога да повярвам, че има толкова глупави хора. Или аз съм в грешка.. newsm78
А относно мисията за първи Юни, защо никой не прави проблем на Деси, която предложи да ходят пеша, ами само другите момичета са виновни?

# 461
Цитат
Хора, честно ви казвам не мога да разбера защо ги нападат момичетата. Рут сама си е избрала да стои вътре, още повече, че вчера я гледах как си пуши цигарите и обръщаше една двулитровка бира. И аз ако бях и аз нямаше да се съобразявам с нея. Тя не си пази бебето, аз ли да и го пазя?! Ама горките момичета вътре нищо не могат да кажат, защото веднъж казаха нещо за бременността на Рут и ги нападнаха всички. Рут да си тръгва, че не мога да я гледам повече! Била звезда?! В софийските среди може и да я познават, но като творчество няма една песен хит. Да си ходи!

Ако слушаш чалгийка е нормално Рут да не ти е хитова певица. Почитателите на соул музиката обаче знаят, че хубавата музика не е комерсиална. Джаз музикантите нямат супер хитове и не ги въртят по телевизиите. Това е елитарна музика и не всеки я харесва.

# 462
Защо слагат 3 момичета от друг град в една група? Искаха просто да ги провалят.

# 463
  • До морето :)
Толкова е нагласено всичко.  Sick

# 464
Ако Рут направи "хит", ще спра да й слушам музиката. Аз съм си и фен още от първите изяви. Доста често я въртят по бг радио, който се интересува от бг музика, все ще я е чул. Не казвам да я харесва, но песните й ги пускат доста често. И никак не са лоши.
Елитарна не бих я нарекла, но не е масова. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт