На море в Турция - 24та тема

• 116 078
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • София (Възраждане)
Моля за съвет, налага ли се носене на акваобувки вътре в морето пред Онирия Кларос?

# 166
моля за отзиви за halik park dikili

# 167
  • Варна
Моля за съвет, налага ли се носене на акваобувки вътре в морето пред Онирия Кларос?

По принцип не, дъното на морето е пясък, но ако имате място в куфарите си не е лошо да вземете. На плажа  има безплатни канута едноместни и двуместни ,с които може да се разходите до плажовете на съседния хотел където има малко  скали като се излиза на брега.
Приятно изкарване !

# 168
Всички ,които от днес ще почиват в Анталия ,са улучили 10-ката. Страхотно време,горещо,топла вода,направо си е рай. Желаем страхотни положителни емоции на всички.Чао от IC Green Palace.Ние си тръгваме следобед,след най-тежката ни почивка откакто сме в Турция от години насам. Като се приберем тези дни ще пиша. ПП.ЗК Булстрад са 100% безхаберници и противняци,без капка съчувствие към проблемите на своите клиенти.  
Hug  Много е неприятно с такива емоции и то по време на почивка  ooooh!  Стискам палци вече всичко да е наред на бг територия  Peace
А опитахте ли да се обърнете към хотела за съдействие ?
В момента съм в болница,след като се прибрахме в Бг,в резултат на захвърлянето ни без грам жалост и загриженост от Булстрад . Хора,моля ви проверете Вашите застраховки към коя компания са и ако се случи да сте към Булстрад много се молете да нямате никакви здравословни проблеми. Тези не са читави ,ама никак.
Вълшебство-ДА, потърсихме помощ от лекаря на IC Green Palace. Оказа се изключително мила докторка. За съжаление ,тя ни каза че хотела НЕ работи с фирмата .партньор на Булстрад/KORIS се казва/. Така че нашата полица не можеше да ни послужи пред хотела. Тя ни предложи да организира транспорт до болницата с която работят,но ние трябваше да си платим абсолютно всичко-към 500 евро някъде.Такива пари ние нямахме в себе си. Кой да предположи че Булстрад ще ни откажат даже да ни дадат име на болница,която работи с KORIS. Е,кажете ми в двумилионна Анталия как да намеря точното място,какво да кажа на таксито като се кача? Сагата е дълга,просто да предупредя тези от вас които пътуват с Емералд/те работят с Булстрад например/.Вземайте си пълен набор от лекарства и се молете да не си счупите нещо например. Аз вече ще имам едно наум при бъдеши резервации за Турция.Първо ще питам дадена фирма, с кой застроховател работат например. Sad Sad

# 169
Вариант е да направите допълнителна застраховка, при избран от вас застраховател. Цената е нищожна за да имате спокойно море.

# 170
  • Русе
Сега проверих и нашия договор. И ОРИЕНТ 99 работят с БУЛСТРАД  Confused
Децата са на хомеопатия, тях не ги мисля. Но недай си Боже да се случи нещо друго или нещо с нас Thinking

# 171

Относно Палм уингс -Кушадасъ мога само да кажа, че все още не бил напълно готов за туристи. Ремонтът продължавал и през нощта, както споделиха вече почивали в него.

Кой пък го измисли това, че ремонтът продължава и през нощта? Бях там 08 до 15 юни и нямаше никакви сроителни дейности на територията на хотела. На 13 или 14 слагаха едни декоративни пана пред основния ресторант, но той е далече от хотелскаа част, а във времето за хранене прекъсваха работа. Когато пристигнахме ремонтираха улицата край хотела и тогава може да е било шумно в стаите с изглед към улицата. Ремонт през нощта ми се струва доста пресилено.

# 172
Здравейте, мили мами Simple Smile
Тази година за първи път с приятелят ми искаме да заминем в Турция на море но съм много затруднена и спешно Ви моля за вашето мнение за тур оператори и хотели който ми предлагат.Плануваното заминаване е за 19.06
Тур оператор ВЕРСО ТРАВЪЛ ми предлага хотел HOTEL FLORA SUITES 3* - КУШАДАСЪ който е ремонтиран и обновен миналата година и бил много добър на база бюджета ни от 1200 лв. за двамата.

Тур оператор EMERALD TRAVEL  BULGARIA ми предлага следните предложения :
Бодрум:
GUMBET HOLIDAY BEACH (3*), ALL INCLUSIVE - 1208 лв.
Погледнете в сайта на ТА Посока
AKVARIUM BEACH HOTEL (3*), ALL INCLUSIVE - 1262 лв. -
AEGEAN GARDEN (3*), ALL INCLUSIVE - 1208 лв.
 Мармарис:
ASLI HOTEL (3*), ALL INCLUSIVE - 1086 лв.
MODA BEACH HOTEL (3*), ALL INCLUSIVE - 940 лв.
CLUB HOTEL PINETA (3*), ALL INCLUSIVE - 1096 лв.

МНОГО ВИ МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕНЕ С МНЕНИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ НА КОЙ ОТ ТЯХ ДА СЕ СПРА ???? Много се надявам на тази почивка да се случи нещо хубаво и искам да е специална  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Погледнете в сайта на ТА Посока - Почивки Турция - Супер промоции предлагат на много добра цена /1200лв.за двама/ новият 4 зв. хотел в Дикили за който има много добри отзиви ,промоцията е за 21.06.2013год.

# 173
този хотел в дикили го предлагат и турс клуб

# 174
  • Beyond the stars
Всички ,които от днес ще почиват в Анталия ,са улучили 10-ката. Страхотно време,горещо,топла вода,направо си е рай. Желаем страхотни положителни емоции на всички.Чао от IC Green Palace.Ние си тръгваме следобед,след най-тежката ни почивка откакто сме в Турция от години насам. Като се приберем тези дни ще пиша. ПП.ЗК Булстрад са 100% безхаберници и противняци,без капка съчувствие към проблемите на своите клиенти.  
Hug  Много е неприятно с такива емоции и то по време на почивка  ooooh!  Стискам палци вече всичко да е наред на бг територия  Peace
А опитахте ли да се обърнете към хотела за съдействие ?
В момента съм в болница,след като се прибрахме в Бг,в резултат на захвърлянето ни без грам жалост и загриженост от Булстрад . Хора,моля ви проверете Вашите застраховки към коя компания са и ако се случи да сте към Булстрад много се молете да нямате никакви здравословни проблеми. Тези не са читави ,ама никак.
Вълшебство-ДА, потърсихме помощ от лекаря на IC Green Palace. Оказа се изключително мила докторка. За съжаление ,тя ни каза че хотела НЕ работи с фирмата .партньор на Булстрад/KORIS се казва/. Така че нашата полица не можеше да ни послужи пред хотела. Тя ни предложи да организира транспорт до болницата с която работят,но ние трябваше да си платим абсолютно всичко-към 500 евро някъде.Такива пари ние нямахме в себе си. Кой да предположи че Булстрад ще ни откажат даже да ни дадат име на болница,която работи с KORIS. Е,кажете ми в двумилионна Анталия как да намеря точното място,какво да кажа на таксито като се кача? Сагата е дълга,просто да предупредя тези от вас които пътуват с Емералд/те работят с Булстрад например/.Вземайте си пълен набор от лекарства и се молете да не си счупите нещо например. Аз вече ще имам едно наум при бъдеши резервации за Турция.Първо ще питам дадена фирма, с кой застроховател работат например. Sad Sad

Бързо възстановяване желая   Hug За мен това е безумно, най-малкото агенцията, която сключва застраховките би следвало да е проверила всеки хотел, в който настанява туристи, дали работи със съответната застрахотелна фирма    #2gunfire
Желая Ви занапред най-безгрижните и слънчеви почивки !   bouquet

# 175
  • Beyond the Frontiers
Бъркате нещата, не застрахователя, а асистиращата компания явно е оплескала нещата.
ТО няма, как да проверява всички хотели, с кой застраховател работят. В повечето случаи лекарите в хотелите са частници и не работят с никоя компания.

# 176
  • Beyond the stars
Galactic Voyager

Аз със застраховка на Булстрад нямах никакви проблеми, така,че най-вероятно си права ...  Peace

И по скоро не хотела, а клиниката ,към която те изпращат следва да работи с някоя компания  Thinking

# 177
Бъркате нещата, не застрахователя, а асистиращата компания явно е оплескала нещата.
ТО няма, как да проверява всички хотели, с кой застраховател работят. В повечето случаи лекарите в хотелите са частници и не работят с никоя компания.

Напълно съм съгласна! И при нас имаше няколко инцидента с туристи, един или двама, от които ги настаниха в болница за 12 часа. Всичко безплатно! Пътувахме с Емералд и застраховката беше от БУЛСТРАД. Всичко си зависи от контрагентите там.
Бързо оздравяване на пострадалите  Hug

# 178
Децата са на хомеопатия, тях не ги мисля.

Не искам да плаша никого, но често има счупени кости след падане край басейна. Каква хомеопатия ще ти помогне в случая? Трябва рентген и гипс....  Sad

# 179
  • Пловдив
Е, добре де и в крайна сметка от кого можем да получим отговор за тази застраховка ? Rolling Eyes
Може би хотелите ?
Или когато тръгваме да питаме кой отговаря ако не дай боже нещо се случи ?
Какво правим  newsm78
Малееееееееееееее,това е шокиращо меко казано  Shocked
И ти си спокоен ,че си застрахован  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт