Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

А кой ще се похвали от яслата или градината на детето си ?

 • 312 634
 • 716
 •   1
Отговори
# 705
 • Мнения: 2
Здравейте Simple Smile
Не знам дали защото ми изтекоха очите докато стигна до 47 страница или съм леко недоскив, но никъде не видях коментари за 43 ОДЗ "Талант" и 127 ОДЗ "Слънце".  Ще можете ли да ми съдействате с каквато и да информация за тях Simple Smile Не мога да открия нищо актуално...

# 706
 • Мнения: 9
Моето дете е прието в ДГ 70- Пролет. Моля, ако някой има наблюдения да сподели, тъй като намирам само стара информация по форумите

# 707
 • Мнения: 4
Нашата е Русская школа, намира се на ул. Жолио Кюри в жилищната сграда на Руското посолство. Много сме доволни, и двете ми деца са там - в яслена и 3та група. И двамата обожават учителките си. Излизат всеки ден /дори и зимата/ на огромен двор, има избор на няколко вида спорт по желание.
И най-големия плюс според мен - говорят изцяло на руски език и големият ми син вече свободно говори руски😁😁😁
Лошото е че базата е малко стара, но пък е чисто...

# 708
 • Мнения: 54
Добър вечер, ние сме от София, живеем в квартал люлин. Малката септември месец ще бъде на 1.10м. днес се разрових в сайта на kg.sofia, но не успях да разбера в момента мога ли да избера в кои ясли искаме да кандидатстваме... не виждам къде мога да добавя желания. Също така не знам къде да погледна, за да видя колко точки имаме от информацията, която написах в сайта. Притеснявам се, защото не знам как да кандидатствам...

# 709
 • Мнения: 1 608
Добър вечер, ние сме от София, живеем в квартал люлин. Малката септември месец ще бъде на 1.10м. днес се разрових в сайта на kg.sofia, но не успях да разбера в момента мога ли да избера в кои ясли искаме да кандидатстваме... не виждам къде мога да добавя желания. Също така не знам къде да погледна, за да видя колко точки имаме от информацията, която написах в сайта. Притеснявам се, защото не знам как да кандидатствам...

Няма да сгрешите с Ябълкова градина. Две деца имам отгледани там, страхотни са.

# 710
 • Мнения: 1 513
Искам да похваля 49ОДЗРадост в Дианабад. Двете ми деца са там. С първото дете имах малко проблеми но с времето осъзнах че са били нормални. Искам да каже че сме ужасно доволни. Група Слънчо и Невенче са с невероятно госпожи. Да не забравя да похваля и яслената група Гъбка с невероятните Илиева, Соня, Саша и Рашкова. Децата ми отиват с радост и сега в ИП вижфам колко неща са научили там и колко ползи има от градината. Има и много допълнителни дейности: балета, народните и летино танците и йогата са страхотни. Само от приложните дейности не сме доволни. Ремонтираха изцяло двора и площадките са страхотни. Успех навсички

# 711
 • Мнения: 5 923
Здравейте, за да не отварям нова тема - някой има ли пресни впечатления от 151 градина на Мърфи (София)? знам, че не се слави с добро име, но все пак.

# 712
 • Мнения: 8
ДГ 144 "Сбъдната мечта", филиал бл. 73. За централата не знам много, но във филиала бяхме 4 години - от първа до четвърта група, ако имаше как бихме продължили пак там Simple Smile Децата са колкото една група, от четири възрасти - на пръв поглед е странно, но моето дете през всичкото време ходеше с огромно желание на детска. Госпожите си ги обичаме, Ваня също! Препоръчвам!

# 713
 • Мнения: 56
Здравейте някой има ли впечатления от Пролет 28 гр Варна.

# 714
 • Мнения: 1
Ние живеем в София кв-л Дружба 1. Искам да похваля учителката на дъщеря ми от 86 ОДЗ Искра Григорова! Имам 2  по - големи момчета / имам впечатления / но такава лъчезарна, страхотна учителка не бях срещала! Голям късмет имахме с нея! Децата тръгнаха в 1кл подготвени прекрасно! Четяха, смятаха! Невероятна е!

# 715
 • София
 • Мнения: 7 820
И двете ми деца са в 23 ДГ Здраве. Големият ще е трета група, малкото е в яслата.
Довоона съм от отделни учители, а за самата градина имам забелвжки. Има и учители, които са под всякаква критика.
Изключително съм доволна от сестрите в яслата. До преди карантината имаше една, от която децата се страхуваха, беше страшно неприятна и в конфликт с колежките си-за щастие я пенсионираха и в момента екипа е много добър-усмихнат, грижовен към децата и отзивчив към родителите.
Най-много харесвам сестра Радка Волева-усмихната, весела, обожава децата и пое личен ангажимент да ми помогне с махането на памперса на малкото ми дете.
Наесен ще е първа група и познавам една от учителките, които ще го поемат - Силвия Искрева. Имам наблюдения над нея във фейсбук, както е и замествала учителки на големият ми син-много активна, с позиция, възпитана и усмихната. Добро впечатление ми прави, че търси чест контакт в ясленчетата и родителите им, за да установи връзка преди септември, когато ще поеме цялата група.
Големият ми син е трета група с учителки Бакалова и Папалезова-първата е по-възрастна, втората е млада и съм доволна и от двете. Всяка си има своя типичен подход, едната по-строга, другата по-галеща и разбираща. Но са страхотни хора, с които дори да имаш противоречия можеш да се разбереш човешки.
Ще похваля и една учителка-Пепа Михайлова, която за кратко беше възпитател на големия ми син, а от две години е в друга група. Изключителен човек и учител. Разговорлива, весела, разбираща с деца и родители. Можеш да си говориш, като с приятелка, а децата я обожават. Синът ми все още я обича много, макар че от 2 години не е при нея.

# 716
 • Мнения: 243
Здравейте, моля да ми препоръчате частна ясла, от която сте доволни, в района на следните квартали: Подуяне, Хаджи Димитър, Левски, Редута, Слатина, Гео Милев, Оборище.
Много ще съм Ви благодарна, ако ми дадете някакви насоки 🤗

Общи условия

Активация на акаунт