Китайски капсули /за отслабване и още нещо/ - 10

• 115 205
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Да споделя и аз,на третия блистер от първата опаковка Мейзитанг съм.
Нямам намаляване на апетита.
Спя нормално.
Нямам намаляване на см. от бедрото (не съм мерила кг-ми).
Вече и топли вълни нямам.
Не съм променила храненето или движението си.
Чудя се,като свършат тези,дали да взема пак Мейзитанг или от тези Люти чушки  newsm78

# 616
Извинявай, пак питам но тези с пипер пак ли от там?

Алетеа, чушките, които пиш преди ги бях поръчала от безглад, като сега взех мейзи и линея пак от там.  bouquet

Ninicaaa, преди малко повече от 2 месеца моя приятелка си взе Лиди, когато аз взех чушките, но както от нея така и от други отзиви сякаш новата Лида е "по-истинска". Thinking Не мога да ти кажа, дали си се спряла на правилния продукт, защото сякаш едно и също хапче действа различно на различните хора. newsm78 Аз обичам да експериментирам и всеки път залагам на нещо различно. След коледните празници, ако имам нужда ще заложа на новия липовон май  Blush

gali-presi, много ми е мъчно за теб  Sad Новия Липовон много ми го прехвали една позната и май си ме зариби да пробвам  Crazy Или пробвай друга версия на мейзитанг  newsm78 Знам ли и аз. Чушките на мен много ми действаха, но не искам ако нямат ефект на теб да ми тежи на мен  ooooh! Опитай с Липовон, хем да споделиш  Wink

# 617
Да споделя и аз,на третия блистер от първата опаковка Мейзитанг съм.
Нямам намаляване на апетита.
Спя нормално......
............

gali-presi  двете с теб поръчахме едновременно от този сайт и двете имаме еднакви впечатления за продукта, а то е че при нас няма ефект. И аз се замислям за тези чушки, но ще е след като се завърна, а за сега набирам инфо.

# 618
  • Варна
BeBoLiNkATa Мерси за преложенията Hug И няма за какво да се притесняваш,явно на всеки,различни неща му действат.Ще погледана по-обстойно този Липовон и Чушките.
Glamur даа,да явно,че това не е нашето "хапче" Crossing Arms Нищо,продължаваме нататък !
Забравих да добавя в предния си пост,че и изразена жажда нямам  Laughing

# 619
  • Sofiq
Glamur, gali-presi а нова лида пили ли сте?

# 620
  • Варна
Не,Мейзитанг са първите хапчета,които пия за отслабвне.Защо?

# 621
  • Sofiq
Питам понеже според мен от мейзитанг ако не си доволна от личен опит според мен е по-добре да се ориентираш към новата лида.

# 622
  • Варна
А м/у новата Лида и Чушките можеш ли да направиш сравнение?

# 623
Аз съм пила Лида, преди година и половина, предпочетох старата лида /опакована в сиви блистери/.защото на сайта пишеше че притежава високо съдържание на активни съставки, забързва метаболизма и постига по-бърз ефект, но за сметка на това имала малко по-силно изразени странични ефекти. /нищо подобно, никакви ефекти нямаше/
Новата Лида  /опакована в зелени блистери/ понеже е комбинирана с Л-карнитин като фет бърнър /т. е топящ мазнините/ но тази формула е подходяща само в комбинация с физически упражнения. Има малко по-забавен ефект и по-слабо изразени странични ефекти.
Колкото до  L-Карнитин той е особено ценен при физически натоварвания и спорт, увеличава издръжливостта, особено ценен при интензивна аеробна дейност (бягане, колоездене, плуване) и остри диети, така че новата Лида няма да има ефект върху хора които не спортуват или не са на драстична диета.
Затова предпочетох старата Лида, но не съм доволна  Naughty. Никакъв ефект.

# 624
  • Варна
Glamur викаш,да не гледам към Лидата  Laughing
П.П Пак ли от безглад ги поръча,да не би сайтът нещо да не е читав  Thinking

# 625
  • Sofiq
Аз нямам впечатления от чушките, но за новата лида мога да кажа, че аз не правя упражнения тоест Л карнитина не е основната съставка според мен ако ме разбирате  Wink

# 626
Glamur викаш,да не гледам към Лидата  Laughing
П.П Пак ли от безглад ги поръча,да не би сайтът нещо да не е читав  Thinking

поръчах ти от тук
Скрит текст:

# 627
  • Варна
Glamur ,val_s Peace

# 628
Здравейте,искам и аз да споделя своя опит с хапчетата за отслабване. преди 2год открих хапчетата Лида,първоначално си бях поръчала новата формула от buyhealth.eu и нямаше никакъв ефект,но трябва да кажа и че изобщо не си ограничих храната. След доста ровене из форумите си поръчах старата Лида от оригиналналида(този сайт с ябълката,който се споменава и тук) и изпих 2 опаковки + доста бях намалила количествата на храната,но като цяло не съм била на някаква определена диета и успях да отслабна с 6-8кг. пиша 6-8 защото след като спрях да ги пия отслабнах още 2 кг,но пак казвам ограничавах си храната. половин година след това бях качила 2кг и отново си почъчах хапчетата и ги свалих. Няколко месеца след това малко по малко започнах да си връщам старите навици в храненето и леко и неусетно започнах пак да качвам килограми.От близо година качвам и свалям кг и не мога да поддържам килограмите си. през това време пих и др хапчета - зелено кафе и акай бери,но без да славя нито кг. естествено отново си поръчвах и старата Лида,но вече не ми действаше. преди 3 мес си поръчах мейзинтаг А1 мисля че се водеше, пак от оригиналналида,изпих опаковката,доста се бях ограничавала и бях свалила 2 кг ,но след като започнах да си ям нормално пак ги качих. преди седмица си поръчах мейзинтах от тези които са в пакетче от сайта безглад,защото останах с впечатление че има доволни ,но за сега никакъв ефект. вярно че е  минала само седмица,но не усещам и никакви странични ефекти като че ли. ще видим

# 629
Малеее, направо се обърках тотално  #Crazy Различни сайтове, различни продукти, различни отзиви... остава ми само да стискам палци и ... Praynig

П.С. Днес получих още един добър отзив за новия липовон  Peace +1

Общи условия

Активация на акаунт