Вградена фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел

• 322 570
  • 2 044
  •   1
Отговори
# 570
  • Сф
Afrodita, frosch-а като цифа ли е ?

# 571
За плота е добре да не е абразивен  Peace

За фурната моя the best
https://www.google.bg/search?q=k2r+%D0%B7%D0%B0+%D1%84%D1%83%D1% … hLAHCbZuURdlwM%3A

Предпочитам такива препарати като пяна, защото  стои хучааво по повърхността и разгражда, свети после /само първия път мирише докато обгорят остатъците, имайте предвид /

Като ви казвам за млякото, снощи пак изкипих, мъжът ми на една крачка, викам добре бе, не усети ли.... Ми не, как да усетел като не замирисало  Mr. Green

# 572
  • Сф
Мен за плота много ме интересува какво ползвате. Мелиото маха мазното, но понякога имам засъхнало и с мнооооооого киснене и търкане го махам с някакъв измислен препарат. Та препоръчайте нещо за загоряло, не за мазно.
Дали с парочистачката мога да мина по стъклокерамичен плот?

# 573
Мен за плота много ме интересува какво ползвате. Мелиото маха мазното, но понякога имам засъхнало и с мнооооооого киснене и търкане го махам с някакъв измислен препарат. Та препоръчайте нещо за загоряло, не за мазно.
Дали с парочистачката мога да мина по стъклокерамичен плот?

Керамичен ли е или индукционен?
Нямаш ли ножче за такива котлони? Аз си купих от Лидл и съм много доволна, всичко стърже, дори винетки  Mr. Green

# 574
Аз съм с керамен плот и още след първите готвения на най - големия  котлон останаха следи, имам ножче към плота, стъргах един, два пъти, но пак има следи. Досега само с обезмаслител съм го чистила. По упорито ли трябва да стържа, каква е хватката? Мисля да взема препарат за стъклокерамика, но дали ще има ефект за по - добро почистване...

# 575
Аз пък срам не срам си чистя плота с препарат за прозорци. Пръскам, трия с кухненска хартия и като изсъхне и се изпари всичко от препарата минавам пак с кухненска за да блесне.

# 576
  • Сф
Керамичен ми е плотът, не индукционен. Не знаех, че тези ножчета стават, не надраскват ли повърхността?
И аз съм чистила с препарат за прозорци, но и той, както и МЕлиото не стават за засъхнали петна.

# 577
О, да. Моят е индукция и няма засъхнали петна. Някоя пръска, окапано и разлято най-много.

# 578
О, да. Моят е индукция и няма засъхнали петна. Някоя пръска, окапано и разлято най-много.

Peace

Иде ми да те разцелувам за безценните съвети, когато избирах плота bouquet
Няма никакъв проблем с чистенето

# 579
За нищо, за нищо... Тук сме да си помагаме и споделяме опит -  и негативен и позитивен.
Дано само да ни служат дълго и безаварийно че нали не са от почитаните напоследък във форума марки.

# 580
  • София
Afrodita, frosch-а като цифа ли е ?
Да, пак е така кремообразен, но се води май по-био или нещо от сорта.

За загоряло напръсквам с Меглио или Фрош, разнасям го по целия плот и го оставям 15-20 мин. докато правя нещо друго, после отмивам и ако още  има загоряло с нож за керамичен плот го изтъргвам. Не се драска плота с него, но все пак трябва да се внимава да не закачате с ръб. Плота блесва. Ножчето ми е от Лидл, от някаква промоция беше.
Керамичен ми е плота.

# 581
  • при него
Момичета, така ме озадачихте с хартията върху индукцията, казах на мъжа ми и той се замисли и преди малко ходихме в кухнята да постиламе и да варим... няма шега, действа... идеално е!!!!Браво за идеята!

# 582
Момичета, така ме озадачихте с хартията върху индукцията, казах на мъжа ми и той се замисли и преди малко ходихме в кухнята да постиламе и да варим... няма шега, действа... идеално е!!!!Браво за идеята!
Ха... Вие да не си помислихте че ви лъжем Simple Smile не че аз съм го измислила де. Както казах по-горе го гледах на клип със хартия или кърпа.
П.С. Бързам да допълня - става САМО ЗА ИНДУКЦИЯ (да не би някой да не дочете и да се подпали, не дай боже пожар да стане)

# 583
Това беше важно да се уточни. За индукцията. Peace

# 584
Здравейте, искам да попитам колко см. е най-големия котлон на плотовете? Стандартни ли са или зависи от марка и модел?
На мен един ми е предостатъчен и ако са стандартни, ще се замисля дали да не взема индукционен, от тези еденичните Thinking

Общи условия

Активация на акаунт