В понеделник сме на консултация,да видим какво ще каже лекарката и дали ще ни сложи ваксините.
.
, това не й се е случвало отдавна
, тогава става зверче
, на два пъти ми повръща ,но по-скоро защото я раздрусах малко след това. не го изяжда на един път обаче. Яде си 90мл , оставям я 10 мин , изчаквам да оригне и давам останалите, колкото изпие 10-20 рядко още 30 мл, така се презастраховам да не повърне. С кърменето май не може да се контролира така обаче
. Определено е по-добре положението снощи например заспа в 11 и се събуди в 5 и сякаш не се мяташе толкова . Не мисля да й спирам нощното хранене засега , макар аз да не я чакам да изплаче през ноща. като почне много да мърда и да си яде ръчичките е знак , че след 10-тина мин ще се събуди , приготвям й млякото и като отвори очичките, веднага й давам,, така не се разсънва и още докато яде заспива. преди я чаках да изплаче и после се приспивахме по 40 мин след храна
Днес става на 2 месеца
вече не сме малки бебета

Ние имаме проблем с акането, смених АМ с което дохранвам, преди давах Хип сега минах на аптамил комфорт, но пак няма подобрение. Днес най-накрая се изака, след 4 дни, но акото беше тъмнозелено и много миризливо
Мисля днес следобяда Да идем до педи Да видим какво ще каже. Хубав и усмихнат ден на всички мами и бебоци
Аз за неспането съм така от раждането насам, та ми е до болка ясно за какво говориш
Не знам, много ми се струва, а не върви да я държа на диета
Нощем яде, но яде малко, суче няколко минути в просъница и си заспива след това веднага. Изпреварвам я да ѝ дам преди да се разреве за храна, още докато започне да си пъха ръчичките в устата насън и да пъшка. Така поне не стои будна по 1-2 часа след среднощно ядене. Едва ли само от нощното хранене качва чак толкова. През деня яде на 3 ч, все по-често на 3 1/2 - 4 часа. Какво още да направя не знам 
чак и ми се усмихва преди да заспи
Даже онзи ден ходи до едно квартално заведение, да яде и да работи от там. Много ме дразни това как бяга и ме оставя сама да се оправям.Иначе за муцуни и лигавене е винаги готов, но като писне и ми я връчва веднага.
Накрая като изпуша съвсем, в дните когато не е на работа, изцеждам едно шише кърма за малкия слон

. от 2 седмици си взех и слинг-шал( преди ползвах с халки). Сташно удобен е и цяла седмица не съм излизала с количката, само с него .
В лице изглеждам по-слаба от преди да забременея, или поне така изглеждам от недоспиването , с тъмни кръгове под очите като наркоман. така съм се наточила да почна да спортувам , но ММ не дава .
дано Ния се успокой, но и преди ти бях писала, че може да плаче , не защото е гладна. Май, май се нарежда в редиците до Сияна и Симона
, луда работа