На море в Турция - 24та тема

• 116 179
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
vanq_6119 , градина почти няма. Преди бях писала, че това е основният недостатък на хотела. Застрояването е повече. Ние бяхме в такава стая към малките басейнчета и близката ограда не ме притесняваше. От едната страна на басейна шезлонгите също са до оградата, но тя е висока. Там, където са пързалките, има запазени големи дървета. Площта, на която е резположен хотелът, е малка, но не бих казала, че това създава неприятно усещане. Ще ви направи впечатление, ако вече сте били на голяма територия.

# 316
maria_pl, ndimitrova, много ви благодаря за инфото.  bouquet

# 317
ndimitrova    bouquet благодаря 3а отговора. Видно е,че парцела и ра3положението на х-л "Палм Уингс" е като това на х-л " Сентинус". Тясна и дълга ивица от пътя към плажа. Досега всички са доволни от хотела и мисля, че липсата на голяма градина и мен няма да ме притесни. Важни са новото място; добрата компания и приятните емоции.Още съм под давление на почивката ни в " Сентинус", а вече нямам търпение да дойде м. септември  Simple Smile

# 318
  • София
Здравейте банда, имам следното питане: Някой да е пътувал с кола София- Анталия Simple Smile. Мъж ми нещо се размечта да го минем с кола догодина, след като тази година пътувахме с кола до Кушадасъ. Също би ми било полезно инфо, ако сте проверявали цените само за хотелско настаняване без самолета за да преценя има ли смисъл цялото упражнение. Ние сме 5-членно семейство и може би летищните такси и сам. билети са голямо перо.
Аз съм ентусиаст, ама чак пък толкоз ... Mr. Green. Притеснява ме и факта, че другото семейство казаха :"Кога тръгваме !?!"

п.с. Другият му маршрут е София- Айвалък ( 3 дни море)- Дензили ( един ден в Памуккале) и оттам Анталия за 6-7 дни. Така може би ще го докареме същото като финансов резултат, ама ще почиваме и пътуваме 10-12 дни Grinning Grinning Grinning .

# 319
  • sf
Да, ние, спахме в Кушадасъ на отиване, а на връщане никъде, направо за БГ,че каката повръщаше  Rolling Eyes

# 320
  • София (Възраждане)
За Анталия по-прекият път не е ли през Истанбул?

# 321
  • София
Да през Истанбул е, но ще бъда благодарна и за други варианти и съвети.
Идеята е, че по пътя може да има и бонус културен и опознавателен туризъм. Grinning

# 322
bibbi,
супер си го намислила, на път ти е и Bergama/Pergamon Wink, лесно осъществимо изглежда, в Айвалък можеш да отпуснеш и още един ден на отиване, защото има какво да се види, поне половин ден отдели на о-в Джунда, атмосферата е неповторима, а и като се шмугнеш по старите улички на Айвалък, също е прекрасно. Там не се връзвай с хотел с изхранване, има доста пансиони само със закуска, но гледай да са в близост до Сармсакълъ плажа, не че разтоянията са нещо особено, километърчета дребни. На връщане си мини по царския път, ако не сте като нас, всяка изпречила се Кипа и всяко Кики да объркват плановете Joy, ще се приберете наведнъж, най-много с преспиване при влизане в България.

dobrudjanka
,
изчисти си пощата, че цял ферман съм ти написала, жалко ще е да не стигне до теб.

ПС
каква е цената на самолетните билети и лет.такси за Анталия.

# 323
  • София
Да през Истанбул е, но ще бъда благодарна и за други варианти и съвети.
Идеята е, че по пътя може да има и бонус културен и опознавателен туризъм. Grinning
Ако имате време, може да отидете до Анкара и от там до Кападокия. Две нощувки са ви достатъчни(една в Анкара и една в Кападокия), а преживяването е уникално. А после през гр. Коня до Анталия.

# 324
  • sf
По-пряк е, но ние бяхме няколко дни в хотел в Кушадасъ и след това в друг в Анталия.

В момента пък сме в едно село до БГ границата, нещо като Синеморец, много е яко, обаче това пеене от джамията в 5 сутринта ни побърка  hahaha обземат ме антиислямитски настроения  Joy

# 325
Момичета, какво ви е мнението за тази оферта: http://www.emeraldbg.com/hotel/62104/2/177/48342/70140/GREEN-NAT … SORT-&-SPA-5-*.html ?  Някой посещавал ли е този хотел?
На две съм кой да избера за октомври- Сентинус в Кушадасъ или този в Мармарис / GREEN NATURE RESORT & SPA - 5 */?  Thinking

И още нещо, ако избера Сентинус, как мога да си осигуря транспорт до аквапарка на Аква фантази, може да се закупят билети по Интернет, но транпортът? Отговориха ми ,че аквапарка работи до 30.10.2013.

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 11:49 от Dani Avramova

# 326
Здравейте , да питам пътувлите тези дни с кола до Турция - къде следкато минем границата може да си купим от новите стикери които се лепят на стъклото за магистралите, на бенциностанциите или да търся пощи ? 

# 327
Здравейте , да питам пътувлите тези дни с кола до Турция - къде следкато минем границата може да си купим от новите стикери които се лепят на стъклото за магистралите, на бенциностанциите или да търся пощи ? 
Ние бяхме решили да не минаваме по магистрали и не купихме, за което съжалявам, но 99,9 % съм сигурна, че в безмитния на границата има едно гише, нещо като бюро, като застанах на него, към мен се доближи човек, значи се обслужва, и се продават карти. Точно с три букви беше името, сега виждам че е HGS и пътна карта на Турция имаше на него.

# 328
Еее, защо не се разрових по-рано, не си редактирам предния пост, защото е много важна информацията:
В Република Турция може да внесете до 25 литра гориво в туби.
От тук http://www.uab.org/index.php?option=com_content&view=article … d=127&lang=bg

# 329
Здравейте пътешественици!

Дали знаете случайно цените за вход на Троя, Ефес и къщата на Дева Мария? Със собствен транспорт сме и ми се иска да ги разгледаме на път за Дидим.
А ако има почивали тази година в Маджести Клуб Тархан, имам няколко питанки. Какъв е пясъка на плажа? Става ли за игра - правене на фигурки, кофички... От хотела осигуряват ли хавлии за плаж, или трябва от БГ да си носим? Колко далеч е хотела от града? Има ли къде се разхождаме вечер  около хотела? Водата в морето топла ли е?

Общи условия

Активация на акаунт