Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 39

• 52 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
a.l.e.n.a, ружът е страхотен.  Heart Eyes И сенките, и червилото.  Laughing Много си задобряла в опушването.

Защо си мисля, че някои от показаните сенки на Флормар ги видях?  newsm78 За единичните кутийки с по два цвята говоря. Може и да бъркам.

# 136
  • София
Благодаря ви  Blush

Аленка, не, не съм го смесвала пигмента - така си седи при мен. Кафявото и коралото инглотско са смесени за сгъвката - над черното.

# 137
Веселина ползваш ли сенки на Инглот?

# 138
  • в 1001-та нощ
Мерси, Check Please  Hug с толкова тренировки  Blush това ми е сигурно петия опит вече  Blush но с всеки нов опит ми е по-лесно и по-ясно  Blush

Elle-même, на мен neo-orangeми изглеждаше доста оранжев по снимки, затова предположих така  Blush

От sample ли ти е или цяло бурканче? Мисля, че съм го гледала в онзи сайт с мострите, дори ще провря дали съм го поръчвала  Blush

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 16:23 от a.l.e.n.a

# 139
Веселина ползваш ли сенки на Инглот?

Имам, да. Напоследък рядко ги ползвам, че накупих други работи, но от време на време вървят. Имат някои много хубави цветове.

# 140
на мен neo-orangeми изглеждаше доста оранжев по снимки, затова предположих така  Blush
На вчерашните снимки на Elle-même цветовете не бяха много реални. Тези от днес се доближават много повече до реалността. Пигмента според мен е нещо средно между оранжево и розово, а на вчерашните снимки беше излязъл доста розов.
Интересен цвят е този пигмент, но е труден за нанасяне. Аз лично не бих го препоръчала.

# 141
# 142
Кой сайт с мостри?  Simple Smile

Алена в последните няколко страници не мога да я позная! Съвсем различен стил и много красиви резултати.   bouquet
А Elle-meme -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Искам да се събудя и да открия, че вечер мога да се гримирам като Elle-meme, а през деня - като B & C.  Laughing

# 143
Благодаря за новата тема.   bouquet

Аз бях няколко дни в София и успях да обиколя козметичните магазини и даже се сдобих с един много желан цвят червило и съм многооооо хепи. Но пък и разликата в цените не е малка.  #Cussing out

# 144
Nathalie., трябва да видиш първия грим на Elle-même, който публикува в темата!  Heart Eyes Crazy Grinning
На мен тя ми е вдъхновението  Grinning
В последно време доста експериментира и прави тежки и вечерни гримове, но и при леките и дневни е многооооо добра!  yes

# 145
  • в 1001-та нощ
Кой сайт с мостри?  Simple Smile

Алена в последните няколко страници не мога да я позная! Съвсем различен стил и много красиви резултати.   bouquet
А Elle-meme -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Искам да се събудя и да открия, че вечер мога да се гримирам като Elle-meme, а през деня - като B & C.  Laughing

мерси  Blush , сайтът, от който аз поръчвам е thebodyneeds2.com имам мостри на пигменти,  пейт потчета, очи линии, червила .... Peace

# 146
Последното ми откритие: Аз използвам всеки ден очна линия, но за през деня се старая да е по-тъничка. Използвам черната очна линия на МАС, която е матова и според мен много красива. Нанасям я с най-различни четки, но при мен след като я нанесa се получава едно прозиране на кожата ми между миглите.  Rolling Eyes Преди време с помощта на четка повдигах миглите си и се опитвах да нанеса черен молив, но това отнемаше много време и не беше много удобен вариант. Новото ми откритие е нанасяне на очна линия с помощта на скосената четна на Essence от долната страна на миглите.  Mr. Green Първо минавам миглите отдолу като се опитвам да врежа скосената четка между миглите и след това нанасям очната линия върху клепача. Хубавото при използването на очната линия е, че не ми се отпечатва върху долния клепач. 

# 147
Един експеримент от преди малко:

Chanel Fantasme + малко сиво Диор и малко черно UD

# 148
  • в 1001-та нощ
това беше то, знам какво ще купувам утре, само да има

Изумително хубаво, браво  Blush какво конкретно на диор   newsm78

bouquet  bouquet

давам поръчка за грим и с другите цветове Blush

# 149
Сега се върнах назад да попрочета какво сте писали...

Алена, това лилавото е направо приказка. Много ми харесва как се е получило и опушването, и връзката с червилото.

Иначе от шанелските бурканчета имам mirifique, fantasme, epatant, abstraction.

Сега с това сребърното очаквах длуг резултат, но ми хареса какво се получи. Сшвото е от пролетната палитра на Диор, панделката: http://www.makeupandbeautyblog.com/wp-content/uploads/2012/12/di … udre-001-open.jpg, третото от ляво на дясно, до очната линия. А черното на УД е от смоукд.

Ел, великолепие!

Общи условия

Активация на акаунт