Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 972
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Разменям Max Factor - Facefinity All Day Flawless 3in1 - цвят 60 Sand

При интерес мога да изпратя реални снимки на количеството, но цвета ми е трудно да го хвана, светъл с жълт подтон е.

Търся преди всичко декоративна козметика (без червила), лакове за нокти, четки за грим Flutter

# 241
Разменям този слънцезащитен био лосион за бебета и деца на Лавера, купен преди месец и ползван 2 пъти

# 242
  • София
Тониран слънцезащитен на СВР. Ползван е 3-4 пъти. Има много добро и трайно покритие, не лъщи, но не е за много тъмна кожа

# 243
  • София
Обновявам сергийката, някой неща от общата снимка са разменени, гледайте индивидуалните, изтрила съм разменените артикули.

http://nadtab.snimka.bg/experiment/change-july-2013.767063.all

Запазени са пудрата на YSL i сенките на Guerlain.

Белите перли на Avon, са все още налични, не помня кой ми писа за тях, бяха запазени, но момичето се отказа.

# 244
Ето и моите неща за размяна.
Сенки Инглот - розови, ползвани 1-2 пъти, купувани през зимата.

Скрит текст:

Перли Джордани голд - пробвани веднъж с четка, тъмни са за мен. Купувани са съвсем скоро, срок на годност до 08/15
Скрит текст:
Разменям и няколко четки на Орифлейм и разни други дреболии:
1. Четка за червило - коректор - четката е пробвана веднъж, двойна е, забравих да я снимам, при интерес ще й направя снимки.
2. Четка за сенки двойна - от едната страна с четка, от другата с апликатор, само пробвана, има и нов резервен апликатор.
3. Четка ветрило - тази четка я имам от доста време, но никога не съм я ползвала, малко е рошава от стоенето по шкафовете  Embarassed
Скрит текст:

Ето целия албум http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.28815111

# 245
Матиращ крем за лице Еveline. Ползван 2 пъти. Излишен.
Скрит текст:
Единични сенки за очи Еssence №45 - back to khaki, metallic effect. Ползвани 3-4 пъти.
Скрит текст:

Червило Cien, цвят Berry Cocktail – само пробвано.
Скрит текст:

Червило Ейвън от серията Color Trend, цвят Passion. Ползвано няколко пъти.
Скрит текст:
Крем-гел Avon Care, Light Moisture, с краставица и зелен чай. 100 мл. Ползван 3 пъти.
Скрит текст:

Лак Flormar №418. Ползван 4 пъти.
Скрит текст:

Лак Gabrini Multivitamin №313. Ползван 2 пъти.
Скрит текст:

Лак Brooklin №35. Цветът е по-убит от този на снимката! Ползван 2 пъти.
Скрит текст:
Лак за нокти Golden Rose Jolly Jewels №101, ползван 3 пъти.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 12:31 от krem-karamel

# 246
Извинете ме, ще си довърша публикацията, че дъщеря ми ме прекъсна и не успях да опиша всичко в предния пост  Crazy
Ето снимка на четката за коректор на Орифлейм
Скрит текст:
Разменям още:
- извивачка за мигли
Скрит текст:
- хавлиена маска за лице - нова
Скрит текст:
- антицелулитна ръкавица на Орифлейм - нова
Скрит текст:
- база за грим и спрей за фиксиране на грим Алверде - купени миналата седмица, пробвани по един път, годни до 2015 г.
Скрит текст:

Търся - база за лице и фон дьо тен Джордани голд (цвят порцелан), в употреба ще ми влязат и гелове за душ, шампоан за обем на Орифлейм, балсам за коса или маска. Търся си още матираща основа за грим. Бих пробвала и продукти на Катрис и Фломар, ако са само пробвани и в срок на годност  Heart Eyes
Мога да разменя и всичко само за 1 продукт, ако много ми хареса.  Flutter
Забравих да добавя, че много ще се зарадвам на сенки на Буржоа от триото, ако ги нямам  Crazy

# 247

Момичета, ето и моите неща за размяна. Над всяка снимка има описание и подробности за продукта.

http://petrina.snimka.bg/stars/razmeni.768638.31160632
очната линия на Есенс е разменена

Добавям и един тониращ крем на Нюкс, който пропуснах да снимам с другите неща.

Търся лосион за тяло Guerlain Insolence

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 10:03 от Петрина

# 248
Някой разменя ли нещо на Ме Ме Ме, The balm или Dainty Doll?

# 249
Скрит текст:
Bourjois Shine Edition Lipsticks. Средното червило от снимката.

Givenchy Phenomen’Eyes Mascara in Vintage Bronze n°5. Въпреки думичката "бронз", цветът е тъмно зелен. При интерес ще изпратя реални снимки.

И пясък на ГР номер 53.

http://www.google.bg/search?q=golden+rose+holiday+nail+53&so … html%3B1200%3B800

РАЗМЕНЕНИ

# 250
  • София
При мен за размяна:

1/ Балсам за устни Carmex - нов, неразпечатван
2/ Празна палитра на Kryolan - за 12 червила , нова
3/ Аvon light and luminous cool shimmers - ползвана, със счупена пантичка (капачето се отделя)
4/ Розова вода Prestige 100/135 мл + Rose And Pearl Repairing mask с глина (нова, неотваряна, в срок на годност до 2015 г. и двете)
5/ Pupa Softness Eyeshadow - No.01 - цветът е като MAC Mylar
6/ Peggy Sage Ombre Paupieres lumiere - цвят Palissandre
7/ Sue Devitt Studio - Electric Sheen Eyeshadow - Sierra Leone
8/ Lancome - Pop N'Palette - Pop N'Petrol 16 - четворка сенки, ползвана 2 пъти, с кутийка
9/ MAC Studio Tech NW15 - ползвана (ще кача снимки по-късно)
10/ Shiseido The Makeup Enriched Loose Powder - ползвана малко (снимки по-късно)

Реални снимки на нещата:  тук

# 251
  • виртуално
разменям

1. 30мл Astor Anti Stress & Lift Compact Foundation 301  SFP20 - купен преди месец и пробван веднъж

2. ново червило Estee Lauder Pure Color Beige Shimmer 12

3. палитра Estee Lauder - тествана
Eyeshadow colours are Tranquil Moon, Sepia Sand, Amazing Grey, Amethyst Spark, Polished Platinum, Peacock Blue, Candy Crave and Smoky Ember.  Blush colour is Pink Ingenue.

4. сенки Isodora Paradox - от размяна, ползвани 2-3 пъти, но са ми излишни в момента

търся хайлайтер в сребристо, бронзанти на Естее или Кларинс, минерална пудра, лакове, парфюми ... и каквото се сетите  Hug

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 10:27 от Рапунцел ®

# 252
Chanel - poudre universalle libre 040 Dore - Повече от половината пълна
Скрит текст:
Получена днес. Само я пробвах.
Разменям само за по-светъл цвят пак Chanel.
От тук ми е, но ми идва една идея по-тъмна, понеже нямам тен на лицето, свръх пигментира се.
Останалите ми неща за размяна са:
Разменям още:
Mac Iridescent Powder Silver Dusk- около 1/3, но не е в оригиналната опаковка/ от размяна ми е/
Скрит текст:
Lancaster infinite bronze, sunlight makeup/ за очи, устни, скули- цвят-natural- ползвана 4-5 пъти, с кутия-разменена
Скрит текст:
Сенки:
Ruby Rose beauty eyeshadow kit, mono, matt- nomer 9- http://www.ladymakeup.pl/sklep/ruby-rose-beauty-eyeshadow-kit-ma … en-do-powiek.html
Скрит текст:
]
Flormar Matte mono eye shade - M06
Скрит текст:

Иска ми се най-вече палитра за вежди, ружа на YSL с пухчето или някаква палитра в нюд, не твърде блестящи цветове сенки за очи, но ще разгледам и отговоря на всяко едно предложение Hug
Моля, само без продукти за тяло. Имам алергия. Освен SVR- крема за тяло, само той ми понася Confused

# 253
  • Sofia
Разменям този ББ крем (чисто нов, пробван веднъж, като коректор)

за розовия SKIN79 този

Не държа да е чисто нов, но да не е на свършване все пак Simple Smile

# 254
  • Варна
разменям бронзиращата пудра на Флормар - 04
и палитра на NYX - Velvet Rope, само 4 цвята са ползвани веднъж

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт