На море в Турция - 24та тема

• 116 387
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Ами аз правя съпоставка с Батихан .
Просто е за по възрастни хора ,но ти си прецени .Качих ти и снимки специално за да видиш .

# 271
красива бела,
ходихте ли на екскурзии, ако да какви са цените, а на долмушчетата, нещо интересно в Кушадасъ - пазари, цени

Не, не сме ходили никъде.
 Цената на билета от Палм Уингс до Кушадасъ е 4,25 лири.

# 272
красива бела,
ходихте ли на екскурзии, ако да какви са цените, а на долмушчетата, нещо интересно в Кушадасъ - пазари, цени

Не, не сме ходили никъде.
 Цената на билета от Палм Уингс до Кушадасъ е 4,25 лири.
мерси, доста се е качила цената от миналата година, но и лирата се обезцени, така че ясно

# 273
  • Димитровград
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате агенция, от която сте доволни за да погледна какво предлагат за средата на август? ...
Турс-клуб
http://www.tours-club.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D … %D0%B8%D1%8F.html Sunglasses

# 274
  • sf
За пътуващите със собствен транспорт- ако си взема лаптопа, на границата има ли проблем, трябва ли да го показвам  Thinking

# 275
  • Димитровград
Нямали сме проблеми с лаптопите и с автобус и със собствен транспорт! Sunglasses

# 276
  • софия
Здравейте,
Моля за съвет. За пръв път ще почиваме в Турция. Избрала съм си да почиваме от 8 септември и  сме с дете на 9год. Не мога да реша дали в Бодрум или в Анталия да бъде...
Бих искала плажа да е пясък, хотела да е в близост до плажа, добра кухня, детски атракциони... Бюджета ни е някъде до 1200 евро, пътуване със самолет.
Много ще съм благодарна, ако ми предложите нещо, което подходящо...

# 277
  • Пловдив
За пътуващите със собствен транспорт- ако си взема лаптопа, на границата има ли проблем, трябва ли да го показвам  Thinking
Винаги го носим .Няма проблем.

# 278
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате агенция, от която сте доволни за да погледна какво предлагат за средата на август? Знам, че може би е късно за повечето места, но тази година нямаше как да се организираме по рано... Също така искам да попитам дали някой е почивал в Турция от средата на август и не е ли мноооого горещо тогава там? Почивката ни тази година ще бъде между 15 и 30 август и се чудя дали ще можем да идем до Турция или да мисля нещо друго...

От Германия или от БГ?

# 279
Здравейте,
Моля за съвет. За пръв път ще почиваме в Турция. Избрала съм си да почиваме от 8 септември и  сме с дете на 9год. Не мога да реша дали в Бодрум или в Анталия да бъде...
Бих искала плажа да е пясък, хотела да е в близост до плажа, добра кухня, детски атракциони... Бюджета ни е някъде до 1200 евро, пътуване със самолет.
Много ще съм благодарна, ако ми предложите нещо, което подходящо...

Не познавам хотелите в Бодрум, така че за тях друг ще се включи.
Аз ще взема отношение за Анталия. Пясъчния плаж е малко проблемен. Хотелите с хубав пясък са малко и повечето са доста скъпи. Ако направите компромис с пясъка, има един-два добри варианта с цена около 1200 евро, без летищните такси:
CRYSTAL ADMIRAL RESORT
CLUB INSULA
LYRA RESORT HOTEL
EFTALIA AQUA RESORT

Това са в общи линии. Ако пропускам някой подходящ хотел, надявам се някой да допълни списъка. Има и още, но те са по-ниска категория, или с каменист плаж.

# 280
Съвсем забравих: Марги, добре сте се завърнали!  Hug Радвам се, че си осъществила мечтата си  Simple Smile

# 281
Здравейте. И ние се завърнахме от първата си почивка в Турция хотела е Alva donna beach в Сиде. Това е бившата Амара. Хотела е прекрасен, просторен и много красив.
Настаниха ни веднага /не слагат гривни, просто те регистрират/. Стаята не е особено голяма, но е хубава и удобна. Минибар с вода и безалкохолни и сейф в стаята - безплатни.
Територията към хотела е средно голяма. Има два басейна, един детски и още един с три пързалки. Водата е чиста и топла. Непрекъснато поливат тревата, засаждат нови цветя и чистят. Има голяма поляна или двор с много палми и там са разположили още шезлонги и чадъри, хамаци, големи възглавници за полягване, люлки.
Плажната ивица на Сиде е много голяма, с хубав пясък. Водата в морето е много чиста и топла, няма камъни.
Имат голям спа център, вътрешен басейн, зала за скуош, кино, зала за игри, фитнес.
Няколко бара, един работи денонощно. Непрекъснато има нещо за ядене и пиене. Има и бар за гюзлемета.
Анимацията е много хубава и за деца и за възрастни. Всяка вечер има различно шоу, плажно парти, танци или жива музика.
Нещото което е един от големите плюсове на хотела е храната. Качествена, вкусно приготвена, разнообразна и атрактивно поднесена. Не се сещам за нещо което да нямаше - агнешко, пилешко, няколко вида риба, сирена, прекрасни спагети и паста, китайско, салати.... Десертите -изключително разнообразни и вкусни, плодове, сладолед. Наистина много се стараеха за храната. Направиха фантастична гала вечер с фойерверки, рози за жените, балони.
Единственият минус на хотел за мен беше, че се запазваха шезлонги на басейните и след 9 часа трудно се намираха свободни.
Смело мога да препоръчам хотела. Ние поне останахме много доволни.

# 282
  • Germany
Здравейте Simple Smile
Може ли да ми препоръчате агенция, от която сте доволни за да погледна какво предлагат за средата на август? Знам, че може би е късно за повечето места, но тази година нямаше как да се организираме по рано... Също така искам да попитам дали някой е почивал в Турция от средата на август и не е ли мноооого горещо тогава там? Почивката ни тази година ще бъде между 15 и 30 август и се чудя дали ще можем да идем до Турция или да мисля нещо друго...

От Германия или от БГ?

От БГ. Ходенето до БГ беше планирано преди да дойдем в Германия, та оттам ще почиваме тази година.

# 283
Здравейте, много съм неподготвен освен, че изчетох каквото имаше за четене отностно екскурзия зв Турция, до сега не сме почивали в Турция имам въпроси много... Някои доверявал ли се е на сайтовете за групово пазаруване отностно почивка в Турция, ако да през кой сайт, през коя агенция...Дори да не е чрез ваучер, с 1200-1400 лева, двама възрастни с дете на 10 могат ли да почиват в Турция, 5-7 дни, в приличен хотел 4*+, с оу инклузив или улта ол, плюс транспорт организиран транспорт ? Гледам почти навсякъде за дете до 12 е безплатно, само транспорт се плаща, ама с тоя бюджет ще намериме ли читава оферта за Турция...Препоръки приемаме всякакви : ))))
Ние се записахме за септември.С дете на 12, цената е 1260 лв.Фирмата е Лоял травел.Записахме се отдавна за Дедим. Фирмата се намира на Мария Луиза 51, тел.02/9835283.

# 284
Здравейте,
Аз и приятеля ми пътуваме в петък - 28.06. за Бодрум.Ще отседнем в хотел "Магнифик",в залива Гюмбет.
Моля,ако има такива с впечатления от този хотел и града да отпуснат малко инфо Simple Smile

Пожелавам на всички ви с предстоящо  заминаване то да е безаварийно и изпълнено с много положителни емоци! Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт