Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 109 052
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Привет, момичета   bouquet

ТЪРСЯ Simple Smile

Не ми се занимава да търся по сайтовете, а в бюти зоун не продават палитра с коректори. От онези дето са от най - светлите, до най - тъмните, зелено, лилаво и т.н. Видях тук една потребителка да предлага catrice, но не ме устройва. Търся нещо по - висш пилотаж. Предлагам на който каквото му е нужно Simple Smile

# 571
Разменям нов, в кутийка Avon Super Shock Gel Eyeliner Pencil - черен.

Скрит текст:

Бих предпочела друг молив - ако може да е също толкова наситен като цвят ще е прекрасно, в тъмен, но не в черен цвят.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 21:16 от {Тони}

# 572
Разменям:
VICHY АМПУЛА AMINEXIL, 6 МЛ Снимка на ампулката - най-горе - Не е изпробвана.

Душ-гел за тяло Балеа с кокос - Снимка - Изпробван 2-3 пъти.

Серум за овлажняване на лице на Balea - Изпробван 3-4 пъти, но много малко, тубичката е пълна

# 573
Разменям оригинален Beauty blender - розов, с кутия, чисто нов, недокоснат. Закупен от Cherryculture. Бих желала нещо в съответния ценови диапазон, без бяла козметика, лакове или парфюми. Предпочитам да направя размяната лично, но не е задължително условие.  Peace

# 574
Търся си празни опаковки от продукти на МАС. (Трябват ми за един проект) Ще бъда благодарна ако някой помогне.
Търся си и Рефил на Инглот в телесен цвят, подходящ за под веждата. Предлагам замяна за някой рефил от моите цветове.
Търся си някаква палитра с коректори, цветни спирали или цветни моливи.  Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 575

Lancaster Sunlight Palette. Ползвана е много малко, реални снимки ще пратя при интерес.

Artdeco руж - пълнител за палитра № 25. С капаче като на снимката е, купуван преди 3-4 месеца, ползван 1-2 пъти. РАЗМЕНЕН

Червило Revlon Colorbust 001. Подариха ми го днес и само го пробвах на пръста си.

Artdeco Mineral Powder Foundation N° 02. Купена преди месец, липсва много малко. Според мене е за мазна кожа, т.е. не е за мене. РАЗМЕНЕНА

Добавям и тази пудра. Купих я заради мнение на съфорумка, която казваше, че е добра за контуриране, но нещо не се справям с нея.

в цвят 9 Terracotta Suntan

[/quote]

# 576
  • София

yves rocher flower by night 50ml
Скрит текст:

The Body Shop nature's minerals eye color - Platinum shimmer и Bronzed amber
Скрит текст:

The Body Shop nature's minerals eye shadow brush
Скрит текст:
Rimmel spicy bronze
Скрит текст:

Daniel Jouvance  la concentre marin - липсва около 1/3
Скрит текст:

EYLURE Pre-Glued Lashes - от последната ми Глосибокс (неотваряни), просто няма да ги ползвам
Скрит текст:

The body shop spiced vanilla body butter- чисто нов
Скрит текст:

Не търся червила и сенки.  Peace

# 577
Добавям към своите предложения тези сенки/молив:
Цветът е Вronze Toast. Със защитно фолио са  Peace
- разменено

# 578
# 579
  • Велико Търново
Коригирам се и аз,с картинка Wink
 Разменям червило Dior rouge 028 mazette  -
Пробвано е само веднъж,оказа се,че не е моят цвят Confused
Не  търся нищо конкретно,но ще се радвам на предложения от подобен ценови клас  Peace
РАЗМЕНЕНО!

# 580
АКТУАЛИЗАЦИЯ Grinning
1. Четка за сенки на Орифлейм - двойна, чека-апликатор - пробвана, към нея има резервен нов апликатор.
Скрит текст:
2.Четка на Орифлейм ветрило - не е ползвана.
Скрит текст:
3. Извивачка за мигли - ползвана 2-3 пъти.
Скрит текст:
4. Четка за червило-коректор на Орифлейм - пробвана, дойна.
Скрит текст:
5. Перли Джордани Орифлейм - от размяна са, миришат на бонбонки, очаквах да са като хайлайтър, но са продукт за цялото лице.
Скрит текст:
6. Фон дьо тен на Лореал - купуван и отварян лятото, номер 105 порцелан, годен до 08,2014, ползван 2-3 пъти
Скрит текст:
7.Серум за блясък на Орифлейм - ползван няколко пъти, пълен е до където почва надписа Орифлейм - от горе, годен до 08,2015 г.
Скрит текст:
8. Судокрем - годен до 2017, 400 гр. опаковка, от него си отсипвам с дървена лъжичка или шпатулка, имам възможност да отсипя 75 гр. или да разменя целия крем - около 300 гр. са останали.
Скрит текст:
9. База за устни на Елф и не съм сигурна каква е втората страна, за обем или балсам  newsm78 - базата за устни съм я ползвала 3-4 пъти, другата част 1-2 пъти.
Скрит текст:

[/quote]
10.Четки - първата е на Орифлейм, почти не е ползвана, втората е на Елф за руж, ползвана е, но не й лици, третата е китайско плоско кабуки, става за фон-дьо-тен, пробвала съм го, последните две са четки на Орифлейм от серията Джордани голд за очна линия и контур на окото - почти не са използвани.
Скрит текст:
11. Пудра на Елф - пробвана, най-светлият им цвят, палитра коректори на Орифлейм, пробвани, локална грижа портив пъпки на Мурад - ползвала съм го няколко пъти, но е почти пълно.
Скрит текст:
12. Лакове - Ейвън, Есънс, Мейбълин и Джесика - този на Есънс е съвсем нов, с другите съм се лакирала по 1-2 пъти.
Скрит текст:
13. Червило на Фломар - скоро купувано, и ползвано 2 пъти, кремообразни сенки Елф, ползвани 1-2 пъти, минерална база за лице, пробвана и течен руж на Орифлейм, прасковен цвят - пробван.
Скрит текст:
14. Фон-дьо-тен на Римел -ползван два пъти, цвят айвъри, снимката е от нета, ще го снимам следващия път или ако някой прояви интерес.
Скрит текст:

Ето целия албум
http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.all
Ще разгледам всички предложения.
Търся четки на Елф от студиото - плоската за пудра и четките им за руж, както и новата за заострена за фон дьо тен и навата четка на Елф за коректор.
Търся Риъл техник стиплинг, сетинг и четката за очи, която се продава отделно от комплектите и тази, която е за вежди и мигли с гребенчето.
Търся пудра или молив за вежди - подходящ за брюнетки.
Търся бб крем на Гарние - светъл.
Бих приела за размяна и продукти от кутиите Пинкс и Прити бокс, а също и ролона на Деклор от Грацията.
Ще разгледам всички предложения.

# 581
  • In The Middle Of Nowhere
Разменям по 2 бр. мостри от кутията на Виши с кремовете за 40+ и 50+/нови и неизползвани/ за този 30+. Също предпочитам да е новичък, в краен случай леко тестван   bouquet

# 582
  • София
Към тези за размяна добавям Zoeva Cream Eye Liner - Black Lace - черна, нова гел-очна линия, ползвана 2 пъти

# 583
Разменям Олио Macadamia Healing Oil Treatment 30 мл ползвано е само 2-3 пъти!!!!

# 584
Трите стъпки на Clinique в размер за пътуване, номер 2 - суха към комбинирана кожа, нови, неотваряни, годни до 12.2014. Пише "Not for individual sale". Бих ги заменила заедно или поотделно за нещо друго на марката за комбинирана кожа. Снимката е ориентировъчна, разфасовките са: liquid facial soap mild, 30ml; clarifying lotion 2, 60ml; dramatically different moisturizing lotion, 30ml.

NUXE Crème Prodigieuse® Anti-Fatigue Moisturising Cream 40ml - normal to combination skin, само пробван (обещан) - свободен е
OPI Black Shatter, ползван веднъж
Maybelline Forever Strong PRO Couture Orange, ползван веднъж
OPI Red lights ahead...Where?, ползван 2 пъти

Bourjois 10 days бледорозов, ползван 2 пъти - разменен

Предпочитам цветна козметика или лакове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт