Звездни компромати - 174 част

• 70 450
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
Никакъв немски турист, Пол Бетани е един от най-магнетичните мъже, разхождали се на екран Heart Eyes
Как иначе би успял да покори жена като Дженифър Crazy...

Нещо не се отварят при мен снимките, но и аз много го харесвам като актьор. Иначе нямат ли три деца с Дженифър?  newsm78

angeles, най-голямото момче е от предишна връзка на Дженифър.

# 301
# 302
  • Бургас
От последните няколко снимки на Кейт Босуърт ми се струва, че си е правила устните  Rolling Eyes

# 303
  • Бургас
На Венета и Злата много им ходи един лаф "Тъпо,тъпо,че вдлъбнато."

# 304
Гледам Лив Тайлър, не само на тези снимки, и се чудя, какво аджеба толкова много харесвах в нея преди години?!  Thinking Намирах я за ужасно красива, а сега нищо подобно не виждам.

# 305
И на мен Брадли Купър ми харесва. За мен ужасен и с мазна физиономия е този Джейк Гиленхал  Blush Вкусове всякакви Simple Smile

# 306
  • София
Гледам Лив Тайлър, не само на тези снимки, и се чудя, какво аджеба толкова много харесвах в нея преди години?!  Thinking Намирах я за ужасно красива, а сега нищо подобно не виждам.
Когато участваше в клиповете на Аеросмит, заедно с Алиша Силвърстоун, бяха много сладки и готини.

# 307
И на мен Брадли Купър ми харесва. За мен ужасен и с мазна физиономия е този Джейк Гиленхал  Blush Вкусове всякакви Simple Smile

Джейк много го харесвам,но за мен от този по-мазен и противен няма  ooooh!

# 308
  • In The Middle Of Nowhere
Никакъв немски турист, Пол Бетани е един от най-магнетичните мъже, разхождали се на екран Heart Eyes

Нещо не се отварят при мен снимките, но и аз много го харесвам като актьор. Иначе нямат ли три деца с Дженифър?  newsm78

Oooo не знаех това  Rolling Eyes

Елфичке, на мен ми е по-скоро немъжествен, ако мога так да се изразя и странен. Имам чувството, че тялом е на Земята, а духом на някоя друга планета..

ооффф и тая Айрланд как успя да се намърда в светските среди ....  Thinking гледам, че доста я снимат папараци все..

# 309
  • София
Да, наистина много си подхождат визуално.

# 310
# 311
  • Варна

Аз все още я намирам за много красива и винаги съм се чудила, как при толкова грозен татко може да роди такова нежно и красиво момиче. Мистерия природна. Simple Smile

# 312

Нещо не се отварят при мен снимките, но и аз много го харесвам като актьор. Иначе нямат ли три деца с Дженифър?  newsm78

Oooo не знаех това  Rolling Eyes

Елфичке, на мен ми е по-скоро немъжествен, ако мога так да се изразя и странен. Имам чувството, че тялом е на Земята, а духом на някоя друга планета..

Да добавя и този изключително неприятен елемент/и спирам със спама/:
http://www.imdb.com/media/rm2494999296/nm0614165  Whistling

# 313
Нищо ново под слънцето.Мутри се избиват заради жени с леко поведение и за собствено удоволствие.Никаква промяна от 90-те досега.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт