викам си, ееее колко да е дълго
тъй, че ся отивам да чета поста на Bobur4e
и след нея видях, че е Рошковата мама, по скоромна
Явно утре ще се включа по-адекватно
Sram me e, 4e samo se zapisvam s takviz edni golemi planove kak 6te 4eta i pi6a i nakraya ni6to... 
С Криско не се получи така, хем беше по-голям. Но Камелия излетя прекалено бързо - за 15мин разкритие от 3 на 10см и след още 5-10 се роди, егати, какво няма да се изсипе човек 

Не, не съм кума, брат му на ММ се жени 

Мацки пак ще се съберем да се заредим с енерджи 
До кога сте на Влас да се уговорим за друг път?

Почти всичко опаковах вече, но съм на ръба на нервна криза, недоспала, изобщо да не си ми пред погледа
, а кръстниците да вземат да поръчат един ужасен сет
направо лошо ми стана. Исках нещо морско и те да вземат панталонки, навити отдолу, все едно ще пращам малкия за риба гррррррр. Сега ще ходим да се опитаме да го сменим. А пък кръстницата искаше да украсява купела в църквата с пластмасови детски фигурки - Батман, Спайдърмен... Хвърли ме в потрес. Казах й да забрави.
Мацки пак ще се съберем да се заредим с енерджи 
Приятно опаковане на багажериите 

За съжаление вече не ме свърта много пред компютъра, но пък редовно качвам снимки във ФБ. Така че, пак те подканям да направиш нещо по въпроса 

Последно като писах тук, бях ви споменала, че свекърва ми ходи на екскурзия в Турция и беше много впечатлена, че към групата им имало две жени - майка и дъщеря. Дъщерята направила подарък на майка си точно по случай пенсионирането й въпросната екскурзия, а в края на екскурзията туроператорът разиграл томбола за участниците, като наградата била пак екскурзия за двама до Румъния и спечелилият бил - дъщерята, т.е. най-заслужаващият наградата
Бих се постарала да си подредя нещата така, че да мога да се запозная поне с част от вас. Аз вече се замислям как да планирам РД на Ели и съм притеснена, че не мога да поканя връстничета на детето, тъй като в града ни почти не останаха млади семейства. Естествено имаме приятелски кръг, но искам да направя бебешки РД. Върти ми се една идея... с Виктандея ще празнуваме на един ден... дали да не си направим една Варненска срещичка и който е наблизо - да заповяда 

А, за упражненията, скачам на въже, коремни преси, а за увиването... Сами беше казала един метод- мажиш се с утайка от кафе, после се увиваш с найлоново фолио и стоиш така колкото издържиш 
за ваксините. Колко още ваксини ни остават? На мен док ми ги каза, ама си забравих, сега след У7 следва ли ваксина?
трябва да излезнем, ама такъв вятър духааа и е 20 градуса

Отрязах я тая пуста пирга, май трябваше още по-късо
, ама нищо де, др месец ще я резна още
? Питах аз моята фризи, дали това с рязането на косата и негативната енергия е вярно и тя потвърди
Така, че на който му е криво да ходи да си реже косата, та да му се изправи
И даааааа, много е приятно да си държиш малкото човече за ръчичка и то да щъпука до теб. Доста си ходят тия диванета, че и само с една ръчичка, не дават никой да им хване другата

Аз за сега си им готвя, май няма да ходим на кухня. Една комшийка онзи ден, така ме издразни.... Вика ми да съм давала на малките всеки ден по 3 пъти 1-во, 2-ро и 3-то
Да бе да, те така хубаво си хапват по 200мл ядене и после по малко мляко.... и водичка си пият. Даааа и съвет за чудо и приказ: "Какво било това АМ, направо кисело мляко да им давам постоянно, какво съм се харчела"! Ха, да бе...как ни и теглих една не знам. Тя на нейната щерка една манджа не е направила, все майка и я гледа и и готви, акъл на мен ми дава
Та така, споделих ви 
,днес пък накупих магданоз уж за кюфтета и май и тях толкова ще ги направя
Обаче чета книга и съм много доволна, веднъж някой да ми обясни за какво иде реч. Горещо ви препоръчвам Йеспер Юл Това съм аз а ти кой си? Аз и предната книга му харесах,но тази съвсем ми легна на душата и се успокоих
То е за малко по големи деца,поне над годинка.
Мечтая си за фризьорка дето да ме подстригва и да не ми пълни главата с простотии.