СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 481
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Повечето са чули че трябва да се увеличи, ама какви са рефер.стойности, колко е нормално да е за този период от време....

# 571
Важно е да се удвоява чхг-то момичета...Какъв Мисед аборт ,след като чхг-то расте???????
Има шанс,нека пак се пусне след 48 часа едно чхг и тогава да говорим.Понякога убивате и най-малката останала надежда в човек...

# 572
Чукча не читател, чукча писател......
Ще го напиша с големи букви, може пък този път да се забележи -НЕ Е ВАЖНО САМО ДА СЕ УДВОЯВА СТОЙНОСТТА, ВАЖНО Е И КАКВО Е ЦИФРОВОТО ИЗРАЖЕНИЕ НА ХОРМОНА СПРЯМО ДЕНЯ НА ЗАКЪСНЕНИЕТО!

Стойност 4 е на току-що захванат ембрион, а не на 5 дни закъснение!

dessss, и двете с теб не сме медицински лица, но изказванията ти за конкретния случай са крайно некомпетентни.

# 573
  • Sofia
Точно така стоят нещата. Ниската стойност ,дори растяща, нищо не значи. Особено пък в този случай, когато е съмнително изобщо дали може да се говори за каквато и да е бременност.

# 574
Здравейте и от мен. С мен се случва нещо странно. на 25.01/29.01 ми беше М. На 5.02 правя тест защото ми прецапа кафяво. EFP Днес все още няма сакче. Направих кравоизлив на 14.01 със съсиреци. ЧХГ от 14- 4131.000
                           17- 5044.000
Възможно ли е да съм направила аборт но все още да не ми спада ЧХГ.
Или вероятноста да е извънматочно е по голяма

# 575
 Bonibon12 би трябвало да пада и то /според мен със скорост с която иначе се покачва/
Пусни утре пак ЧХГ. Не ми харесва такаква стойност Cry
 И да те видят хубаво на добър ехограф. Имаш ли болки?

# 576
  • В сърцето на любимия човек
При такива високи стойности на ЧХГ, вече не се удвоява на 48ч. Потърси второ мнение и да те видях на вагинален ехограф.
Едва ли е извънматочна - при тези стойности на хормона вече щеше да се е спукала тръбата.

# 577
Нямам никакеи болки. Гледаха ме на ехографи не 1. Не се вижда

# 578
Нямам никакеи болки. Гледаха ме на ехографи не 1. Не се вижда
Вероятно те е гледал някой пълен некадърник ! Смени си лекаря веднага и ще видиш бебчо  Hug Не може при такава стойност да не се види плоден сак.... Късмет и да пишеш какво става   bouquet

# 579
Аз мисля че е най- гадното Sad  Трима ме гледаха и 3-та не го виждат.

# 580
Аз мисля че е най- гадното Sad  Трима ме гледаха и 3-та не го виждат.
Ако наистина стойността на чхг-то ти е такава,каквато казваш няма как да не се види...Плоден сак се вижда когато чхг ти е над 1000 ,даже в някои клиники над 900 ......
дано всичко е наред,върви в клиника с добра апаратура  Praynig  bouquet

# 581
  • Sofia
Аз нещо не разбирам. Десет дни след менструация имаш положителен тест newsm78
Няма как да знаем дали ЧХГ вече не пада. Може между 14 и 17 -ти да е имало по-висока стойност. Едно е ясно де , бременността се губи, ръстът на ЧХГ е нисък. ТОчно на тези стойности съм имала подобен нисък ръст с едно кухо яйце.

# 582
Силно се надявам да съм го изхвърлила и да няма нищо в мен в петък да съм с ниски стойности. Жалко че е неуспешно но поне ще можем да работим отново да бебче. А ако е извън матката ... не ми се мисли  Cry

# 583
  • София
Bonibon, не знам как се развиват нещата с теб, нито мога да коментирам резултатите ти. Искам само да ти кажа, че на 5 ден от закъснението (5 г.с.) имах ЧХГ 4000 и не се виждаше сак - 3-ма лекари ме гледаха и не го видяха. Вкараха ме за извънматочна бременност, въпреки че нямах никакви болки. Най-ужасните часове! На обяд, точно преди да ме вкарат в операционната, на последния преглед се видя сакчето. Сега съм в 36 г.с.

Така че това, че при ЧХГ над 1000 задължително се вижда сак, може и да е вярно при 95% от жените, но ни има и останалите 5%, а аз го разбрах по болезнения начин.

Пожелавам ти успех!

# 584
Сряда беше спаднало с 72 днес пак е високо и ще съм ходя отново на лекър. стойностите ми са 5210. Нищо не ме боли. Едвам издържам на напрежението.

Общи условия

Активация на акаунт