Подлежат ли на кражба партньорите?

• 26 554
  • 511
  •   1
Отговори
# 285
Какво значение има колко ти е заплатата? Унизително е да имаш шефове, работно време, служебни задължения, таван на дохода и 8 часов работен ден. И въобще е унизително да не си собственик а наемник. За мен.

# 286
А сега ми кажи, че като си собственик на фирма нямаш всичко това...а да нямаш шеф. но всеки клиент ти се явява такъв, щото ти дава работа

# 287
  • Пловдив
Познавам един тон собственици на собствен бизнес, малки бизнесчета, които могат само да си мечтаят за доход на висококвалифициран специалист. Нищо, че специалистите имат шефове и нормиран работен ден.

# 288
А сега ми кажи, че като си собственик на фирма нямаш всичко това...а да нямаш шеф. но всеки клиент ти се явява такъв, щото ти дава работа

Клиентът дава работа на шефа ти, а той на теб. Като спре да дава клиентът, спира да ти дава и шефът. Само че в този случай нещата може да поправи само шефът, а ти си безгласна буква.

Какъвто и да е доходът на собственника, той е много над наемника защото всичко е само в неговите ръце- за добро или лошо, само в него е причината.

Хайде престанете да спамите темата!

# 289
Лиз наистина ли си вярваш на писанията, или си ги повтаряш като мантра, та дано си повярваш.

# 290
Практически отново Лиз е права.
Днес е добре мъжът да е финансово стабилен, като ще гради семейство.
Добре е той сам да има бизнес, а не да работи за друг. Да има високи доходи. Нека не увъртаме нещата, но от парите зависи благото на цялото семейство и в частност живота на всички.
Също така на всички е известен т.нар втори пубертет. На определена възраст мъжете отново пощуряват и баш тогава трети ако се намеси - лесно може да се стигне до търчане след фусти. А чудите фусти са винаги по-интересни. Елементарни неща от живота, ама тук се отричат  Whistling

# 291
До къде стигнахме - вилико да защитава някого. Трябва да е много зле този някой, и е наистина.

# 292
До къде стигнахме - вилико да защитава някого. Трябва да е много зле този някой, и е наистина.

По-зле от теб - не се сещам, затова Лизет не я мисли  Peace
Не съм виновна, че не можеш да вденеш идеята на постовете и да уважиш чуждата гледна точка.

# 293
Знаеш колко обичам споровете, но Лизет е толкова зле, че няма за какво да се хванеш.

# 294
  • Пловдив
Вилико, събуди се, не може всеки да има собствен бизнес. Кой ще учи деца, кой ще лекува в болници, как ще функционират големи производства?!

# 295
Знаеш колко обичам споровете, но Лизет е толкова зле, че няма за какво да се хванеш.
Лизет е рязка и груба, но в повечето си мисли съм съгласна с нея. И го казвам, без да се нуждая от плюнчестите ти коментари.  Peace

Вилико, събуди се, не може всеки да има собствен бизнес. Кой ще учи деца, кой ще лекува в болници, как ще функционират големи производства?!

Така е. НО все пак това не пречи да можем да отчетем кое би било най-добрия случаи - мъж.
Аз например като се взимахме с моя - въобщее ми пукаше има ли бизнес,има ли яхта. Но животът ми показва, че старта и положението в един дом - зависят именно от паричните блага, така че ...

# 296
Колкото и да не им се иска на повечето хора, парите са много, много важна част и сериозен фактор за наличието на спокоен и добър живот.
Държа човекът до мен да има добри доходи, но държа и моите да са такива, защото 2 е винаги повече от 1.

# 297
  • Пловдив
Ами тогава айде при Делян Пеевски, този орангутан вероятно има яхта, има бизнес, има жилище,  подсигурен е от всякъде.....

# 298
Не разбрах някой спори ли, че парите са важно нещо.
Глупостите на Лизет за собствения бизнес са друго.

# 299
Ами тогава айде при Делян Пеевски, този орангутан вероятно има яхта, има бизнес, има жилище,  подсигурен е от всякъде.....

Ерген ли е?

Общи условия

Активация на акаунт