На море в Турция - 24та тема

• 116 117
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, някоя от вас има ли лични впечатления от SUN MARIS BELLAMARE BEACH HV 4*- Мармарис?
Замислям почивка за там, ако не ми мине котка път, ще пиша отзиви ( но ще е чак края на септември, началото на октомври).
Четох добри отзиви от руски туристи(мисля, че това е добър знак, или греша...)

# 376
  • София
Биби, много благодаря за информацията! Явно ще пусна директно запитване до хотела, за да не влача дисагите. Букнахме детска кошарка, а впоследствие четох, че можело да осигурят baby kettle, но явно и то е с предварителна заявка. Четох, че хотелът се намира в близост до Белек, та разчитах от там да купуваме адаптираното мляко. Ако има и направо в хотела, съвсем добре. Simple Smile Ще преглътна цените на фона на това да не разнасям провизиите.
Ох, на баба!, да, руските туристи са ужасно капризни и ако те пишат хубави отзиви, значи вероятно хотелът е добър. Въпреки това прегледай и отзиви на други езици, за да видите дали има и друг контингент, а не само руснаци.

# 377
Здравейте момичета и момчета! Някой да е ходил в Халич Парк Дикили или да е чувал нещо за това място? Отскоро го има  в Booking,   
но няма много инфо, а пък е близко до България.
Предварително благодаря.  bouquet

# 378
  • София
Четох, че хотелът се намира в близост до Белек, та разчитах от там да купуваме адаптираното мляко. Ако има и направо в хотела, съвсем добре. Simple Smile Ще преглътна цените на фона на това да не разнасям провизиите.
Абе мляко си вземи, ако няма от вашето и бебето е капризно (като моите) ще побелееш. Аз взимам 1 кутия и я пълня хуууубаво натъпкана. Mr. Green  с.Белек е на 600-800 м от хотела. За пюрета май няма да имаш грижи.
Много е добър хотела, аз го харесвам. Още един съвет ( баш заради бебето) искайте стая далече от Зуум бара. Всяка вечер там има жива музика от 20 до 23 часа. Едно от моите деца  (35 год. съпруг  Mr. Green) търпя 2 вечери (стаята ни беше баш над него), но на третата се преместихме и влачих цялата цигания от стая в стая.  Mr. Green
Малко снимки:
http://myrzelana.snimka.bg/travel/antalya-belek-paloma-grida-vii … e-2009.375241.all

# 379
  • София
Биби, много благодаря за снимките и насоките! Преди да резервирам, четох отзива, който беше публикувала, то бяха само 2 за този хотел. Искрено се надявам да е ОК хотела, защото никога не съм била в Белек, а и бяхме с известни ограничения на бюджета, защото искахме да е за 2 седмици.
То не стига това, ами имахме още камара с изисквания - да е кратък трансфера, да е близо до населено място, да е на първа линия, да е с ниски постройки, да не голямо тяло, да е с хубав рейтинг в Tripadvisor, да не е пълно с много руснаци и още бля, бля. Simple Smile Ако бяхме само двамата, нямаше да е чак така, ама когато се понесеш и с невръстни елементи, ставаш по-капризен.  Mr. Green
Млякото ще го носим, защото е специализирано. Въпросът беше поне креватче, пюрета и термо кана да спестя. Хич не ми се иска да сме въплъщение на "Великото преселение на народите". Laughing
Ще пусна мейлче и до самия хотел, за да ми потвърдят детското легло и да ги питам за кана за подгряване на водата. А водата на HIPP, за която писа, от там ли я купуваш?

# 380
Кой хотел ще ми препоръчате - Vista Hil или Palm Wings в Кушадасъ? За семейство с едно дете на 6 год. ?Благодаря  bouquet

# 381
  • София
Кой хотел ще ми препоръчате - Vista Hil или Palm Wings в Кушадасъ? За семейство с едно дете на 6 год. ?Благодаря  bouquet
Vista Hil  е с плаж на платформа и не е много подходящ за деца. Palm Wings в Кушадасъ е на най-хубавия плаж. Но градината на Vista Hil е по-голяма. И двата са добри хотела и в който и да отидете - няма да съжалявате.

# 382
Vista Hil  е с плаж на платформа и не е много подходящ за деца. Palm Wings в Кушадасъ е на най-хубавия плаж. Но градината на Vista Hil е по-голяма. И двата са добри хотела и в който и да отидете - няма да съжалявате.

Благодаря много! Резервирах за Palm Wings за 13.09. Дано случим на хубаво време   bouquet

# 383
  • Русе
Благодаря много! Резервирах за Palm Wings за 13.09. Дано случим на хубаво време   bouquet
Не си сгрешила. Предполагам, че и времето ще е хубаво. Сигурна съм, че ще останете доволни. Peace

# 384
Roksy11   ,моето семейство и приятели бяхме в Halic park Айвалък,те са верига .Доволни сме , близо е до БГ ,има достатъчно пясък на плажа Simple Smile ,чисто ,вкусно и  много уютно,анимация -ок, децата бяха много щастливи...Предполагам ,че концепцията ще е аналогична и за хотела,който те интересува!

# 385
mari може ли малко повече подробности за делфинариума, каква е цената, заслужава ли си посещението. Ние сме с две деца и ми се иска да го посетим.

# 386
Здравейте,почивката ни наближава.Ще бъдем в Atlantique Holiday Club Kusadasi.Имам няколко въпроса?В стаите зарежда ли се ежедневно минерална вода?Напитките в а ла карт рестаранта заплащат ли се?Кое е по-добре да имаме турски лири или евро?Предлагат ли се всички безплатни спортове,както е опоменато
" Безплатни услуги: детска площадка, сауна, фитнес, тенис на корт, тенис на маса, кану, дартс, бадминтон, плажен волейбол, баскетбол, мини футбол, стрелба с лък, аеробика, интернет около рецепция, анимация."
Какво ще ме посъветвате да посетим в района?Приемам всякакви съвети! Grinning

# 387
Лирите си ги купи непременно от тук, от Тавекс.
В Кушадасъ ми отне  48 минути от ценното ми време за пътуване да сменя евро в лири. Първо едната банка ми я хлопнаха под носа - обедна почивка, във втората си изчаках реда, за да разбера, че имат мин 5 лири комисионна, третата имаше огромна опашка, взех си билетче за реда, изнервих се, тръгнах си, притичах до чейнджа, видях, че курсът е по-нисък и пак се върнах в третата банка, още не ми беше дошъл реда.
Една, в червено са й боядисани офисите, тя е без комисионна. Трябва да си носиш паспорта.

# 388
  • София (Възраждане)
И моят съвет е лири да се обменят тук, ние също ползвахме Тавекс.

# 389
Турски лири може да се обменят доста изгодно и в чейнджа на Графа, в началото на пазара от Славейков към Попа, винаги има опашка, препоръчвам и не само за лири, работят на най-изгодните курсове в София

Общи условия

Активация на акаунт