Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 573
  • 511
  •   1
Отговори
# 255
  • Tам през Атлантическия океан
Лизет е много права за някои неща, другарки мои, мдаммм Wink

С години 'правотата' се променя  Sunglasses Whistling  Шмати  Grinning

# 256
Базата Ви в самото начало си е много грешна.... не могат да ти откраднат нещо, което не ти принадлежи.

# 257
Има си, защото е известна. Като цяло в света на известните нещата стоят инак.
Иначе мъжът трябва да е доста извратен - за да си търси баба или майка.

Базата Ви в самото начало си е много грешна.... не могат да ти откраднат нещо, което не ти принадлежи.

Напротив, моя мъж е мой. Ако ти не приемаш твоя за твой - грешен е твоя подход.

# 258

Напротив, моя мъж е мой. Ако ти не приемаш твоя за твой - грешен е твоя подход.
така си мислиш ти обаче  Mr. Green ...едно завъртане на очи и мъжът ти си сменя "собственика". Защо си мислите, че някой ви принадлежи.

# 259
Лизет е много права за някои неща, другарки мои, мдаммм Wink

С години 'правотата' се променя  Sunglasses Whistling  Шмати  Grinning
Не знам кое точно визираш Деси, но ако никога не си имала красота (не съм те виждала,  не знам как изглеждаш, не искам никого да засегна  Hug), то  няма как да знаеш колко  powerful оръжие е това.
Дреме ми, че след 10 - 20 години няма да я имам. Тя ми е донесла толкова ползи, че не бих я заменила за нищо на света.  Самия живот ти се стича по приятен начин, не знам как да го обясня, само жена която  има, може да разбере за какво говоря.
Дори да ми предложат мил. евро, но условието е да се родя с друга външност, не бих приела.
И това не е само до това да те харесват мъжете и т.н, То е нещо което ти носи ...не знам.. власт, светлина...абе готино е.  Grinning Peace

# 260
Иначе мъжът трябва да е доста извратен - за да си търси баба или майка.
Не обаче ако тази баба или майка изглежда много по-добре от всичките ти връстнички.

Възрастта е нещо мнооого относително. Тя е само цифра в документите ти и нищо повече.

Попаднах на една статия, която много ме позабавлява. Grinning Явно писана от як комплексар, за когото високото грозде е кисело. Което пак доказва тезата че грозничките обират всички комплекксари.

http://bgtatko.bg/8963/top-10-predimstvata-na-groznata-zhena/

Много е поучителна да знаете. Ако не сте знаели, че красивите не ги бива в леглото, сега вече го знаете. И въобще за нищо не ги бива, много са кухи. Laughing А още тези които гледат футбол пият бира и карат кола са грозни. Joy

# 261
Дори да ми предложат мил. евро, но условието е да се родя с друга външност, не бих приела.

О, това изобщо не се обсъжда. Красотата носи много повече  от милион евро.

Нещо повече, ако една красива жена стои пред избор- да загуби красотата си и да живее грозна или да умре, всяка би предпочела смърт.

# 262
За една красавица не съществуват  невъзможни за открадване мъже. Не си го е набелязала, не го е получила. Wink

Трябва да си много глупава и наивна за да допускаш в близкото си обкръжение красиви жени.
Е,  ти си го направила....    Laughing , явно и твоят мъж така е "тръгнал" след някоя красавица.
Пък гледам, още си жива, не си тръгнала да Умиргаш, че друга красавица те е засенчила....спокойно си съществуваш с твоята си красота.    Simple Smile

# 263
За една красавица не съществуват  невъзможни за открадване мъже. Не си го е набелязала, не го е получила. Wink

Трябва да си много глупава и наивна за да допускаш в близкото си обкръжение красиви жени.
Е,  ти си го направила....    Laughing , явно и твоят мъж така е "тръгнал" след някоя красавица.
Пък гледам, още си жива, не си тръгнала да Умиргаш, че друга красавица те е засенчила....спокойно си съществуваш с твоята си красота.    Simple Smile

Моят мъж е вече бивш, но единствената красавица по която някога е тичал и все още тича съм аз.

# 264
Ами, именно де....нали и аз това казвам, затова е и бивш, явно "завлечен" от някоя красавица.    Laughing

# 265
Ами, именно де....нали и аз това казвам, затова е и бивш, явно "завлечен" от някоя красавица.    Laughing

Ти каква си по народност? Български разбираш ли?

# 266

http://bgtatko.bg/8963/top-10-predimstvata-na-groznata-zhena/

Много е поучителна да знаете. Ако не сте знаели, че красивите не ги бива в леглото, сега вече го знаете. И въобще за нищо не ги бива, много са кухи. Laughing

Красивите не се стараят в леглото. А за това колко са кухи - някои упорито ни убеждават.

# 267
Какви неща са се изписали в тази тема, как съм пропуснала?.... Shocked Laughing
Грозна или красива не е от първостепенна важност, как ще се стече живота на жената е решено на друго място. Единственото вярно е, че решението много често се налага да се обвърже с външността.

# 268
Красивите не се стараят в леглото. А за това колко са кухи - някои упорито ни убеждават.

В леглото няма старание.

Стараеш се да си вършиш работата както трябва, старанието е стремеж към добросъвестно и прилежно поведение.

Сексът не е работа и още по-малко нещо в което човек трябва да е прилежен и добросъвестен. Човек или е сексуален или не. Имаш си го без старания за целта. Човек не се старае когато получава удоволствие проявявайки себе си. Просто се наслаждава.
Сексуалността не зависи от външния вид, макар че по-добрият вид може изключително да спомогне за по-добрата проява на сексуалност.

# 269
Оф, аз се лиготя тук   Laughing  , но истината е, че красотата в повечето случаи няма значение.Или не такова, каквото й отдават именно красивите жени.
И за да не съм голословна:аз изобщо не се имам и никога не съм се имала за красавица.Пък всичко в живота ми, или почти всичко, винаги ми се е получавало лесно.Както някой назад писа, "поднася ми се на тепсия".Никога не ми се е налагало да драпам със зъби и нокти, дето се казва, за каквото и да било.
Та, мили ми красавици   Grinning  , не винаги красотата е билет за ...рая.
По-често и по-сигурна работа вършат чар, излъчване, харизма, обаяние, темперамент.....кой каквото има, това използва в "битките" на живота.    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт