Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 991
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Разменям:

Dior Nude Shimmer Illuminating, ползвана е три пъти

Търся Clarins Pro Palette

# 61
Разменям тази маска за коса на Алтерна - подхранваща и хидратираща с масло kendi. Липсва малко количество, може би пръст и половина. Марката е доста висок клас луксозна козметика, без парабени, сулфати и силикони. Бих се разделила и с количество от бамбуковия шампоан за блясък на марката. Знам, че има тема за размяна на козметика за коса, но бих предполеча да я разменя за декоративна козметика и затова пиша тук. Търся ружа на NARS Orgasm, може някой подобен на MAC и други продукти висок клас. Въобще, ако някой проявява интерес, да пише.  Hug Peace

http://www.beautybay.com/haircare/alterna/bamboosmoothkendiintensemoisturemasque/

ПС: При интерес ще пратя задължително реални снимки. Simple Smile

# 62
  • София

Murad Blemish Complex Kit
Скрит текст:

avon age transforming foundation soft honey
Скрит текст:

Oriflame pure nature  Jasmine extract peel-off mask
Скрит текст:

ck one shock body lotion
Скрит текст:

clinique happy body smoother
Скрит текст:

Daniel Jouvance Enluminure - Poudre Libre Minérale[/b]
Скрит текст:

# 63
  • На острова
Спрей-фиксатор за грим на Алверде /ползван един-два пъти/:

Мляко без отмиване за суха коса Балеа /точно на половината/:

Руж Флормар P115 /пробван веднъж, но не ми отива/:

Пудра Здрач /позлвана е няколко пъти/ и хайлатъра на Катрис /и той е позлван, по-скоро като сенки  Simple Smile ЗАПАЗЕН [/i]:

Предпочитам лосиони за тяло, маска за лице, но съм отворена и за други неща  Hug

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 11:19 от ~Миа~

# 64
  • София
Разменям Urban Decay Perversion - черен водоустойчив молив за очи, нов

Получих го тази сутрин заедно с палитрата Smoked, в която се оказа, че има същия молив.
Бих го разменила за друг тъмен водоустойчив молив на марката (без Demolition и Oil Slick, които имам)

# 65
  • Варна
Разменям комплекта на кико за 30-дневно удължаване на миглите (спирала и нощен "booster"). И двата са нови и неотваряни, погрешка ми се повтарят. Аз съм доволна от тях, върху моите мигли имаха ефект.
http://www.kikocosmetics.it/make-up/occhi/mascara/30-Days-Extens … p-KM0030101000100
http://www.kikocosmetics.it/make-up/occhi/mascara/30-Days-Extens … p-KM0030101100100

Търся четки за сенки, хубав околоочен крем за тъмни кръгове, лосиони за тяло без парабени.

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 11:46 от Джиджи-биджи

# 66
  • София
Актуални останаха:
http://www.album.bg/furcholetka/albums/199248/
Tърся си накакъв СС крем-светъл   bouquet

# 67
  • на последния етаж
Разменям тези два гела за лице - всеки е ползван по 4-5 пъти:

# 68
  • виртуално
добавям

ново червило Rimmel Colour Show Off Lipstick Love Me (130)

останалото е на стр.1
търся хайлайтер в сребристо, бронзанти на Естее или Кларинс, минерална пудра, Миша ВВ 23 , палитра сенки ......

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 23:04 от Рапунцел

# 69
Разменям този лосион за тен на Балеа:

Ползван е 2 пъти само...вече имам тен, така че този няма да ми трябва.

# 70
Здравейте,разменям това олио за коса  на Matrix,идва ми малко силно......ползвано е 2 пъти....

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 20:38 от rozalinda555

# 71
Разменям още балсамът без отмиване на Макадамиа,ползван е 4-6 пъти...

# 72
Добавям нова спирала  на Lancome, получена днес, но изобщо не съм обърнала внимание какво точно поръчвам и какъв цвят Simple Smile.Lancome Hypnose Drama mascara top coat disco lavande.
Скрит текст:
Diorskin Nude 030-новият фон дьо тен на марката,останало е повече от половината.Страхотен продукт,но цвета ми е малко тъмен в момента.Бих разменила за подобен такъв в по-светъл цвят и подходящ за суха кожа.
Скрит текст:

Очна линия на Guerlain,цвят тъмно кафяв(brown).Ползвана е само няколко пъти, защото аз не умея да я нанасям.
Скрит текст:

[/s] Замина Simple Smile

Dior 3 Couleur 961-demo/tester.Пробвани са няколко пъти,колкото да се заличат надписите,за да се убедя за пореден път,че лилавото не е мой цвят.
Скрит текст:

Guerlain Ombre Eclat  4 Couleurs Velours D'or 410.Невероятно бижу,но отново в така любимата ми лилава гама,която не ми отива.Идеални за предстоящия летен сезонНай-щастлива ще съм ако ги заменя за друго подобно бижу на Герлен.Отново пробвани 2-3 пъти ,прилежно почистени и прибрани!
Скрит текст:

Clinique Quickliner For Eyes 03 Roast Coffee.Пробван няколко пъти,но не измислих,но си купих сенки в тази гама и го прибрах.
Скрит текст:

Manhattan Multi Effect Eyeshadow.И с тези не се възприех,иначе са много красив и наситен цвят.Нови.
Скрит текст:

Най-много бих се зарадвала на нови неща,разбира се такива от селективния клас козметика или парфюм от моя wishlist![/color]
ТЪРСЯ СИ КУТИЙКИ ОТ:
METEORITES COMPACT GUERLAIN
ALMOST POWDER MAKEUP CLINIQUE
ШЕСТИЦА СЕНКИ НА ГЕРЛЕН
TERRACOTTA LIGHT GUERLAIN
ТРОЙКА СЕНКИ ЗА ОЧИ НА DIOR
МОНОСЕНКИ PURE COLOR EYESHADOW ESTEE LAUDER

# 73
  • София
Разменям:

1/ Палитра на Clarins - Palette Quatuor Yeux - 03 (на снимката лявата) - ползвана
2/ Балсам за устни Carmex - нов, неразпечатван
3/ Празна палитра на Kryolan - за 12 червила , нова
4/ Празна палитра на Coastal Scents - с магнити отдолу, става за нареждане на ружове и сенки, нещо подобно на Z-palette
5/ Малка празна палитра на Coastal Scents -  за 15 сенки, става и за сенки на MAC (същия размер са). Мога да предложа в допълнение и течност на Coastal Scents за пресоване на сенки и празни
6/ Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder - no.52 - нов

Реални снимки на нещата:  тук

Добавям към сергията отново:

Аvon light and luminous cool shimmers - ползвана, със счупена пантичка (капачето се отделя)
Китайски четки - ползвани малко, мога да ги дам и на куп, мога и поотделно
Revlon Eyeliner Pencil Crayon Pour les yeux - ползван 3-4 пъти, цвят зелен
Bourjois Khol & Contour Eye Pencil - цвят Noir Expert, нов

# 74
Разменям:
Dior Nude Shimmer Illuminating, ползвана е три пъти
РАЗМЕНЕНА

Общи условия

Активация на акаунт