Mistresses-нова драма по ABC

• 36 913
  • 229
  •   1
Отговори
# 180
На мен Джос ми е станала мн неприятна.

# 181
На мен също.
Харесвам Карън. Уравновесена , спокойна и умерена. Радвам се , че се разбраха с Алек за бебето.
Харесвам също Кейт и ми се искаше да им се получат нещата със Скот. Много предвидимо обаче той е все още влюбен в Джос  Tired

# 182
  • София
Ох,не знам,скучно ми е на мен,бавачката на Вивиан май ми е най-интересна в момента  Laughing

# 183
На мен никога не ми е бил кой знае колко интересен , но имам свободно време и го гледам  Blush
Ето промото за следващия епизод

# 184
И на мен ми е безинтересен вече сериала.

# 185
  • Вестерос
Аз най -харесвам Сави и после Карън, Ейприл ми е драма куин, а с Джос се забавлявах в началото, но сега стана скучна вече, само ми е интересно какво е станало в къщата на Калиста, освен, че онзи я е държал и тя го е убила, дали не я е изтезавал нещо и какво стана със самата Калиста, беше в ареста уж, но той тоз е убил мъжът й, а не тя...

# 186
Доколкото си спомням Калиста се самоуби , докато беше в ареста.

# 187
  • Вестерос
 Shocked това съм го забравила

# 188
  • София

Не казаха ли,че са успели да я спасят  newsm78, ама не съм сигурна де.

# 189

Не казаха ли,че са успели да я спасят  newsm78, ама не съм сигурна де.
Не, намериха я вече мъртва, обесена в килията.

# 190
  • Вестерос
айй забравила съм  Cry

# 191
Изключително съгласна съм, че сериалът започва да губи чара си  Sad

Аз го следя от най-първия му епизод и го чаках с нетърпение, но някои от нещата, които правят в този сезон, почти ме обиждат като зрител. Твърде очевидни действия с единствена цел - вкарване на насилена драма.

Поведението на Скот беше крайно ирационално, поведението на Джос отдавна е преекспонирано  и се досетих, че тя ще стане магически пристрастена към хапчетата в мига, в който с Хари се скараха... Драмите с майката на Ейприл също ми идват насилствено и нереалистични.

Сега се замислям над това, което sea.sea каза - че детегледачката май е най-интересна Grinning

Хари ме кефи все още, а межд Скот и Кейт много исках да се получат нещата - и двамата заслужаваха нещо толкова хубаво.

И след тази привидно недоволна тирада, ми се гледа новият епизод Grinning

# 192
  • София
Изключително съгласна съм, че сериалът започва да губи чара си  Sad

Аз го следя от най-първия му епизод и го чаках с нетърпение, но някои от нещата, които правят в този сезон, почти ме обиждат като зрител. Твърде очевидни действия с единствена цел - вкарване на насилена драма.

Поведението на Скот беше крайно ирационално, поведението на Джос отдавна е преекспонирано  и се досетих, че тя ще стане магически пристрастена към хапчетата в мига, в който с Хари се скараха... Драмите с майката на Ейприл също ми идват насилствено и нереалистични.

Сега се замислям над това, което sea.sea каза - че детегледачката май е най-интересна Grinning

Хари ме кефи все още, а межд Скот и Кейт много исках да се получат нещата - и двамата заслужаваха нещо толкова хубаво.

И след тази привидно недоволна тирада, ми се гледа новият епизод Grinning

Като стана въпрос за детегледачката,аз сериозно започнах да се обърквам каква и е целта.Тя ли го иска тоя,искаше да намери гадже на Карън ли,дали пък не е тайно влюбена в нея, не мога да и хвана спатиите.  Laughing

# 193
Като стана въпрос за детегледачката,аз сериозно започнах да се обърквам каква и е целта.Тя ли го иска тоя,искаше да намери гадже на Карън ли,дали пък не е тайно влюбена в нея, не мога да и хвана спатиите.  Laughing

Ами... май е обсебена от Карън, меко казано фенка й е и иска да живее чрез нея, щото й е нещо като идол и е всичко, което тя не е (уж)... Поне така ми се струва засега...

# 194
На мен пък Джос ме любимката. Така искам хепи енд с Хари, но май няма да го има.

п.п. В новия епизод  започват проблемите на всички героини. Confused

Общи условия

Активация на акаунт