Аватарно - улично-графитна / Тема 31

• 21 012
  • 778
  •   1
Отговори
# 720
Плами,не се крий-давай и тема HugДа не си тръгнала за търновското море,че при нас много пече newsm78

Е,сега изненада било Mr. Green
Ми, Пламка,то е факт.Тайно или явно всяка си помечтава за принца на бял кон.Нищо ,че ти го вапца кафевичък.Ми всяка жена ,за това е жена ,за да е единствена и специална за партньора си и много,много желана Hug Heart Eyes

# 721
  • КиТ
Не се крия бре,мисля тема,ката гръм ми дойде тая победа hahaha
Не очаквах бре Crazy

Ми изнада,чИ Crazy Joy Joy Joy

Така прегледах какво сме играли и идети за темита са следните:
1.Слънце,плаж,море ,почивка  Heart Eyes  grinning039
2.Sci-Fi и фентъзи, мистерия, свръхестествено (ние сме играли - Митични същества/фентъзи арт,леко се доближава като тематика,та както решите,за това давам право на избор Crazy)
3.Романтика,нежност такъв тип картинки,моя стил демек Blush Joy
4.Война на розите : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0_%D0% … D0%B8%D1%82%D0%B5 снощи един гледах един нов сериал,та от там ме заинтригува тая тема
5.Великобритания

Аре стига толкава hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 12:23 от plami89

# 722
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм за Великобритания, и отсега да знаете- Том Харди го разхождам АЗ Twisted Evil

# 723
Или на плаж или в Лондон hahaha то ясно Peace

# 724
  • София
Плами, честито!   bouquet
Благодаря за третото място!  Hug

За новата тема се въздържам, не знам дали ще успея да се включа така или иначе, защото ще пътувам.

# 725
За плажа съм.

# 726
  • Сопот, Пловдив
Плаж или Великобритания.

# 727
Аз съм за плаж. Heart Eyes

# 728
  • в огледалото на живота
Глас за Великобритания  Peace

# 729
  • КиТ
Аз съм за Великобритания, и отсега да знаете- Том Харди го разхождам АЗ Twisted Evil

hahaha А съпругат  Whistling

Що никой неще другите две теми,алоо Crazy Ще видя,как ще гласувате и може накрая аз да си реша Mr. Green Twisted Evil Joy

# 730
Ми,трудни бе Плами-ето защо Embarassed

# 731
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Кой от двамата hahaha? Иначе тази игра ще я играя състезателно, с благоверните шанс за победа нямам Mr. Green.

# 732
плаж или Великобритания

# 733
  • КиТ

Кой от двамата hahaha? Иначе тази игра ще я играя състезателно, с благоверните шанс за победа нямам Mr. Green.

Тоя дето си написала:"сопруже мой "  Crazy Килиан Мърфи,за Бетани си написала дамо любими Joy него не го броя Mr. Green

А нямаш шанс за победа,я гледай как ме избраха мен,без да очаквам,пффф, я дайте линк за тия гифчета с който украсявате поста за гласуване Blush Пфф и трябва и да ви сбирам картинките ooooh! не е истина Tired само да посмеете да си качите картинките там където има шанс да не се видят след 2 часа,ша ви бия да знаете Twisted Evil Копирам линкове и това е Crossing Arms

п.п Сетих се за още една тема:Революция Party

# 734
Ооо, Плами, кви са тези Революции, Войни на розите  ooooh!.... аз съм за Великобритания   Mr. Green(дано успея да се включа).

Общи условия

Активация на акаунт