Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 136
  • 724
  •   1
Отговори
# 525

Ух, тази Джейн...  #Crazy

# 526

И колкото повече...

# 527
  • Пловдив

Engin Akyurek Universal Fans Club

Добро утро на всички с този закачлив
коментар на деня  от Арел Ългаз
newsm51

Скрит текст:
By the way, I won’t be surprised if everybody on this page start getting scuba diving
classes. It is not possible to see the man on the ground; it is more likely that we could
see him under the sea.

Между другото, няма да се изненадам ако всички започнем да ходим на уроци по подводно плуване. Като не можем да го видим на земята, по-вероятно е да го срещнем под водата.

Приятен, закачлив коментар. Но снимката е размазваща - действа разхладително, като:
Скрит текст:

# 528

Катедралата „Света София” – символ на Източната римска империя и нейната столица – Константинопол.        

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 11:52 от Tanusha_

# 529
  • Бургас

Освен прекрасният Мустафа в този епизод и Аслан бей  на мен ми направи впечатление.Можел и той да прояви топлота ,разнежен при вида на ,,пробудилия'' се син каза такива хубави думи.,,Нима човек може да се нарадва на детето си ?".То май само това беше проявата му на бащински чувства в целият сериал и когато говореха с Мустафа на руините. И понякога към Мелек .
В останалото време -нагъл и арогантен .Но добре си играе човека ,чак ми е противен.

# 530
# 531
  • Бургас
Бахар милата пътьом падна ,,жертва "на този чаровник с амнезия  Grinning Припомни му ...

# 532

Според мен в „Облака” всички актьори играха добре. За мен те бяха като един пъстър ансамбъл, където всеки си знае мястото и с това допринасят немалко за цялостното възприемане на филма и за неговия успех. Направи ми добро впечатление дори и Сафие – която играе ролята на обективен коментатор без никакви задръжки и посредник, на критик и казва на Мустафа думи, които другите не смеят да изрекат в негово приствие. Нейната позиция се изразява не с преки действия, а с лични коментари, близки до авторовото мнение: „Луд!” Тя е съвестта на Мустафа и му нашепва това, което той не иска да знае за себе си, но тя е и гласът на околните и играе ролята на безобиден отдушник. Така всъщност драмата на семейство Булут се разиграва в свят, който включва не само основните действащи персонажи, а и публиката…зрителя, за когото е предназначена – похват, използван още в древногръцкия театър.

# 533
  • Пловдив

Любов, абсолютно. Сафие и от мен.

# 534
Знаете ли какво си мисля в този момент... Защо, основното, което обсъждаме, за което имаме въпроси и спорове във филма е образа на Мустафа Булут. Разбира се, характерът, предаден от Енгин е разтърсващ - той просто ни грабва и повлича... Но все пак... Историята, както и в КВФ би трябвало да носи един акцент - съдбата на главната героиня... А и в двата филма се оказва, че двигателят на действието не е героинята, а героят, който трябва да се явява поддържащо лице...  newsm78 Сигурно защото при тях е и си остава водещата роля на мъжа в семейството и обществото. Как мислите?

# 535
Момичета привет.

Много хубави и свежи снимки поствате, определено действат разхлаждащо.

Лятото е сезон, когато хората разпускат, забавляват се , градусът на настроението е висок и въобще живота става по-лек и безгрижен.

Така, че много ми харесва този дух, който задавате в темата.  Peace Peace

В този ред на мисли знаете ли какво ми се иска да видя, иска ми се да видя забавната страна на Енгин, неговият хумор. Хора от екипа на КВФ бяха споделяли, че той обичал да пуска шеги , с Берен непрекъснато се шегували и дори момчето, което играеше годеник на Кристен го описа като голям шегаджия. Освен това от снимки от Облака зад кадър си личи, че доста са се забавлявали с екипа.

Та ми се иска да видя тази светла, забавна страна на Енгин.  Simple Smile Simple Smile

# 536

Привет момичета!

Благодаря за хубавото настроение създадено от вчера и продължено и днес !

Наистина една единствена снимка / макар и стара / на какво е способна ?!

Желая на всички ако не прохладен, то пълен с положителни емоции ден !

До скоро !

# 537
  • Бургас

Любов, вярно е .В кастинга нямаше пукнатини  .Всеки на точното място-за точната роля.
Дурие -не знам името на актрисата беше чудесна .Аз имах и малка забежка към ,,Великолепният век"
Там също направи хубав ,пълнокръвен образ.
Аз мисля същото и за КВФ .И там не мога да кажа ,че някой не се е справил добре с ролята .Щом още владее ума ми и не минава ден да не си пусна серия от филма . Според настроението ,в което се намирам .Днес  гледам сериите с Йозге .Преди си мислехме ,че са излишни ,че се разводнява действието и с нейната история.Сега  обаче смятам  ,че те са важни, за да покажат реабилитацията ако мога да кажа на Керим в очите на другите .Освен ,че се акцентира за проблема на други жени в положението на Фатмагюл.Тя вече го беше приела .обичаше го ,познаваше го .Но за Йозге той си беше един от онези. Постепенно и тя, и после Шукрю и съседите си промениха отношението към тях.

# 538
А пък според мен, общо взето във всички турски филми, които съм загледала до сега, добрата игра на актьорите е първото, което ми прави впечатление. Нива над нашите, които ни натрапват за гледане в момента, са турските изпълнители в по-голямата си част.

# 539

Катедралата „Света София” – символ на Източната римска империя и нейната столица – Константинопол.        

Архитектите още се чудят защо не е рухнала до сега. Simple Smile)

Скрит текст:
„Св. София“ е първият типичен пример за византийска архитектура и се счита от много хора за архитектурно чудо. Тя не е стриктна базилика, като централният ѝ кораб, дълъг над 100 м, е доминиран от огромен купол с диаметър 31 м и височина 56 м, който е поддържан от 4 пандантива. В дължина тежестта на купола се разпределя чрез поредица от полусводове, докато в ширина куполът се носи от 4 много масивни контрафорса, които обаче не се забелязват от вътрешността на църквата. Тази конструкция, както и фактът, че в основата на купола има 40 прозореца, допринасят за впечатлението у посетителите, че сякаш "златният купол виси от небесата"
----Уики цитат, разбира се.
Но е факт, че това е най-големият купол на древността и построяването и устояването на времето е същинско чудо.

Общи условия

Активация на акаунт