2 АЕГ "Томас Джеферсън" - ИНФОРМАЦИЯ

• 141 810
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Училището нямало вече да е на Shkolo.bg - на bgklass.net сигурно ще е ел.дневник. Току що от телефона на Школото разбрах.
Аз и там имам регистрация от преди 3 години, довечера ще пробвам да вляза. Малко като във вица - тъп, но упорит Joy
Съни, току що ми пуснаха потвърждение на имейла. Дори има нанесена оценка от входното по математика. Иначе стои и старото училище, но 7 клас.

# 706
  • София
Дороти, стига де, как така - ти сигурно си с връзки Simple Smile .
Спирам с опитите - утре на РС ще се разбере.

# 707
  • София
Дороти, стига де, как така - ти сигурно си с връзки Simple Smile .
Спирам с опитите - утре на РС ще се разбере.

Ти съмняваш ли се, направо съм си с връзки Wink Току-що видях, че още двама бащи са се преборили със системата Wink и вече са активни. Аз успях да се регистрирам едва вчера. Логнах се с паролата. От Профил избрах Права на достъп
и там има бутонче Заяви достъп. Училището се изписва II АЕГ (с римски цифри). И това е Smiley

# 708
  • София
Да, минавам по същия път, но нямам бутон Заяви достъп Cry .
А вчера любезен женски глас от Школо се опита да ми помогне, след което заяви, че училището е отишло към конкурентен сайт. Пълна мистерия...

# 709
  • София
Училището нямало вече да е на Shkolo.bg - на bgklass.net сигурно ще е ел.дневник. Току що от телефона на Школото разбрах.
Аз и там имам регистрация от преди 3 години, довечера ще пробвам да вляза. Малко като във вица - тъп, но упорит Joy
Съни, току що ми пуснаха потвърждение на имейла. Дори има нанесена оценка от входното по математика. Иначе стои и старото училище, но 7 клас.
Аз нямах регистрация до сега, но вчера се регистрирах и веднага получих на електронната поща активация на профил  и добавена роля и вече имам достъп до електронния дневник. Има нанесени оценки, теми на уроци по някои предмети, дата на родителска среща. Всичко работи. Успех!

# 710
  • София
Цитат
Аз нямах регистрация до сега, но вчера се регистрирах и веднага получих на електронната поща активация на профил  и добавена роля и вече имам достъп до електронния дневник. Има нанесени оценки, теми на уроци по някои предмети, дата на родителска среща. Всичко работи. Успех!

Става въпрос за Shkolo.bg ли?

# 711
  • София
Цитат

Става въпрос за Shkolo.bg ли?
Да.

# 712
  • София
Вече съм в играта Simple Smile - един младеж ми е отговорил на имейла до Школо, че са ми оправили достъпа. Не знам само защо на телефона са сложили оназ девойка, дето ме обърка - та и на другите подадох грешно инфо.
Имаме 2 оценки  - моята се радва повече на 5 по физическо, отколкото на 6 по математика Joy .

# 713
При мен няма ни една оценка.
Нито инфо за родителската.
Да пробвам да се регистрирам пак?
Ама телефона и пощата са ми същите и не знам дали ще ми я приеме.

# 714
  • София
При мен няма ни една оценка.
Нито инфо за родителската.
Да пробвам да се регистрирам пак?
Ама телефона и пощата са ми същите и не знам дали ще ми я приеме.
Няма как да приема втора регистрация. Аз съм със старата регистрация от преди 2 години.
Може би някой родител от вашия клас да каже какво се вижда при него? Да не би да не са нанесени нещата.

# 715
  • София
Здравейте, във връзка с днешната родителска среща на осмокласниците, бих искала да събера малко мнения от вас за часовете по математика и как се оценяват децата ни. Смея да твърдя, че за контролното синът ми беше подготвен отлично върху зачадите от учебния материал, но...... оценен с 4. Масово от класа били с ниски оценки. Сподели ми , че задачите от контралната работа не били решавани в клас и ги нямало в учебника. Малко съм узадачена. Не би ли следвало да се дават такива задачи, с които може да се провери дали е усвоен учебния материал???  Моля да споделите впечатлениа по темата.

# 716
  • София
Вие при коя учителка сте? Ние сме при Маздрашка. Моята девойка каза, че задачите не били трудни, но е объркала някои неща...
Госпожата ще даде възможност за повишаване на успеха - теглиш лист със задачи, виждаш ги и ако мислиш, че няма да се справиш,  направо го хвърляш и не ти се пише оценка.

# 717
  • София
Маздрашка винаги дава по-засукани задачи /в клас се решава по-лесни/. Не са извън материала, но са по-засукани. Ако не са по-засукани - ще са много. Grinning Т.е., очаква се самостоятелно решаване на задачи вкъщи.

# 718
  • София
При Тофик, която пък каза на родителската среща, че задачите били отработени Anguished. Малко съм объркана.  Направи ми лошо впечатление г-жата по българси език - Сергева, която на въпрос на една майка, дали връща на децата писмените работи, за да си видят грешките, Сергева започна де се оправдава, че един ученик искал да си сравнява контролното с това на друг ученик......... В крайна сметка на никой не ги връща , всеки ученик можел индивидуално да си провери писмената работа, само във времето за консултация, която тя дава. До сега винаги към подписвала контролните на сина ми и той ги е връщал в училище, т.е. работи се в тясна връзка учител-родител. По англ. език му подписвам и сега всеки тест и съм наясно 100% за нивото му на подготовка. Какви са тези глупости с тоя български език, направо не знам.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 12:36 от хриси

# 719
  • София
И аз за БЕЛ съм разочарована  - искам да видим грешките, защото девойката очакваше оценка над 5, а се оказа с 3 Sad  . Чак толкова голяма разлика между очаквания и реалност, до сега не сме имали. Ще я пратя на консултация да си види работата, не мога да се примиря...

Общи условия

Активация на акаунт