Лято в Албена 2013г. - (Тема 3)

• 51 769
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
liani  и аз ти благодаря за инфото   bouquet Отдъхнах си  Whistling Кажи ми, моля те, плажа на какво разстояние е и ползвали ли сте техния превоз до там? Ние ще сме с бебешка количка, та се чудя как ще се придвижваме, задължително ли се минава през стълби до плажа?

# 511
  • София
Ами краткият път е по стълбите.Те са доста,но са полегати не са стръмни,само на някои места.Може би и за количка няма да е голям проблем,но и с рейса става.На рецепцията има разписанието на рейса и в едната и в другата посока.Тази година не сме го ползвали,пеша си ходехме,но за вас ако на отиване няма да е голям проблем,то на връщане със сигурност ще ви е трудоемко.
Иначе ако се придвижвате по пътя много ще заобикаляте и се удължава чувствително разстоянието. Peace

# 512
  • София
Е досадна съм, но като ми е за първи път на Албена... Дано ми простите...

Да попитам какви са цените на детските атракциони. Клатушки, надуваеми замъци, въртележки и прочие...

# 513
  • София
 Надуваемите замъци са по 6 лв. за 15-20 минути. Има влакчета, въртележки, различни лодчици и пр. съоръжения, които варират между 4-6 лв. Може да се скача с бънджита, там цената миналата година беше до 10 лв. (не си спомням точно), а тази не сме ги ползвали. По около 6 лв. са повечето цени  Mr. Green Има и много колички, гъбки и др., които са музикални автомати с монети по 1 лв.
  По крайбрежната алея са направили няколко много хубави и модерни детски площадки, където може да си играят децата безплатно  Wink

# 514
  • София
Inanna, много благодаря!

# 515
Имам въпрос към тези които са били в Боряна в сайта пише че дават хладилник срещу заплащане, така ли е, и каква е цената му? Има ли начин да си внесеш на вечеря бутилка бира отвън?

# 516
От понеделник съм в Боряна и ще пиша за впечатленията си.
Една съфорумка Станислава много подробно беше споделила за Боряна,хладилника е празен и си слагаш всичко каквото искаш.
http://news.varna24.bg/444375.html  ето това видях,но не разбрах къде е залата?
Някой да е посещавал  тези морски забавления  http://www.sea-adventures.com/bg/

# 517
  • Плевен
Имам въпрос към тези които са били в Боряна в сайта пише че дават хладилник срещу заплащане, така ли е, и каква е цената му? Има ли начин да си внесеш на вечеря бутилка бира отвън?
Да, аз пишех за Боряна. Има си хладилник в стаята, не се заплаща. Ние на вечеря, понякога си поръчвахме питиетата. Случвало се е два пъти да си нося бира в кутия, минерални води и никой не ми е правил забележка. Но незнам как стои въпроса, ако например си занесеш бутилка с алкохол и трябва да искаш чаши. Тъй като чаши няма свободно, дори и вода няма. Всичко се поръчва. И ако поискаш чаши незнам дали ще ти дадат. Но персонала беше много учтив. Постоянно сервитьорите се занимаваха и си говориха с малкия. Виждаше се, че на масата имаме питиета внесени отвън, но изобщо не са го правили на въпрос.

# 518
Супер благодаря за изчерпателния отговор!

# 519
Здравейте, днес резервирах тук [http://www.house-sezoni.com/ . Бих се радвала на отзиви , ако някой има такива. Друг въпрос да задам , тъй като сме без изхранване искам да попитам , има ли ресторантчета около плажа на по сносни цени?

# 520
Някой да тръгва към "Орхидея парк" преди 30-ти юли?  Grinning
Ние, от утре. 

# 521
  • София
Някой да тръгва към "Орхидея парк" преди 30-ти юли?  Grinning
Ние, от утре. 
Ще се радвам на отзиви, ако можеш да пишеш от там!  Hug

# 522
Момичета, много се извинявам ако е коментирано, но нямам време да търся много напред, а търсачката не ми извади почти нищо като коментари, та ..... интересува ме мнение за Лагуна Маре. Ходил ли е някой там, има ли голяма разлика между студио и двойна стая, заслужава ли си като цяло?

# 523
Момичета,има ли някой отзиви за Славуна.Почти нищо не намерих

# 524
Търси отзиви за Мура, Мура-Славуна ползват един ресторант, басейни, плаж..

Общи условия

Активация на акаунт