Пазаруване от Aliexpress.com 4

• 64 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Изобщо не разбирам защо отваряте диспути ПРЕДИ да изтече времето за доставка. Нали затова име време на доставка, за да се изчака този срок.

Еми няма как да не отворя диспут вече ми минават 60 дни от началото на май чакам и няма никакво движение и информация...

# 391
  • при палмите и алигаторите,FL
Телефонът ми е шипнат преди два дни, сега видх тракинг номера LN........, три пратки получих, още две пътуват и все са с RB, интересно ми е защо е по различен Thinking, като пристиге ще разбера Mr. Green

# 392
Често ли се случва да се чака повече от 60 дни за доставка?

# 393
По повод отровните китайски стоки искам да питам:
А как според вас стоят нещата които се происвеждат в Китай от големите световни марки. Например H&M , Mango. Ха практика много марки са изнесли производството си в Китай.  newsm78

# 394

Влюбих се в черно-белите! Страхотни са  Heart Eyes
Когато ги получиш, може ли да те помоля да кажеш как са като качество и дали са умалени?

# 395
  • Sofia
По повод отровните китайски стоки искам да питам:
А как според вас стоят нещата които се происвеждат в Китай от големите световни марки. Например H&M , Mango. Ха практика много марки са изнесли производството си в Китай.  newsm78

Много лесно стоят нещата, те казват какви бои и тъкани да се използват и така се шие. В България също се шият много марки, за много от тях директно от чужбина си идва всичко - от конци до копчета и текстили. Тук само се ползва евтината ръка.
Далеч съм от мисълта, че всичко може 100% да се контролира, но нали не мислите, че Маркс и спенсър например поръчват дизайн и изобщо не взимат участие в избора на бои и текстили?

# 396
Момичета, аз от скоро открих сайта и все още не съм се осмелила да пазарувам от него, но мои колеги са му големи фенове Simple Smile Искам да ви попитам правили ли сте си някаква класация или нещо подобно на продавачите, от които сте пазарували? Примерно кои са коректни, кои не? Нещо като бял и черен списък???

# 397
Явно напоследък - Да!!! Но пък, ако се въоръжиш с търпение, може би ще си заслужава Simple Smile Ако ли пък искаш на момента да му се израдваш  #Crazy   купуваш си го от магазина Wink

# 398
Това ми се случва за първи път и аз дори не чакам знам, че няма да я получа, затова и отворих диспут да ми върнат парите...През ден поръчвам, че да не е и всеки ден не само от тук и смея да кажа, че и над месец не съм чакала особено с таобао ми идват за 1 най много 2 седмици.Но и винаги гледам продавачи с бърза доставка Wink

# 399
Здравейте аз имам следния проблем отворих диспут (така ми каза продавача и че ще ми върне парите) сега на диспута ми пише Agreement Reached  все още нямам имейл от алито че ще ми върнат парите  Thinking ще ме посъветвате ли какво да правя това има ли някакъв срок  Thinking

# 400
  • Балчик
Получих поръчка от 1.06,с фалшив тракинг номер. Едно пръстенче за 1,50$, което естествено е пратено с обикновена поща, за по-евтино, а номерът е измислен, защото продавачът трябва да представи такъв пред Алибаба. Мислех, че пръстенът е един, преплетен, а те са всъщност 3 пръстена един в друг и не ми харесва много как стои на пръста. Просто е нищо особено.
http://www.aliexpress.com/snapshot/237277188.html

# 401
Някой ме беше питал за размера на това http://www.aliexpress.com/snapshot/234428189.html, когато го поръчвах нямаше размери, но дойде с размер UK 10, EU 38, US 6, ширината му е 70 см, аз нося М доста ми е широчко, но не стои лошо. Извинявам се, че отговарям чак сега  Embarassed

# 402
Момичета получих страхотни къси панталонки,но на моя великан са му като клинче, поръчах ХХЛ ,но отговарят на м.Бих поръчала пак,но това е най-големия номер.Продавам ги на цената за която ги купих!Мога и да ги разменя за нещо Simple Smile
http://www.aliexpress.com/item/2013-Fashion-sports-leisure-men-s … ts/923203342.html

Пак за номерата - ами четете, китаецът е писал, че номерацията азиатска, не европейска, да се поръчват 1-2 номера по-големи и е дал талия за XXL 90 см, едва ли някой "великан" е с такава талийка ... Мъж с 90 см талия по нашите стандарти носи обикновено L.
Защо мислите че не съм разгледала размерите?!Мъжът ми носи Л размер,затова съм ги поръчала.

# 403
  • Балчик

И хора спрете с това проследяване на пратки,досадно е вече само и само за това да се чете и пита

Ами,докато има такива, които любезно отговарят, ще има и питащи. защото е много по-лесно някой друг да свърши твоята работа,вместо да седнеш, да четеш, да се научиш, да ползваш преводач. Най-добре е да кажеш- не мога, свършете го вместо мен. Просто си има такива хора, но паразитизмът не е само тук.
В края на краищата направете си тема само за проследяване, да му се не види. Примерно заглавие-"Помощ, вчера поръчах, а днес още ми я няма пратката."

# 404
Момичета днес получих боксерките на СК,много съм доволна Simple Smile
Ето ги,но цената им е вече двойна:
http://www.aliexpress.com/snapshot/237071349.html

Общи условия

Активация на акаунт