Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 785
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Привет на всички! След разузнаване в темата и няколко обаждания до Албена резервирах и пътуваме на 20.07 към х-л Магнолия.  В тази връзка благодарности на всички, които споделят впечатления тук! Ако има и други пишещи в същата посока и по същото време ще се радвам да се запознаем /ние сме с два броя дечурлига/.
Желая на всички страхотни летни почивки!

# 391
Само да споделя опита си от миналата година относно вирусите. В аптеката в Албена беше свършила и смектата и Хидратин Алфа прахчетата, та се наложи сама да си приготвям разтвор за хидратация със сол, захар и хлебна сода. Смекта заредиха, но хидратин алфа - не, така че по едно две неща си носете за всеки случай.

# 392
  • София
Искам много да благодаря на Станислава за подробната информация, която даде за Боряна. Искам да я попитам, дали в стаите има хладилник, че малкия е леко пристрастен към киселото мляко и ми се иска ако може да имаме по 1-2 кофички в хладилника, вместо да тичаме до магазина по няколко пъти на ден.
Ние ще сме там от събота и се надявам да ни е хубаво времето и спокойна почивката.

# 393
  • Под гъбата
Може ли някой да ми обясни как точно се предлага този обяд на плажа .Какво включва и как се поднася ?Благодаря

Ако говориш за обяда на Магнолия, то той е в един от хотелите на плажа, (мисля Доростор или Добротица, но не съм сигурна и може и да бъркам името) на база Ол инклузив е, единствено не разрешават да се изнасят напитки.
Миналото лято нямаше никакъв проблем с изнасянето на сладолед, безалкохолни и бира! Децата не можеш да ги спреш, те си изнасяха плодове и сладки. Храната беше с малък асортимент, но с добър вкус. Представете си плаж и студено тараторче в чаша!

# 394
Момичета има ли някои с отзиви за х-л ЕЛИЦА, или да се пренасочим към ВИТА ПАРК/вилите с клима/. Резервацията ни е отворена, но ми се иска някакво инфо, кой да избера между двата.
Как са - басейни, плажовете им, храната и т.н.
Ще съм много благодарна ако някои сподели по пресни впечатления .

# 395
  • На остров
MAMA1968 Елица е на плажа това и е най голямото предимство, което примерно за мен би било решаващо, но всичко е въпрос на вкус и желания.

За лекарствата аз не намирам нищо странно да е по скъпо и съм готова да платя повече за да може дадената аптека да съществува като цяло, човек никога не знае какво точно може да му потрябва Peace.

За така коментираните летни вируси се чудя от къде точно се хващат, дали е въпрос на лоша храна или нещо друго, аз досега никога не съм пила и давала пробиотици преди море, единственото, което винаги съм спазвала да пием само бутилирана вода, дано всички да са здрави и да не се налага да се прибягва до лечение по време на почивка.

И сега  Laughing - някой да знае дали и ако се, къде се продава хубава шкембе чорба? Sunglasses Ужасно много ми се е прияло и стига да има в Албена с удоволствие ще опитам, стига да е читаво заведението разбира се!

# 396
  • Плевен
Искам много да благодаря на Станислава за подробната информация, която даде за Боряна. Искам да я попитам, дали в стаите има хладилник, че малкия е леко пристрастен към киселото мляко и ми се иска ако може да имаме по 1-2 кофички в хладилника, вместо да тичаме до магазина по няколко пъти на ден.
Ние ще сме там от събота и се надявам да ни е хубаво времето и спокойна почивката.
Има хладилник във всяка стая. Но като се настаните го включи на по висока степен . Между другото на всяко хранене имаше кисело мляко, моето дете си хапваше редовно

# 397
Здравейте момичета  Simple Smile. Върнахме се от Албена и беше страхотно, но ваканцията свърши бързо Simple Smile. Ние бяхме във Фламинго Гранд мезонет с изглед към морето. След малкият инцидент при настаняването, след това всичко беше ОК. Бяхме само със закуска, някои от дните избирахме вечеря в хотела, а някои навън. Обяда обикновено за децата беше плодове, крекери и сладоледи- оставихме ги те да си избират храната тези 7 дни Simple Smile. Анимацията беше на ниво, храната също, персонала отзивчив и готов да откликне за всичко. Единственото към което имаме забележки беше почистването на стаята при настаняването. Бяха "забравили" да изчистят стаята, само бяха сменили чаршафите. Но всичко след това се оправи Wink. Съжаляваме,че бяхме само 7 дни, но следващото лято ще бъдем отново там.
На всички ви пожелавам весела ваканция!
Ако имате някакви въпроси ще се радвам да ви отговоря.

# 398
  • София
Има хладилник във всяка стая. Но като се настаните го включи на по висока степен . Между другото на всяко хранене имаше кисело мляко, моето дете си хапваше редовно

Супер! Чудесно е, че и на храненията има кисело мляко - ще ми спести отчасти размотаването на храна из стаята, на което хич не сме привърженици.

# 399
  • На остров
lille kanin  супер радвам се, че сте останали доволни  Simple Smile!
Веднага с едно питане кои ресторанти би препоръчала за вечеря  Simple Smile?
Правихте ли обиколка из БГ след морето?

# 400
Привет на всички! След разузнаване в темата и няколко обаждания до Албена резервирах и пътуваме на 20.07 към х-л Магнолия.  В тази връзка благодарности на всички, които споделят впечатления тук! Ако има и други пишещи в същата посока и по същото време ще се радвам да се запознаем /ние сме с два броя дечурлига/.
Желая на всички страхотни летни почивки!

Весела и здрава почивка, с нетърпение ще чакам отзиви за хотела от това лято, както и за храната на плажа.

# 401
  • Сливен
относно хладилника е срещу допълнително заплащане.

# 402
  • Плевен
относно хладилника е срещу допълнително заплащане.
кой хладилник и къде е срещу допълнително заплащане  newsm78 Не се разбира на кой пост отговаряш.

# 403
  • Сливен
напримерно за Нона си пише ,"На рецепцията на хотела има възможност за наем на сейф и хладилник в стаята срещу допълнително заплащане, разрешени са домашни любимци (срещу заплащане)."И за Боряна го пише същото,затова си мисля,че навсякъде е така.
Извинявам се ако съм подвела някой.

# 404
  • някъде там
В Славуна имаше хладилник в стаята.Не сме плащали допълнително за него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт