Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 109 045
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Хайде още малко картинки..

Трите стъпки на Clinique в размер за пътуване, номер 2 - суха към комбинирана кожа, нови, неотваряни, годни до 12.2014. Пише "Not for individual sale". Бих ги заменила заедно или поотделно за нещо друго на марката за комбинирана кожа. Снимката е ориентировъчна, разфасовките са: liquid facial soap mild, 30ml; clarifying lotion 2, 60ml; dramatically different moisturizing lotion, 30ml.

NUXE Crème Prodigieuse® Anti-Fatigue Moisturising Cream 40ml - normal to combination skin, само пробван (обещан)
OPI Black Shatter, ползван веднъж
Maybelline Forever Strong PRO Couture Orange, ползван веднъж
Bourjois 10 days бледорозов, ползван 2 пъти
OPI Red lights ahead...Where?, ползван 2 пъти

Предпочитам цветна козметика или лакове  Peace

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 10:29 от Фифи перото

# 556
Здравейте! Разменям почистващ гел на Yves Rocher Sebo specific за комбинирана/мазна кожа.

http://www.ivis.bg/yves-rocher-%09sebo-specific-nettoyant-gomman … %D0%BB-p4836.html

За моята кожа се оказа малко силен и за това го разменям.Ползван е веднъж.

# 557
Моля, без "чаршафи'. Предлагам или да се слагат директно линкове към продуктите, или снимки /особено големи/ в скрит текст. Също напомням, че форумът допуска редактиране на пост до 24 часа след пускането му - възползвайте се вместо да се товари темата с мнения на един и същ потребител през няколко часа. Целта е темата да бъде възможно най-удобна за мнозинството потребители. Благодаря!

# 558
Както стана ясно, много хора не отварят скрити текстове или линкове.

# 559
Явно ги отварят щом размените текат с пълна сила. Поредни постове, които се теглят по 3-4 "монитора" са леко безумие. Друг вариант - намалени снимки, които са линкове към по-големи. Пример:

пп когато беше отворена първата тема за козметични размени май имаше и едно дребно условие за публикуване само на реални снимки, което май някъде се поизгуби  Thinking

# 560
  • в 1001-та нощ
За мен със снимки е по-удобно и за мен са досада линкове и скрити текстове и отваряне на всичко в безброй прозорци  Peace

Но, ако постът е с повече продукти - наистина може снимките (а не линкове) да са в скрит текст, не виждам смисъл да се скрива линк  Peace

# 561
  • Бургас
В помощ на дамите от темата и форума:
Списък с BB кодове и как се работи с тях
Едно примерче, което направих преди месец в отговор на питането на една дама.

# 562
  • pomorie
Ето и моите неща, снимките са линкове към по-големи снимки:
Скрит текст:

Calvin Klein long wear pressed powder-honey 102-ползвана много малко
сенки lovie №125 и rival de loop 02 sun-слагани няколко пъти
Bourjois smoky eyes trio 15 bleu nuit-ползвани 2-3 пъти
Clinique superfit makeup oil-free long-wear-05 neutral-ползвана е най-много 1/3
OPI NL M14-слагала съм го 2 пъти
flormar 410-само веднъж ползван
golden rose 18-само веднъж ползван
приемам всякакви предложения

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 10:03 от la_chiquita_linda

# 563

Ще разгледам всички предложения

# 564
  • Варна
Има ли някъде описано как точно стават размените? На първата страница не открих нищо.

# 565
  • София
Пишеш на потребителката, от която си си харесала нещо на ЛС и се разбирате по какъв начин да стане размяната ( лично, куриер, БГ Пощи и т.н.) Peace

# 566
Добавям към своите предложения тези сенки/молив:
Цветът е Вronze Toast. Със защитно фолио са  Peace

# 567
  • в 1001-та нощ
Clinique Bottom Lash Mascara - спирала на клиник за долните мигли - пробвана 2 пъти, моито мигли не са за спирала.

Снимка до мигли в скрития текст:

Скрит текст:

Водоустойчива, матова течна очни линия на Wet'n'Wild - цвят Еспресо (кафяво) - WET N WILD H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner - WW884 Espresso

Скрит текст:

# 568
  • Sofia
Разменям половината количество на новия ми пигмент от Зоева за друг цвят пигмент. Този е отворен миналата седмица, но количеството е за 2 живота, особено с моите темпове на гримиране  Mr. Green

Ето го: Обещан

А това са другите ми неща (без телевизора, него си го ползвам редовно  Mr. Green). Пробвани по веднъж.

Допълвам:

цвят 02 порцелан. Пробван веднъж.

номер 7. Носена 2 пъти, тъмна ми се оказа, купих си по-светла, ползвам си я още и си я харесвам много Wink

Търся си някакъв пигмент, само не син и зелен.
Ще разгледам всякакви предложения Simple Smile

Допълвам Maybelline colorama 815 - само пробвана, имам поне 3 подобни Simple Smile

She 020 - лявата снимка е по-реалния цвят (бледо, нежно лилаво е)

# 569
  • Варна
Бих искала да разменя тази пудра-хайлайтар на Catrice. На практика е нова, пробвана е 2-3 пъти, колкото да установя, че няма да я ползвам. Има златисти частици, а аз съм с пигментни петна около очите и с пудрата съвсем ги подчертавам.  Confused

Предпочитам да е с някое момиче от Варна /не ми се занимава с пощи, пратки и т.н./

Общи условия

Активация на акаунт